Burum çok kötüü :(

Goddesss

Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2015
33
3
32
Kızlar ben ameliyat olalı 6 gün oldu. Biraz önce doktorun yanından geldim alçımı ve tamponlarımı çıkardı. Burnum kemerliydi ve nefes almamda problem vardı kemer alındı başka hiç bir işlem yapılmadı alçı çıktığında aynaya baktığımda yıkıldım resmen çünkü burnum şiş olduğu için mi bilmiyorum gözlerimin arasındaki yer çok şiş gözlerim acayip duruyor yüzümde şiş şuan ama ne bileyim çok moralim bozuldu doktorum şişlik olduğu için şuan bu şekilde dedi ama ben çok ağladım lütfen aynı durumda olan varsa cevap versin çok mutsuzum

Gecmis olsun bende ilk ameliyatmda oyle hissetim senin gibi yani. Belli bi sureden sonra sislik biraz inecek onda sıkıntı yok ama tamda boyle icine sinecek, bi sisligin azalmasi yani inmesi olmayacak . zamana alisacaksn bende oldugu gibi bende suan revizyon dusunuyorum bir sene gecti ameliyat uzerinden son bir aydr revizyon dusunuyorum. Gozunu korkutmak icin soylemiyorum bende durum boyle gelisti sende insallah sıkıntı olmaz.bu görüntün daha da guzellesir sislikler inince kibarca bi burnun olur insallah.

Burnumun iç kanadı göz içlerime doğru şişlik var doktor 1 hafta bile olmadı ameliyat olalı çok normal dedi ama benim çok moralim bozuldu

Sabret ve rahat ol doktor beyi dinle bosuna konusmuyodur bir ay sonra farki goreceksin insallh. takilma fazla yinede akışına bırak

Son actigim konu mu okur musun
Bende ayni senin durumundaydim aglamaktan helak olmustum, ve suan 3 hafta gecmesine ragmen burnuma asigim
Sislikler varken burnuna aldanma

hiç korkmayın geçiyor ben resmen yüz nakli olmuş gibiydim.kocaman bi burun ve şiş gözler hatta yanaklar. Avatar gibi resmen.1 ay sonra tamamen iyileşeceksiniz sabır..

hiç korkmayın geçiyor ben resmen yüz nakli olmuş gibiydim.kocaman bi burun ve şiş gözler hatta yanaklar. Avatar gibi resmen.1 ay sonra tamamen iyileşeceksiniz sabır..
Ahaha aynen tıpkı avatar gibiyim düşünüyordum neye benziyorum ben diye arkadaşıma fotoğraf attım aynen şu yorumu yaptı 'antalyadaki ilk yüz nakline benziyorsun' dedi. Sinirlerim o kadar bozuldu ki nasıl ağlıyorum Ama şuan biraz olsun rahatladım burdaki yorumları okuyunca :)

rahatla bnce canım.inan ameliyat sonrası benden kötü olan görmedim daha.abartmıyorum yüz nakli gibi yanaklarım kulaklarıma dökülüyordu ama şimdi minnak bi burun çıktı.senin daha çok yeni bu işlerde sabır gerektiriyor.tavsiyem bol yeşil çay ve maydanoz tüket ödemlerin daha çabuk iner.çook geçmiş olsun tekrar canm

canım burada en eski üyelerindenim artık gördüğüm fotolardan ve kendimde bu aşamadan gectiğim için söylüyorum.bu kadar üzülme ve düşünme aynalara fazla bakma ilk dönemlerde bunlar cok normal cünki bende alcım cıktığında şoka girmiştim cok kötüydü şuan kaç sene gecti eski burnum nasıldı hatırlamıyorum bile seninde zamana ihtiyacın var.cok şiştir ve zamanla gececek 2 ay sonra 6 ay sonra 1 sene sonra hep değişecek ve oturacak şimdi cok yeni derinin altı sus gibidir elliyemezsin bile ödem fazladır.korkma yani 1 haftadan sonra masaj yap yavaş yavaş fazla bastırmadan doktorun zaten söyler.gecmiş olsun canım

Sakın ama sakın moralinizi bozmayın cunku ben daha 2 gun once doktoruma gittigimde alcimi degistirmek icin ve dikislerimin bazilarini aldirmak icin gitmistim alcimi cikarttiginda burnuma baktim ve gercekten sanki ameliyattan once daha kucucuktu simdi kocaman olmus dedim icimden hatta bakmak istememistim sisken psikolojim bozulur diye ama 3 ayda anca burun kendini topluyor ve 6 aya kadar sekil degistiyor yani canim demek istedigim suan ki burnun ile bi kac ay sonraki burnun arasinda ki farki istersen hergun resmini cekerek gorebilirsin benim burnumda suan acayip sis ama inecek ben eminim sende moraliini bozma lutfen bende aana kendi gelismelerimi bildirecegim sende bildirirsen sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…