bursalılar ve bursada oturanların clubu

Ayyy Bebeğim Beniimm...
Çok Teşekkür Ederim
Çok İncesin..
Ellerine Sağlık

Tamam Affettim Seni, Küsmedim Şakaydı

aynen yaaa Bursa memleketima ama çok sıcak oluyorr keşke evlenince burdan biraz daha serin bi yere gitsemm

Slm kızlar Bende Bursa'da yaşayan ama aslen Bursalı olmayanlardanım

Bence Bursa'nın erkekleri hele hele köylerindense 5 para etmez genelde çalışmayı sevmezler ve sürekli içerler

hahaha attım bi taş kaçıyorum...

uğrarım yine hoşçakalınızzzzz şimdilik...

Selam kızlarrrr

benimde konuştuğum biri var oda bursalı:)

merhaba kizlar,
ben bursali degilim ama ay sonu 1.5 haftaligina bursaya gitmek istiyorum.
esimle bursada nerelere gidebiliriz?

ne bileyim lunapark olur, aquapark, havuz, deniz, tiyatro, güzel yemek yenilebilcek bi yer, güzel bi kahvalti yeri.
eglenceli bi ciftiz, gezmeyi gülmeyi cok seviyoruz.bana nerelere önebilirsiniz?

luanparka gitmek istiosan kültür parka gidebilirsin cnm

mesela bursaya 25 km olan mudanyaya denize girmek için gidebilirsin cnm

mustafakemalpaşa tatlısı iskender kababı ve kestane şekeri yemeden de dönmeyin derim

Son düzenleme:
luanparka gitmek istiosan kültür parka gidebilirsin cnm

mesela bursaya 25 km olan mudanyaya denize girmek için gidebilirsin cnm

mustafakemalpaşa tatlısı iskender kababı ve kestane şekeri yemeden de dönmeyin derim

kültür parka gidecektik zaten, gitmisken lunaparkada gideriz.
mudanya deniz icin ideal degil diye duymustum, kumsali cok kücükmüs. dogru mu? baska alternatifler var mi?
bide uludaga cikin diyorlar, bi piknik icin falan... buraya minibüsle falan mi gidiliyor, arabamiz yokta
bu dediklerini yedim zaten iskenderi orjinal yerinde yemistim, parmaklarimi yemedigime sükrediyorum
kahvalti icin önerebilecegin bi yer var mi? acik büfe olabilir, yesillik olabilir... özdilek iyiymis diye duymustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…