bursalılar ve bursada oturanların clubu

kültür parka gidecektik zaten, gitmisken lunaparkada gideriz.
mudanya deniz icin ideal degil diye duymustum, kumsali cok kücükmüs. dogru mu? baska alternatifler var mi?
bide uludaga cikin diyorlar, bi piknik icin falan... buraya minibüsle falan mi gidiliyor, arabamiz yokta
bu dediklerini yedim zaten :1: iskenderi orjinal yerinde yemistim, parmaklarimi yemedigime sükrediyorum :9:
kahvalti icin önerebilecegin bi yer var mi? acik büfe olabilir, yesillik olabilir... özdilek iyiymis diye duymustum

özdilekte genelde havlu var cnm alışveriş yaapacaksan koruparka carefoura gidebilirsin

has be has bursalıım hatta elhamdülilah dağlıyım hemde gözünden büyükorhanlıyım...
Allah ım bursa gibi yer yokmuş uzaklaşınca anladım az kaldı 4 yıl sonra inş. orlardayım yie evim dikkaldırımda .....

Slm kızlar Bende Bursa'da yaşayan ama aslen Bursalı olmayanlardanım

Bence Bursa'nın erkekleri hele hele köylerindense 5 para etmez genelde çalışmayı sevmezler ve sürekli içerler :27:

hahaha attım bi taş kaçıyorum...

uğrarım yine hoşçakalınızzzzz şimdilik...

ayrıca kesinlikle size katılmıyorum bu kişiden kişiye değişir b ende üklenin doğusunun daha ziyde calışmayı sevmediğini düşünüyorum...helede karadeniz rizede cayalrı gürcüler kesiyo en az hiç yorulmadam yılda 3 kez cay kesip 10000 lira para kazanan var biliyormmm..

bizim oralarda kar yagarsa evlerimşzde kalırız ...işteb okadarda tembel değiliz.......içme meseleside muhacırlar kadar içilmiyodur belkide....

tartışma ortamı yaratmayalım lütfen kızlar bursayı beğenmeyenler gelmesin o zaman topiğe :34::34:

tartışma ortamı yaratmayalım lütfen kızlar bursayı beğenmeyenler gelmesin o zaman topiğe :34::34:

kesinlikle katılıyorum....
bursa nice medeniyetlewre ev sahipliği yapmışşş...
enfesss bir şehir.....
kayhanda pideli köft yemek...zaferde gezmek.....altıparmakda bi yukarı bi aşagı dolaşmak ah ne güzeldir şimdi bursa bide mudanya püfür püfür esiyodur şimdiiii....

İzmir yolunda kristal parkın orda yeşil bahçe kafe var orda olabilir cnm

kesinlikle katılıyorum....
bursa nice medeniyetlewre ev sahipliği yapmışşş...
enfesss bir şehir.....
kayhanda pideli köft yemek...zaferde gezmek.....altıparmakda bi yukarı bi aşagı dolaşmak ah ne güzeldir şimdi bursa bide mudanya püfür püfür esiyodur şimdiiii....

bence de cnm :70::70::70:

[video=youtube;16PK0nyBaTw]http://www.youtube.com/watch?v=16PK0nyBaTw[/video]

​[h=5]Bursa'nın ufak tefek taşları
Keman olmuş o yarimin kaşları
Bir omuzdan bir omuza saçları

A benim esmer güzelim
Yarimle kol kola gezelim

Meşeli dağlar meşeli
İçinde halı döşeli
Kül oldum aşka düşeli

A benim esmer güzelim
Yarimle kol kola gezelim

Hamamın üçtür kurnası
İçinde üç Kız yunası
Üç kızın biri benim olası

A benim esmer güzelim
Yarimle kol kola gezelim[/h]

Slm kızlar Bende Bursa'da yaşayan ama aslen Bursalı olmayanlardanım

Bence Bursa'nın erkekleri hele hele köylerindense 5 para etmez genelde çalışmayı sevmezler ve sürekli içerler :27:

hahaha attım bi taş kaçıyorum...

uğrarım yine hoşçakalınızzzzz şimdilik...

sana öylesi denk gelmiştir ne bu milletin bursayı karalama sevdası anlamadım

ben bursalıyım hemde dedelerden öyle doğmakla sonradan ailenin yerleşmesiyle değil altıparmak doğumluyum nufus kağıdımı evlenirken değiştirmeye gittiğimde nufus memuru bile şaşırdı sizler gibi atadan kalma bursalı varmı şimdi herkes dışardan gelme çıok sevindim gerçek bursalı olmak ta böyle bişey kimliğimde açığa çıkacak

yok cnm özdilekte acik büfe kahvalti varmis... onu diyorum
baska bildigin güzel bi restoren/ kahvalti yeri var mi?

Neresi olduğunu bilimyorum ama bi arkadaş bana Trilye'de kahvaltı edilebileceğini söylemişti. Mudanya tarafındaymış sanırım..

Neresi olduğunu bilimyorum ama bi arkadaş bana Trilye'de kahvaltı edilebileceğini söylemişti. Mudanya tarafındaymış sanırım..

eevt mudanyadan biraz ileride canim, bende onu sormak icin girmistim
trilyede denize girilebiliyor mu? sahili var mi yani?

Ohh ne güzel bütün Bursalılar toplanmıs:66: bende Bursalıyım ve Bursada oturuyorumm :32:

bende bursaliyim, ama maalesef yillardir misafir gibi gelip gidiyorum. insallah kasimdan itibaren tekrar bursada yasamaya baslicam ve cok mutluyum, kiymetini bilin valla güzel sehrimin.
Ne demis sair :
"Gerci dersiz dehr icinde yoktur Istanbulumuz,
Dursun Istanbulunuz, Bursa bizim makbulümüz" :34:

bende bursaliyim, ama maalesef yillardir misafir gibi gelip gidiyorum. insallah kasimdan itibaren tekrar bursada yasamaya baslicam ve cok mutluyum, kiymetini bilin valla güzel sehrimin.
Ne demis sair :
"Gerci dersiz dehr icinde yoktur Istanbulumuz,
Dursun Istanbulunuz, Bursa bizim makbulümüz" :34:

nede gusel demis evliya celebi...
vel-hasil Bursa su dan ibarettir...diye...:46::46::46::46::46::46::46::46:
:66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66:

Back