bence medical parka git derim.pembe mavi ile ilgili pek iyi şeyler dymadım.ama tercih senin.bizim tanıdık orada doğum yaptı ve bebeğin göbeğini yanlış kestikleri için bir sürü problemle uğraştılar.pembe maviden bahsediyorum.
Ya cnm merhaba !! Ben oraya gidiorum Nilgün hnm a ama dogumumu orda yapmıcam acıbademde düsünüorum doktorum cok ii aslında acaba hangi doktormus gittigi ?senağlama
Ya cnm merhaba !! Ben oraya gidiorum Nilgün hnm a ama dogumumu orda yapmıcam acıbademde düsünüorum doktorum cok ii aslında acaba hangi doktormus gittigi ?senağlama
Arkadaşlar ne olur bana fikir verin. doğumuma bir ay kaldı ve malesef doktorum doğum ücreti olarak çok istiyor. benim bunu karşılamam imkansız. bursa medical park murat arslan a gitmeyi düşünüyorum medical parkta doğum yapan var mı? memnn kaldınız mı? ya da pembe maviye mi gitsem. bu saatten sonta doğum evinin bir doktrouna gitsem benimle hiç ilgilenmez herhalde. kafam çok karışık uykularım kaçıyor ne olur acil yardım...
düzeltme yapamadım. ama içimdede kalmasın. kardeşime kürtaş yapıp iki kez muayne eden pembe mavinin dr u onca parayı aldığı halde ikinciye hamile kalmadan önce tedavi ol senin rahmin ters sorun var hamile kalırsan yine kanaman olur dememiş.klava:
medical epey aklıma yattı aslında. ama klasik özel hastane fobisi bende de var. gerekli gereksiz şeyler yaptıklarını söylüyorlar ya. acıbadem için de çok olumsuz şeyler duyuyorum bu konuda. Allah'ım hepimize hayırl ve sağlıklı doğumlar nasip etsin.
:1no2::1no2::1no2:BENCE GEREKSİZ Bİ FOBİİİ
HELE HELE ACIBADEM HAKKINDAAA:1no2:
O ZAMAN SEN DEVLET HASTANESİNME GİT TE GÖR.......İLGİYİ VE MUAMELEYİyerimseniben