- 4 Ağustos 2018
- 3.420
- 6.918
- 158
- Konu Sahibi Optimussprime
Suriyelilerin az olduğu yer arıyorsanız direk suriye ye gidin
Şaka bir yana kesinlikle nilüfer diyorum.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle mi demek Beşevler in zemini daha iyiBeşevler ve Ertugrul arasinda kalsaydim Besevler i tercih ederdim.Besevler in alti kaya diye biliyorum ayrica.Hem daha cazip ve daha yakin ve ertugrul a göre daha eski bir yerlesim yeri.Hayirlisi olsun insallahhHangi sehirden geliceksiniz? Umarim cok kolay ısınır ve adapte olursunuz.
Yalnız bir şey soracağım bu Fsm bulvarı derken baya uzun bir cadde ama tam olarak neyi kasdediyorsunuz? Çünkü bakıyorum hani fsm bulvarı diye yazmıyor nereler onun kapsamına giriyor?Fsm de de bizde oturduk bi kac sene.hem sehre yakin hem elit.yalniz oranin zemini cok yumusak.Ben 99 depremini orda yasadigim icin hasar olusmustu binada ki cok güzel bi binaydı. Cekirgeye taşınmıştık sirf bu yuzden yuksrk ve alti kaya diye.O zamanlar ne konu olmustu ,yok oranin alti kaya ,buranin yumuşak tarla.Burgaz / güzelyalı da evler bedava fiyatina satilmisti zemin kotu ve evleri hasarli diye.cok net hatirliyorum.ama insanimiz unutuyor,unutuyoruz hepimiz ..simdi de covit belasi ile ilgili konusmalar..Hepsi donem donem bizi farkli donanimlandiriyor Allahim korusun cümlemizi her türlü sinavdan insallah![]()
Soğanlı ve millet mahallesini demek istediniz sanırım. Evet buralar da bize söylendi merkezde otursam buraları düşünecektik çekirgeyle falan beraber. Ama sanırım Nilüfer tarafında daha rahat edeceğiz gibi şimdilik o tarafı düşünüyoruz en azından. Yine de aklımızda bulunsun her ihtimale karşı tabi ki çok teşekkür ederimSize osmangazide soğanlara yeni yapılan kentsel dönüşümden olan yerleri önerebilirim çok güzel siteleri hem merkezi istediğiniz her yere yakın ama sitelerde sanırım yokta üst mahallelerde var botanik parka yeni yapışan millet mahallesine yakın bi düşünün derim
Doğru söylüyorsunuzSuriyelilerin az olduğu yer arıyorsanız direk suriye ye gidinŞaka bir yana kesinlikle nilüfer diyorum.
Allah gönlünüze göre bi yer bulursunuzSoğanlı ve millet mahallesini demek istediniz sanırım. Evet buralar da bize söylendi merkezde otursam buraları düşünecektik çekirgeyle falan beraber. Ama sanırım Nilüfer tarafında daha rahat edeceğiz gibi şimdilik o tarafı düşünüyoruz en azından. Yine de aklımızda bulunsun her ihtimale karşı tabi ki çok teşekkür ederim☺
İnşallah , teşekkürlerİnş
Allah gönlünüze göre bi yer bulursunuzhayırlısı olsun inşAllah
Fsm bulvari uzun bir cadde evet.1999 da acilisi yapildi .O cadde ve arkasi ,önü civari yani elit ,güzel cevreler.Hatta Dilek özer ilkögretim devlet okulu ve milli piyango anadolu lisesi de cok cok iyi okullar ve hemen ordalar.Biz dilek özer e yakin oturmustuk.Gercekten kaliteli yerler.Yalnız bir şey soracağım bu Fsm bulvarı derken baya uzun bir cadde ama tam olarak neyi kasdediyorsunuz? Çünkü bakıyorum hani fsm bulvarı diye yazmıyor nereler onun kapsamına giriyor?
