Gelinlik Modelleri Bursa'lı gelinler yardım edebilirmi?

tubayavuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2011
43
0
36
Bursa
bursa'da tesettür gelinlik diktiricem fakat moda evleri hakkında hiç bilgim yok tavsiye edebileceğiniz yerler varmı kızlar?

Bursa nın çarşısında çok güzel gelinlikler var kapalı bayanlar çok olduğu için çeşitte var bayağı aslında çarşıyı gezmeden karar vermesen derim..

Bursa nın çarşısında çok güzel gelinlikler var kapalı bayanlar çok olduğu için çeşitte var bayağı aslında çarşıyı gezmeden karar vermesen derim..

evet gelinlikçiler cok ama daha cok acık gelinlikler var cepkenlide giymek istemiyorum tesettürlü olupta diktiren vardır belki diye sordum tavsiyeyle gitmek cok daha iyi cünkü moda evleri hakkında hiç bilgim yok

Açık diktirdim gelinliğimi ama modelimi netten beğendim detaylı fotoğraflarını bastırdım ve aynısını dikip verdiler bana modelinizi netten beğenmenizi ama detaylı fotoğraflarını bulabildiğiniz modelleri eğenmenizi tavsiye ederek size neşem gelinliği tavsiye edebilirim timrtaşpaşa durağından yukarı çıkarken hemen cadde üzerinde fiyat almanızı ve dikecek olan ustayla konuup tatmin olursanız diktirmenizi tavsiye ederim :)

Mediha Cambaz ın moda evi Bursa da tesettür gelinlik olarak tavsiye edebilirim istediğin modeli kapalı bir model olarak entegre ediyor fiyatıda diğer yerlere göre uygundu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…