Gecmis olsun bende ilk ameliyatmda oyle hissetim senin gibi yani. Belli bi sureden sonra sislik biraz inecek onda sıkıntı yok ama tamda boyle icine sinecek, bi sisligin azalmasi yani inmesi olmayacak . zamana alisacaksn bende oldugu gibi bende suan revizyon dusunuyorum bir sene gecti ameliyat uzerinden son bir aydr revizyon dusunuyorum. Gozunu korkutmak icin soylemiyorum bende durum boyle gelisti sende insallah sıkıntı olmaz.bu görüntün daha da guzellesir sislikler inince kibarca bi burnun olur insallah.
Ahaha aynen tıpkı avatar gibiyim düşünüyordum neye benziyorum ben diyehiç korkmayın geçiyor ben resmen yüz nakli olmuş gibiydim.kocaman bi burun ve şiş gözler hatta yanaklar. Avatar gibi resmen.1 ay sonra tamamen iyileşeceksiniz sabır..
Ahaha aynen tıpkı avatar gibiyim düşünüyordum neye benziyorum ben diyearkadaşıma fotoğraf attım aynen şu yorumu yaptı 'antalyadaki ilk yüz nakline benziyorsun' dedi. Sinirlerim o kadar bozuldu ki nasıl ağlıyorum Ama şuan biraz olsun rahatladım burdaki yorumları okuyunca :)
Sakın ama sakın moralinizi bozmayın cunku ben daha 2 gun once doktoruma gittigimde alcimi degistirmek icin ve dikislerimin bazilarini aldirmak icin gitmistim alcimi cikarttiginda burnuma baktim ve gercekten sanki ameliyattan once daha kucucuktu simdi kocaman olmus dedim icimden hatta bakmak istememistim sisken psikolojim bozulur diye ama 3 ayda anca burun kendini topluyor ve 6 aya kadar sekil degistiyor yani canim demek istedigim suan ki burnun ile bi kac ay sonraki burnun arasinda ki farki istersen hergun resmini cekerek gorebilirsin benim burnumda suan acayip sis ama inecek ben eminim sende moraliini bozma lutfen bende aana kendi gelismelerimi bildirecegim sende bildirirsen sevinirimKızlar ben ameliyat olalı 6 gün oldu. Biraz önce doktorun yanından geldim alçımı ve tamponlarımı çıkardı. Burnum kemerliydi ve nefes almamda problem vardı kemer alındı başka hiç bir işlem yapılmadı alçı çıktığında aynaya baktığımda yıkıldım resmen çünkü burnum şiş olduğu için mi bilmiyorum gözlerimin arasındaki yer çok şiş gözlerim acayip duruyor yüzümde şiş şuan ama ne bileyim çok moralim bozuldu doktorum şişlik olduğu için şuan bu şekilde dedi ama ben çok ağladım lütfen aynı durumda olan varsa cevap versin çok mutsuzum