Bursalı arkadaşlara selam olsuuun :)

yumurta takibi yaptırdım canım özelde klomen kullandım çatlama iğnesi oldum femara kullandım sonrası iğne falan ama malesef PKOO
pko olunca uygulanan tedavi çok daha önem taşıyor, heleki tüp bebekte. İğnelerin dozu, yumurtaların sayısı..aslında aşılama uygun ama tabi doktorlar karar verecek buna, sadece yaşından dolayı emin değilim, sen git bakalım ne diyecekler, bir yol gösterirler elbet..

İNŞ.yaşı sorun yapmazlar ya zatn olmuyo bide yaşı bekle sonra gene olmazssa oho seneler seneler

İNŞ.yaşı sorun yapmazlar ya zatn olmuyo bide yaşı bekle sonra gene olmazssa oho seneler seneler

Cnm fakulyede bu isler cok zor imkanin varsa ozele git derim.3 ay once 15 subatta arayin dediler bana.simdi arasam haziranda ara der heralde.nasil yogunluk var.birde cok sinir bozucu insanlar varmis.hic psikolojini bozma derim.

Cnm fakulyede bu isler cok zor imkanin varsa ozele git derim.3 ay once 15 subatta arayin dediler bana.simdi arasam haziranda ara der heralde.nasil yogunluk var.birde cok sinir bozucu insanlar varmis.hic psikolojini bozma derim.
Randevu için garip sistemleri var, orayı aradığın zaman, ara bugün mesela, bana bu zaman için arayın demiştiniz de, 3 ay öncesinden aradım ve bugünü söylemiştiniz de, o zaman randevuyu alırsın canım. Bizzat denenmiştir, bilgin olsun..

Bu fakülteye artık bir çözüm bulunması lazım... Aralık ayında 1 hafta hiç durmadan aradım telefonlarını asla açan olmadı.. en sonunda Sağlık Bakanlığını aradım şikayet için dediler bize bağlı değil... Sonra santrali aradım ; tüp bebek bölümü kapatıldı bizim mi haberimiz yok dedim.. işte başladı hasta çok günde 100 kişi arıyor.. dedim tamam ama hiç mi açılmaz bu telefon. direk hatlarından aramayacağım her seferinde sizi arayıp bağlattırcam dedi..bunu dememle tekrar direk hattı arayınca kızların teli açması bir oldu. açıkçası kaderimiz ordaki sekreterlere bağlı.. canları isterse o telefon açılıp cvp veriliyor..her işin zorluğu vardır, ama bizleri de anlamaları lazım...

Çok yaşadık bunları, sabahtan bir başlardım aramaya, tüm gün elimde telefon, bir ulaşsam soracağım soruyu, yada randevuyu alacağım, tam bir işkence. Tedaviye başlayınca hemen oradan alıyorsun randevuları, o zaman sorun yokta. Oradaki en iyi şeylerden biri hemşireler, hepsi çok iyiler, çok anlayışlılar, özellikle Seher hemşire bir tanedir. Çok sevmiştim kendisini, çok da yardımı olmuştu. Epeydir gitmiyorum, barış hoca gideli nasıl durumlar bilmiyorum..

kızlar aralıkda aramıştım aksam 22 30 gibi ilk defa arıyordum hemn açtılar 16 ocağa randevu verdiler bakalım gidip görücez nasılmış ama özelede gittim değişen birsey olmadı zübeydeye gittim hiç uğraşma direk fakulteye git dedi doktor arkadasıınıda oraya yönlendirmişlerdi 5 senedir olmuyordu fakulteye gitti şimdi kızı var bakalım cuma günü bana ne diyecekler

Çok şanslıymışsın, hemde gece aramışsın öyle değilmi, normalde o vakitte sekreterler olmaz, muhtemelen asistanlardan birine denk gelmiş olabilirsin, ilginç....insiyatifli birine denk gelmiş olmalısın, hemen randevu verdiğine göre. Hadi bakalım inşallah orası sana uğurlu gelir, bebeğine kavuşursun..

aslında noralde hiç sanslı biri değilim Canım ama nasıl olduysa denk geldi vakat yanlış vermiş o akıllı ! ARKADAŞTA infertilite bölümüne istedim kadın doğuma vermiş tekrar oraya gidince tüp bebek bölümüne gönderdiler ARALIK ayına verdilerr resmen ya bir sene sonra dalga geçer gibi

Yuh artık 1 yıl var, iyice şaşırtmış bunlar, valla canım imkanın varsa İstanbul daki devlet hastanelerine git, raporu çıkartınca özellerde yaptırabilirsin, orası beklenmez yaaa....keşke benim söylediğim gibi yapsaydım, arayıp bugün için ara randevu vereceğiz demiştiniz diyecektin....

AHH AHH CANIM ŞAKA GİBİ İŞTE PARAN YOKSA SENDE YOKSUN DURUMU
Tekrar özelden randevu aldım medicabile Oktay beye bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…