merhaba bende 26 haftalık hamileyim ilk günden itibaren çekirge doruk hastanesinde ki hatice taşlıya gidiyorum öneririm yani çok iyi bi dr bana göre insanı rahatlatan bi tarafı var güler yüzlü ilgili.
Bursa'da Problemli gebeliklerde bebek için Yalçın Kimya(Özel Muayenesi var) , anne adayı için Tufan Bilgili(Acı Badem) diyorlar fakat ileri bir sağlık problemin yoksa tanıdığım birçok kişinin doktoru ve övdüğü kişi Jimer de Cenk Aşkali'dir.
Doruk tıp merkezinde Sühendam Hanım var çok tecrübeli ,Zübeyde Hanım hastanesinin eski hekimidir ve çok tanınmıştır. Yalnız biraz serttir ve muayenesi çok kalabalık fakat bol ödüllü çok iyi bir doktordur.
kurtcukoğlu papatya cok teşekkür edrim yalçın kimyaya gittim cok memnun kaldım en ince ayrıntısına kadar anlattı 2.için dikiş gerip gerekmediğini,dikişsiz bile olabileceğini anlattı cok teşekkür edrm ben gibi olan herkese tavsiye ediyorum
Zübeyde hanım doğum evinde filiz akaltun adında bir doktor var ben birkaç kez gittim ve çok iyi bir doktor. bilgili ilgili ve kibar birisi.tavsiye ederim ben çokmemnun kalmıştım.