Taksi şoförü için iyi olmuş. Abuk subuk adamlar bitmeyecek en azından arabasına.
Niye korkutuyor ki sizi. Haremlik selamlikla ne ilgisi var.Otobüse bindiğimde sıkış sıkış gitmekten , tacizcilerden kurtulurum en azından.
Istemeyen binmez.
Taciz ve tecavuz neden oluyor hic okumadin degil mi 1Sen? Faktorler nelerdir, bu tip uygulamalar ileride neye yol acar diye de merak etmedin. Sen etme diger insanlar ediyor.
Tacizci ve tecavüzcülere caydırıcı, etkili cezalar vermeliler ki bu olaylar yaşanmasın artık ya da azalsın en azından.Taksi şoförü için iyi olmuş. Abuk subuk adamlar binmeyecek en azından arabasına.
Niye korkutuyor ki sizi. Haremlik selamlikla ne ilgisi var.Otobüse bindiğimde sıkış sıkış gitmekten , tacizcilerden kurtulurum en azından.
Istemeyen binmez.
Tacizci ve tecavüzcülere caydırıcı, etkili cezalar vermeliler ki bu olaylar yaşanmasın artık ya da azalsın en azından.
Sen tecavüzcüyü 2 gün gözaltına aldıktan sonra salıver, yaptığı yanına kar kalsın, bu olaylar yaşanmasın diye çözümü kadınları ayırmakta bul.
Bu otobüsler yaygınlaşırsa tacizler azalacak mı, yoksa özgüven patlaması yaşayan sapıklarımız "o da karma otobüse binmeseymiş ya" mı diyecek? Şimdi yok akşam sokağa çıkmasaymış, yok mini etek giymeseymiş diyenler aynen bunu diyecek.
Neye yol açar mesela ? Şuana kadar bu tip ayrımlar yoktu ama 3 yaşındaki cocugada aynı şeyler yapılıyor.
Sapık her yerde sapık.
Ben de onu diyorum işte, işin hukuksal kısmı halledilmeden, caydırıcı cezalar verilmeden sadece kısa vadede çözüm hedefleniyor. Şimdi destekleyen çok olabilir daha rahat eder kadınlar orası doğru.Göz alışmadığı için şuan için negatif yönleri düşünülebilir .
Tecavüz, taciz azaltmak için yapılan bir uygulama değil ki, daha rahat bir yolculuk için bence. Yoksa indikten sonra fanusun içinde olmuyorsun.
Aslında en çok taksi için düşüncelerim.
Otobüs için eksiklikler ve şüphelerim çok var.
Ister pembe otobüs olsun Ister olmasın, güzel bir kadınsan zaten her yerde göz hapsine alınıyorsun sapıklar , boş kafalılar tarafından.
Pembe otobüsü tercih etmemiş diye yan bakışı arttıracak insan varsa da zaten sapık olduğu içindir.
Hukuk konusuna değinmiyorum bile , pembe otobüsle ugrasacaklarina bunun üzerinde durulsun, boş işler bunlar diyorum zaten.
Ne kadar guzel yazmissiniz, ustune soyleyecek hicbir sey bulamadim. Taviz tavizi doguracak ama 'bir kesim' bunu bir turlu gormek istemiyor. Gelecegimiz icin endise ediyorum, her gecen yil en olmaz dedigim seyler gerceklesiyor.Pembe otobus, kadinlarin tecrit edilmesi ile ayni anlamda. Bugun rahat edecem diye dusunenler yarin aslinda ozgurluklerinin kisitlandigini anlayacaklar. Pembe otobusun arkasi da gelecek. Hergun baska birsey cikardiklari gibi.
Bu otobusler cogaldiginda toplum sizi buna binmeye mecbur birakacak, otorite kisitlama getirmese bile.. Bir de bakacaksiniz ki o sapik dediklerinize komsunuz bile eklenmis, zaman gelecek normal otobuse laf olmasin diye binmeyeceksiniz. Giden ozgurlugunuz, haklariniz, ama bugun farkinda bile degilsiniz. Yavas yavas, alistira alistira.. Irtica gelmez bu ulkeye diyenlere duyurulur. Kurbaganin suyu isiniyor.
Binmeyin. Birlik olun, binmeyin, bindirmeyin. Bugun rahat edersiniz, yarin bunlara pirim verdiginiz icin pisman olursunuz. Binmezseniz geri adim atarlar, binerseniz arkasi gelecek.. Bir kadin olarak sokaga cikmaya korkacaginiz, isi-okulu birakmak zorunda kalacaginiz gunler yaklasiyor, yavas yavas, alistira alistira, uyumayin.
Tacizci ve tecavüzcülere caydırıcı, etkili cezalar vermeliler ki bu olaylar yaşanmasın artık ya da azalsın en azından.
Sen tecavüzcüyü 2 gün gözaltına aldıktan sonra salıver, yaptığı yanına kar kalsın, bu olaylar yaşanmasın diye çözümü kadınları ayırmakta bul.
Bu otobüsler yaygınlaşırsa tacizler azalacak mı, yoksa özgüven patlaması yaşayan sapıklarımız "o da karma otobüse binmeseymiş ya" mı diyecek? Şimdi yok akşam sokağa çıkmasaymış, yok mini etek giymeseymiş diyenler aynen bunu diyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?