bnm rahımde polıp vardı onları alırken doktr lakoroskopi yaptı tuplerım ıkısıde acık gayet ii dedı suan bısı yok yanı cok sukur
oh çok şükür rabbim tez zamanda yüzümüzü güldürsün eşin test yaptırdımı canım ?
bnm rahımde polıp vardı onları alırken doktr lakoroskopi yaptı tuplerım ıkısıde acık gayet ii dedı suan bısı yok yanı cok sukur
ondada bişi yok hayrlısı bklım
aynen öle tatlım HAYIRLISI beklemek çok zor ama sabır sabır sabırrrr
Rahim filmi cok acitiyomu.kimi cok zorladi diyorda
inş ya bu ay cok umıtlıyım ıns olur ya
hayr cnm bnm gobegımı delıp kamera saldılar ole baktılar rahme emın ol rahım fılmı daha kolay
ya bende ümitleniyorum ama her ay hüsran oluyo diye bi korkuda var tabikii
gec kalmadan yaptır cnm cok zor deıl bn bıde 1 ayda 2 kez amelıyat olmustum safra kesesındede gobegımı deldıler ozamanda gobegımı deldıler ama gecıo cnm bişi olmaz
ole ama bn sen bnı gorsen bn her ay hamıleyım dıe dolnıom etrafta gormen lazımyanı o derece
kızlar günaydın hepinize...dün bursa zübeyde hanım doğum evinde yaşadığım saçma sapan olaydan sonra bi an aklıma geldi zübeydenin hemen yukarısında özel bursa doruk hastanesinin de aslında hesaplı oldugu aklıma geldi...hemen orayı aradım...sgk lı 55 tl fiyatla o an müsait olan bir hekime hemen randevu aldım ve kosa kosa gittim...zübeydedeki dr altan muayene edeceğini söylemişti adetliyken şok olmuştum ama doruktaki direk ultrasonla göbekten baktı...dedi ki vereceğin her 5kg adetini 5 gun öne çekecek bunu bil dedi kızlar sizin de bilginiz olsun ki ben 70 kiloyum boyum 1.65 bel bölgemde biraz fazlam var. sonra dedi ki şekerin son tahlilinde 105 çıkmış yani poansiyel bir durum söz konusu...hayatından 1 ay boyunca şeeri ve şeker içeren her şeyi çıkar bakalım...eğer gebelik gelişmez ise senin ve eşinin testlerinizi yenileriz çunku 1 yıl olmuş dedi...neyse tamam mı dedi bende hayır dr hanım ben şekere yine dikkat edeyim, eğer gebelik oluşmaz ise yine testleri yenileyelim ama takip tedavisine başlayalım dedim...tamam o zaman dedi... bana inofolic yazdısabah akşam kullanılacak, glucophage yazdı, akşam yemeklerinden 1 saat önce alınacak ve klomen yazdı adetin 5. gunu başlanıp 9.gune kadar içilecek. 10. gunu içmicem ve 11. gun kontrole gidicem şeklinde...süreç böyle gelişti kızlar...güler yuzlu, anlayışlı ve katı olmayan herseyi konuşabileceğiniz bir dr. özlem hanım diye bir bayan su an soadını hatırlamıyorum ama doruk çekirgenin sitesine girerseniz görürsünüz zaten bakalım şimdi ne olacak görücez.klomeni o donemlerde 1 doz verdi çoklu gebelik olabilir die çok yumurta gelişirse o ay bilerek sonlandırıyoruz çunku dedi. bi de kızlar kullananlar bilirler prospektüsün içinde çöyle yazıyor. %90 tek %10 ikiz gebelik olabilir. ilaç kullanılmadan önce anne babaya bilgi verilmelidir :)) hadi inş :))
canım ben klomen kullandım çatlama iğneside oldum ama fayda etmedi fazla umutlanma derim ben sana ikiz gebelik şansı çok düşük ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN İNŞALLAH Zübeyde kadar berbat bi hast.yok köpek gibi davranıyolarmış
aynn zubeyde ole cnm napıon cnm ewdesın galba aksam iş vardı kactım hemen kusura bakma
iyiyim tatlım evdeyim çorba yaptım oturuyorum 2 gündür diyet yapmaya karar verdim yürüyüşe gidicem birazdansen nasılsın bakalım
aynn cnm bnde sbh yuruyusteydım dukan dıetıne basladım 4kg verdım bı haftada sabah aksam yuruyus yapıoz bı kac arkadas var takılıoz bakalım ole
o nasıl bi diyetmiş canım
tavuk dıet sabah 1 dılım ekmek 3 zeytın 1kase yogurt 1 yumurta
oglen 2 baget salata
aksam 2 baget corba salata 1 dılım ekmek
araogunlerde yogurt meyve sut dıet bıskuvı falan yıyosun ılk bı hafta zor aama mıden kuculdumu yıyemıosun zaten sabah aksam yuruyus zaten harıka kılo verdrıo
TAVUK HİÇ SEVMİYORUM Kİ BENDE az yemeye çalışıyorum işte abur cuburu kesmeye çalışıyorum ayın 28 evlilik yıldönümüm o zamana kadar bari zayıflasım azıcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?