Bursaya tasinmak

Geceses

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2019
818
1.039
44
Sevgili arkadaslarim, burada ilk defa konu aciyorum.Son gunlerde acaba Bursa'ya tasinsak daha mi iyi olur diye dusunmeye basladik.Burada bu sekilde konu acan butun arkadaslarima ben nilufer bolgesini tavsiye ettim.bildigim ve begendigim bir yerdi cunku, bir de ailem orada yasiyor.ama internetteki ev ilanlarina bakinca bi afalladim.bekledigim gibi degil acikcasi.cunku Ankara ile arada daglar kadar fark var ucret anlaminda ve evler kumru yuvasi gibi.bizimki bir hayal oldu benim gozumde.ama Bursa da benzer ayarda bir ev bulma sansim varmi?nilufer de sart degil derli toplu , ve rahat edebilecegimiz bir semt var mi bildiginiz?

Sevgili arkadaslarim, burada ilk defa konu aciyorum.Son gunlerde acaba Bursa'ya tasinsak daha mi iyi olur diye dusunmeye basladik.Burada bu sekilde konu acan butun arkadaslarima ben nilufer bolgesini tavsiye ettim.bildigim ve begendigim bir yerdi cunku, bir de ailem orada yasiyor.ama internetteki ev ilanlarina bakinca bi afalladim.bekledigim gibi degil acikcasi.cunku Ankara ile arada daglar kadar fark var ucret anlaminda ve evler kumru yuvasi gibi.bizimki bir hayal oldu benim gozumde.ama Bursa da benzer ayarda bir ev bulma sansim varmi?nilufer de sart degil derli toplu , ve rahat edebilecegimiz bir semt var mi bildiginiz?
Guzel olur tabi
Uludaga çık çık dur mis🥹🩷

Fiyatlar konusunda mukayese yapamiyorum.cunku o kadar abuk mantik var ki kafada.bizim ev 5 oda falan ankara disinda ve kiraya versek cok komik bir rakam.benim babamin evi istanbulda.biz oraya da gecebiliriz ama 2 oda+1 salon (bize uymuyor) komigin de otesinde bir rakam.bizim fiyat konusu karmakarisik.

Ben Bursalıyım. Acı verici bir şey yok :) cemaatler şehri maalesef o yüzden kendi fanus alanımdan pek çıkmıyorum. Nilüfer bölgesi bildiğiniz gibi çok güzel :)
Goruklenin 20 kusur sene onceki halini biliyorum ben😊yeni halini gorsem cok aci verici olacak🤧

Ankarada da kiralar aşırı pahalı kiracı olarak söylüyorum :) hatta bence en pahalı şehirlerin başında Ankara. Bursa’da ben görükle diye bir yere gitmiştim beğenmiştim o zamanlar bana hitap etmişti

Kestel e bakabilirsiniz evler daha uygun ve daha sakin yeni yerlesim genel olarak siteler var biraz daha geniş evler nilüfer e göre daha uygun metro var çevre yolundan nilüfer e istediğiniz zaman gecebilirisniz

Doğma büyüme Bursalıyım. Severim de. Ama Ankaradan da Bursaya taşınmazdım şahsen. İş sebebiyle mi keyfi mi taşınıyorsunuz? Kumru yuvasından ne kastettiniz anlayamadım,sanırım büyük ev istiyorsunuz,her şehirde büyük ev vardır yani paradan haber verin siz. Benim evim 2+1,kiraya versem 30binden aşağı vermem. Annemin evinde tadilat yaptık 6+1 için 50bin eder şu an. İki ev de Nilüfer ilçesinde. Hem ucuz hem büyük ev olmaz yani mantıken.

Ben Bursalıyım. Acı verici bir şey yok :) cemaatler şehri maalesef o yüzden kendi fanus alanımdan pek çıkmıyorum. Nilüfer bölgesi bildiğiniz gibi çok güzel :)
Iste biz de o standarti oturtmaya calisiyoruz, ama olduramiyoruz🥴

Ankarada da kiralar aşırı pahalı kiracı olarak söylüyorum :) hatta bence en pahalı şehirlerin başında Ankara. Bursa’da ben görükle diye bir yere gitmiştim beğenmiştim o zamanlar bana hitap etmişti
Bitanem ankara merkezden bahsetmiyorum

X