Bebek İkinci El Bursalı hamileler bu BEBEK SEPETİ ni kaçırmayın. İNCİ TUNCEL...

cileklipizza

Sana emanetiz...
Kayıtlı Üye
21 Mart 2009
1.375
84
318
Bursa
Merhabalar,
Bebek sepetimiz depodan çıktı hazırlandı, ben de bu fırsat güncel resimlerini çekip koymak istedim. hala ilk günkü gibi güzel. İnci tuncelden 750 tl ye almış ve 7 ay kullanmıştık. ürünün hala sıfır satışı vardır inci tuncelde.. sanırım fiyatı daha da artmıştır. sallanabilme özelliği vardır. çok sevimli bir sepet.
daha önce 350 den çıkmıştım şimdi son fiyatım 250 TL dir.
Bursada gelip görmek isterseniz Nilüfer'de oturuyorum. şehir dışındaki arkadaşlar nasıl alabilirler onu ben de bilemiyorum. detaylı resimleri aşağıda bulabilirsiniz :

Merhaba ben bu cumartesi Bursa'ya geleceğim ozaman görme şansım var mı acaba?

Bende buna benzer bi besik aldim gercekten mukemmel

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba, bende Bursa Nilüfer'de oturuyorum. Böyle bir beşik arıyorum, sadece yerim dar olduğu için eni ne kadar yer kaplıyor, kaç cm?

Merhaba, bende Bursa Nilüfer'de oturuyorum. Böyle bir beşik arıyorum, sadece yerim dar olduğu için eni ne kadar yer kaplıyor, kaç cm?

Merhabalar. Su anda evde değilim ama cok geniş değil. Yani ben de cok genis bir alanda kullanmamistim. 70 80 cm dir gibi dusunuyorum. Emin olmamakla birlikte. Eve gidince ölçer bilgi veririm isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…