ya benim erkek arkadaşım bursalı kızlar ya bursalı erkekler iyi miiii tuhaf adetleri var mıı ?
ya benim erkek arkadaşım bursalı kızlar ya bursalı erkekler iyi miiii tuhaf adetleri var mıı ?
iyi biri çok şükür de bursalı diyince bazı insanlar hadi yaa tüh diyorrr
sağolunnnn bilgileriniz için şehirlerarası otobüste yanımda oturan kadın da böyle demisti yaw..benmki istisna heralde ve istisna olmaya devam edecektir inşallah
Selam herkese...Beni de aranıza alın...
Eşim iş için Bursa'ya gitti, her ne kadar istemesem de heralde seneye kızım ve ben de yanına taşınıcaz..
buyur gel cnm bnm ama bursamız çok güzel bir şehir gelince çok seveceksin emin ol
Geçen ay geldik canım Bursa'ya ama sadece 1 hafta dayanabildik.Hava çok sıcaktı, kızım isilik döktü,iştahı kesildi,huzursuz oldu,nemden nefes alamadık biz sıcağa alışık değiliz. Bugünlerde yorganla uyuyoruz mesela..
Ayrıca bütün ailemiz, akrabalarımız, arkadaşlarımız Kayseri'de... Tası tarağı toplayıp nasıl gidicez bilmiyorum..
işte zamanla alışcan cnm ama bir daha vazgeçemiceksin kayseri bursaya göre çok küçük yer benzemez şimdi oralaraaaa gezcek yer çok burda illaki bir upraş bulursun tatlım
Orası öyle evet... Ama ben aileme biraz fazla bağlıyım galiba. Ha deyince gidilip gelinecek bi yer de değil ki, sıkıldıkça Kayseri'ye gideyim..
Bi de Bursa'nın evleri çok küçük geldi bana yahu..Burda evler genelde 200m2 falandır ortalama. Taşınırsak eşyalarımızın yarısı burda kalcak...
Bu arada hangi semtte oturuyosun Julia?
cnm ben hem ilçesinde hem merkezinde kalıorum zaman zaman bursada beşevlerdeyim yoooo evlerin büyüklüğü verdiğin kira parasına göre değişir mesela bnm oturduğum ev bursada 220 m2
Eşim ilk önce Çekirge'de kalıyodu. Sanırım o semt Bursa'nın en eski yerleşim yerlerindenmiş.Apt da asansör yok, ev 5. kat, bi de 80m2 falandı... Şimdi Allah var, manzarası çok güzeldi... Sonradan Görükle'ye taşındı. Orda da hep öğrenciler kalıyomuş galiba. Bekar evi işte bana yetiyor diyor.
Eşim ilk önce Çekirge'de kalıyodu. Sanırım o semt Bursa'nın en eski yerleşim yerlerindenmiş.Apt da asansör yok, ev 5. kat, bi de 80m2 falandı... Şimdi Allah var, manzarası çok güzeldi... Sonradan Görükle'ye taşındı. Orda da hep öğrenciler kalıyomuş galiba. Bekar evi işte bana yetiyor diyor.
nen bura bursa topiği adresimi şaşırdın herhalde
Topiğini Kutlamaya Gelmiştim Ama
Sen Beni Bursalı Sandın..
Suç Sende..
Bak Gidiyorum Gelmeyeceğim Bir Daha..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?