Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Bursalı bacılarım mobilyaları aldık :) Sizin ne kadar tuttu??

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
güle güle kullan tatlım çok güzeller. Ah ah bizde alcaz inşallah bakalım hepsi ne kadar tutacak

canım ya bence pahalıya almışsın sadece mobilya ve yatak odası için bence biraz fazla hem bursadasın hemde bu fiyatlar pahalı geldi bana yani.ben eskişehirdeyim ama burdaki fiyatlarla farkı yok sanırım oranın.ben bursanın daha uygun oldugunu duymuştum.hatta ben oaraya gein gelicem bizde oradan alıcaz mobilyaları nişanlımın bi arkadaşı var orda bi yerden almışlar hatta fiiyat beyaz eşyalarla toplam 12000 perde halı herşey dahil tutmuş yani.ama hayırlısıyla kullan canım hayırlı olsun:)

Bence uygun almış arkadaş..Sizin arkadaşınız biraz ucuza kaçmış sanırım.Beyaz eşyalar zaten 4000 tutuyo en az..
Biz yemek odası yatak odası ve köşe takımını 10000 tlye aldık sıkı pazarlıkla (16000di aslında) Beyaz eşyalarımızsa 5000 civarı tuttu.Tül-perde 1000 tl zaten.Halılarda 1000 falan tutar en fazla..17000 toplam.12000 nere 17000 nere

Back
X