Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Bürümcük koltuk örtüsü

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

ali_ye

RABBİME ŞÜKÜR
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2008
1.793
11
158
42
Antalya
oturma odam küçük oldugu için salonda oturmaya karar verdik.ama salon koltukları krem yastıkları oturdumu kayıyor bırde iki cocuk var mecbur koruyacagım sık bısey ıstıyorum kaymayan netten baktım bu bürumcuk koltuk örtüsünü begendım kullanan varmı memnunmu?

Son düzenleyen: Moderatör:
benmde bir tanidigim kullaniyor cok memnunmus bende alicam ama bir turlu gidipte almk kismet olmadi.maliyetide cok uygunmus.

benmde bir tanidigim kullaniyor cok memnunmus bende alicam ama bir turlu gidipte almk kismet olmadi.maliyetide cok uygunmus.

canım fıyatı nekadarki internette 125den baslıyor 185e kadar gıdıyor pıyasada nekadar acaba.benım oturma odası koltuklarıma polar kestırdım kolları deri tamamen muntazam duruyor, ama sureklı duzlemek zorunda kalıyorum.sureklı yıkıyorum hıç bısey olmuyor dayanıklı cıktı kac senedır aynı ortuyu kullanıyorum yıpranmadı.bu burumcuk nasıl acaba dayanıklımıki

cok guzel ve kullanisli ortu bende kulaniyorum.. oturdukca lastikleri gevsemio kenarlarinda koltuk aralarina koymak icin destekk var oturdugunuz zaman asla ortude kayma olmuyorr....

carsıya bır cıkabılsem alıcam cevaplarınız için cok teşşekürederim

arkadaşım ben kullanıyorummm çok mennunummm . bende yazın salonnda oturuyorumm bneimde 2 tane dünya tatlısııs yavrum var .....aazcık yaramazlarr ---
.okadar kolaylık ki. kim yaptıysa çok dua ettim . ablamda kullanıyorrr yaklaşık 10 ay oluoo . kesinliklee 2 haftada 1-yıkanmasına rağmen lastiklerde açılma filan olmadı-ve koltuk arasına girecek yerlerinde böyle dolgular var onları sokuosun o aralara kesinlikle çoçuklar hoplasın zıplasın kolay kolay çıkmıoo-çok rahatlık kesinlikle tavsiye ediiyorummm fiyat için bende çok araşştırdım nettee her paraya var . kalite dersen hepsi aynı bence ama ...
görmedenn alamadımm bursaya gitmiştik o ara denk geldi.. biz 3-2-1-1 olarak 100 liraya aldıkk.... yağ rengiii salonndaki eşya ve halıma uygun olsunn ..... iigünler diliyorummm

cevabın için teşekkürler carsıya cıksam alıcam

Canim bizim tanidiklar bana bi pazarda 15lirami ne demisti ama boyutlari nedir bilmiyorum onlar ordan almislar.internette cok yuksek fiyat vermisler cikip arastirmak lazim.bende gidip bakicam bi ara.benm koltuklara ne atarsam kayiyor.

slm arkadaslar bu koltuk örtüsü köşeli koltuklar icinde olurmu ya... ekstra diktirmekmi gerekiyor acaba :18:

canım biz okulda öğretmenler odasına almak için sormuştuk 150 civarı demişlerdi...kullanışlı bişey ama pek şık durmuyo bence onun yerine koltuklarının rengine yakışacak renkte döşemelik kumaştan sadece oturma kısımlarına gelecek örtü diktirebilirsin komşularımda var çok şık duruyor...hem kirlendikçe yıkıyorlar hemde misafir falan geldiğinde şık bi görüntü oluyor

senın ddıgın gıbı goruntu guzel olurda benım koltuklar salon koltugu kadıfe alt yastıkları kayıyor tam kavraması sıkı tutması lazım o yuzden ıstıyorum ve hala alamadım carsıya cıkamadım cocukla nette gg de 117lıra dıyor o cıvarlardada alırız herhalde dıger odamdakı koltuklara polar kestırtım 70tutmustu buda 100cıvarıdır

slm arkadaslar bu koltuk örtüsü köşeli koltuklar icinde olurmu ya... ekstra diktirmekmi gerekiyor acaba :18:

kose koltuklar ıcın yok galıba genede bılmıyorum netten bı baksan hazır oldugu ıcın standart olculerdedır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…