Bandirma,canakkale sakin ,cok güzel yerlerÖyle mi demek Beşevler in zemini daha iyibunu öğrendiğim çok güzel oldu
zaten bize de Beşevler daha iyi gibi geldi yani en azından merkeze Baya yakın konumda görünüyor diğer yerlere göre ve kiralık ev de baya var. Biz Bandırmadan geleceğiz aslen Çanakkaleliyiz. Full yabancısı olduğumuz bir yer değil tabi ama hep gezmeye geldik bu zamana kadar o yüzden mahalleler hakkında pek bir bilgimiz yoktu
geldiğimiz zamanlarda da gördüğümüz Suriyelilerden açıkçası gözümüz korkmadı değil ,hep duyuyorduk çok fazla olduklarını özellikle merkezde en güzel yerlere falan çöreklendiklerini.. Ben de dedim iyice öğreneyim bari de sonra merkez diye tutarım bir de aralarında kalırız falan neme lazım
![]()
Fsm de de bizde oturduk bi kac sene.hem sehre yakin hem elit.yalniz oranin zemini cok yumusak.Ben 99 depremini orda yasadigim icin hasar olusmustu binada ki cok güzel bi binaydı. Cekirgeye taşınmıştık sirf bu yuzden yuksrk ve alti kaya diye.O zamanlar ne konu olmustu ,yok oranin alti kaya ,buranin yumuşak tarla.Burgaz / güzelyalı da evler bedava fiyatina satilmisti zemin kotu ve evleri hasarli diye.cok net hatirliyorum.ama insanimiz unutuyor,unutuyoruz hepimiz ..simdi de covit belasi ile ilgili konusmalar..Hepsi donem donem bizi farkli donanimlandiriyor Allahim korusun cümlemizi her türlü sinavdan insallah![]()
Iyi ki ordaymişsiniz..Rabbim göstermesin bi daha hatirlamak dahi istemiyorum.Ben 99 depremini yaşamadım antalyadaydım o yüzden bilemiyorum
Bu tarafların insanı olduğumuz için ben de pek zorlanacağımızı düşünmüyorum açıkçası en azından kültür olarak. Evet iş dolayısıyla geleceğiz eşim Osmangazi merkezde çalışacak ben öğretmenim daha yerim belli olmadı..Nilüferdeki okullar açılırsa orayı tercih edeceğim, açılmazsa mecbur ben de Osmangaziden yana tercihimi kullanırım. İyi Dilek ve yardımlarınız için tekrar çok teşekkür ederimBandirma,canakkale sakin ,cok güzel yerlerİş dolayisiyla geliceksiniz sanirim.Insallah hemen isinirsiniz Bursamiza da .Kültürler cok yakin ,ayni gibi zaten kolay olabilir o acidan.Ben Bursa nin yerlisiyim ama biz de epey bir süredir iş dolayisiyla Bursadan uzak bir yerde yasiyoruz ,güney taraflarda.Sehir degistirmenin ne demek oldugunu cok iyi biliyorum.Ama dedigim gibi siz cok zorlanmazsiniz .cunku Bursa buyuk sehir ,her turlu imkan mevcut.Sectiginiz semtler de cok iyi .Hayirlisi olsun insallah.
Demirtaş ı şu yüzden yazdım gördüğüm kadarıyla oranın da yeni yerleşim yerleri mevcut. Özellikle biraz yukarı taraflarına yeni siteler falan kurulmuş öyle iç içe değil. Ama yine de muhit kötüyse düşünmem tabi vazgeçtik zaten. Nilüfer’den bakıyorum şuan dediğim gibi Beşevler Ataevler buralarda bulabilirsek istediğimize uygun iyi olur. yok bulmazsak o zaman daha uzak taraflarına bakacağım. Özlüce çok uzak gibi görünüyor ama herkes bu kadar övdüğüne göre demek ki oldukça gelişmiş bir muhit,herkes memnunKesinlikle Nilüfer diyorum
Ben Nilüfer de oturuyorum burda doğdum büyüdüm
Demirtaş’ı kesinlikle tavsiye etmem yapılar bitişik hiç hoş degil
Osmangazi ve Yıldırım daha eski yerleşim yerleri evler eski ve mahalleler düzenli değil
En yaşanılası yer Nilüfer tarafı ve bence özlüce
Herşey ayagının altında arabanız varsa her yere kolaylıkla gidersiniz
Gelip gördüğünde farkı anlıcaksın zatenDemirtaş ı şu yüzden yazdım gördüğüm kadarıyla oranın da yeni yerleşim yerleri mevcut. Özellikle biraz yukarı taraflarına yeni siteler falan kurulmuş öyle iç içe değil. Ama yine de muhit kötüyse düşünmem tabi vazgeçtik zaten. Nilüfer’den bakıyorum şuan dediğim gibi Beşevler Ataevler buralarda bulabilirsek istediğimize uygun iyi olur. yok bulmazsak o zaman daha uzak taraflarına bakacağım. Özlüce çok uzak gibi görünüyor ama herkes bu kadar övdüğüne göre demek ki oldukça gelişmiş bir muhit,herkes memnun![]()
Evet iş bakımından çünkü eşimin Osmangazi merkezde iş yeri benim de muhtemelen öyle olacak. Her gün git gel çekilir mi bilemedimGelip gördüğünde farkı anlıcaksın zatenuzak ama nereye göre neye göre uzak
iş bakımından mi uzak kalıyor
Ne taraflarda kent meydanı falan var oralarda miEvet iş bakımından çünkü eşimin Osmangazi merkezde iş yeri benim de muhtemelen öyle olacak. Her gün git gel çekilir mi bilemedim
Aynen öyle kent meydanıNe taraflarda kent meydanı falan var oralarda mi
O tarafsa biraz uzak kalabilir Özlüce tarafı
Aynen öyleAynen öyle kent meydanıo yüzden çok uzaklaşmak istemiyoruz merkezden öbür türlü olsa hiç sormazdım bile. Dedik ki Ya böyle Osmangazinin nezih mahallelerinde oturalım ya da Nilüfer’in en azından daha içe yakın yerlerinde. Şuan Nilüfer’de karar kıldık ama çünkü site içinde bile otursan etrafın rahat değilse gece gündüz rahat olamayacaksan biraz uzakta olup yol çekmeye değer.