- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
yaa kızlar bu arada benm hamburger yicektim unutmuşum.. eve gelince aklıma geldi okadar uzuldum ki.. oğlumun hamburgerini iyiki yemişim :roflol:
amanınnnnnnnnn amanınnnnnnnnnnnnn bursanın hatunları mı bunlar, maşşşşşşşallah bu ne güzellik büüüle :jeyyar: ayrıcana oğlanlarınız da çok yahuşuklu yani,dostluunuz daim olsun hatunlar, hepiniz birbirinizden güzel çıkmışınız, şampiş yavrum sana da hamilelik yüzü gelmiş hee, önceden de datluydun ama şimdik daha bi datlu olmuşun, Şeniz
ozaman ne yapıyoruz?
CEVAP: kaydirigubbakcemile cokacimcoook :içelim: :icecream:
)
bu arada ben şişkopatates yarım kilo domates hallerimle çıkmışım :roflol:
ordaki hamilelere bin basarım ben be onlarda hamişmi :dilcikar:
kızlar bugun trabzon bursa çift buluşma olmuşkaydirigubbakcemile3 .. hepiniz harika görünüyorsunuz dostlugunuz daim olsuna.s.:1hug:
gerçekten harika canım kıskandım bursalı olarak keşke konyada değilde bursada olsaydım gelirdim bende nerden nereye tanışıp dostluk kuruluyo çok güzel bişey dostluğunuz daim olsun kk güzellerim
oh oh sizde bursada buluşmuş.
dostluğunuz ömür boyu sürsün. başınızda erkek bulunsun tabi, yakışıklılarıda almışsınız yanlarınıza:)
kk nın hanımları ne güzeller böyle ayçaaaaaa hiçte şişko patates değilsin tatlım
çok hoş çıkmışsınız hepiniz
sevgiler
bu arada ben şişkopatates yarım kilo domates hallerimle çıkmışım :roflol:
ordaki hamilelere bin basarım ben be onlarda hamişmi :dilcikar:
ŞenizŞenizharika anlatmışsın cnm ya :roflol:
ibolyaa çok saol şeker..
ay cnm çok tşk ederim:CüvCüv: keşkem sende bursada olsan
cici anneleeeerrrrr güzel anneleeeerrrrr hepinizin anneler gününü kutlayıp öpüyoruuumm..
a.s.
maşallah kızlar hepiniz çok tatlısınız
canım sennde annişler gunun kutlu olsun alkisalkisalkis
BEN BU İŞİ ŞİMDİDEN ÇOK SEVDİM :)) SAOL CANIM :CüvCüv:
Maşallah Bursalı güzellere...Dostluğunuz ebedi olsun inşallah...Anneler gününüz de kutlu olsun...Bunlar da anneler günü çİçekleriniz benden...a.s.a.s.a.s.İzmirden sevgiler...:1hug:
Maşallah Bursalı güzellere...Dostluğunuz ebedi olsun inşallah...Anneler gününüz de kutlu olsun...Bunlar da anneler günü çİçekleriniz benden...a.s.a.s.a.s.İzmirden sevgiler...:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?