benmde bir tanidigim kullaniyor cok memnunmus bende alicam ama bir turlu gidipte almk kismet olmadi.maliyetide cok uygunmus.
anneminki daha yeni sayılır yaa 2 ay olmadı daha... bu konuda yardımcı olamıcam..
cok guzel ve kullanisli ortu bende kulaniyorum.. oturdukca lastikleri gevsemio kenarlarinda koltuk aralarina koymak icin destekk var oturdugunuz zaman asla ortude kayma olmuyorr....
arkadaşım ben kullanıyorummm çok mennunummm . bende yazın salonnda oturuyorumm bneimde 2 tane dünya tatlısııs yavrum var .....aazcık yaramazlarr ---
.okadar kolaylık ki. kim yaptıysa çok dua ettim . ablamda kullanıyorrr yaklaşık 10 ay oluoo . kesinliklee 2 haftada 1-yıkanmasına rağmen lastiklerde açılma filan olmadı-ve koltuk arasına girecek yerlerinde böyle dolgular var onları sokuosun o aralara kesinlikle çoçuklar hoplasın zıplasın kolay kolay çıkmıoo-çok rahatlık kesinlikle tavsiye ediiyorummm fiyat için bende çok araşştırdım nettee her paraya var . kalite dersen hepsi aynı bence ama ...
görmedenn alamadımm bursaya gitmiştik o ara denk geldi.. biz 3-2-1-1 olarak 100 liraya aldıkk.... yağ rengiii salonndaki eşya ve halıma uygun olsunn ..... iigünler diliyorummm
canım biz okulda öğretmenler odasına almak için sormuştuk 150 civarı demişlerdi...kullanışlı bişey ama pek şık durmuyo benceonun yerine koltuklarının rengine yakışacak renkte döşemelik kumaştan sadece oturma kısımlarına gelecek örtü diktirebilirsin komşularımda var çok şık duruyor...hem kirlendikçe yıkıyorlar hemde misafir falan geldiğinde şık bi görüntü oluyor
slm arkadaslar bu koltuk örtüsü köşeli koltuklar icinde olurmu ya... ekstra diktirmekmi gerekiyor acaba :18:
slm arkadaslar bu koltuk örtüsü köşeli koltuklar icinde olurmu ya... ekstra diktirmekmi gerekiyor acaba :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?