evet gelinlikçiler cok ama daha cok acık gelinlikler var cepkenlide giymek istemiyorum tesettürlü olupta diktiren vardır belki diye sordum tavsiyeyle gitmek cok daha iyi cünkü moda evleri hakkında hiç bilgim yok
Açık diktirdim gelinliğimi ama modelimi netten beğendim detaylı fotoğraflarını bastırdım ve aynısını dikip verdiler bana modelinizi netten beğenmenizi ama detaylı fotoğraflarını bulabildiğiniz modelleri eğenmenizi tavsiye ederek size neşem gelinliği tavsiye edebilirim timrtaşpaşa durağından yukarı çıkarken hemen cadde üzerinde fiyat almanızı ve dikecek olan ustayla konuup tatmin olursanız diktirmenizi tavsiye ederim :)
Mediha Cambaz ın moda eviBursa da tesettür gelinlik olarak tavsiye edebilirim istediğin modeli kapalı bir model olarak entegre ediyor fiyatıda diğer yerlere göre uygundu.