Bursalı arkadaşlara selam olsuuun :)

Arkadaşım Merhaba..

İşimden dolayı çok fazla bayan arkadaşım ve Bursa da ki en iyi dr lar..

1.Faruk dinçşahin ( benim drum şuan ona gidiyorum bende..
2.cenk kaşkalli
3.Sühendam benderli

Bu 3 dr Bursanın en iyi senin senden daha çok düşünen dr lar.
Ben çok kararsız kaldım ama Faruk beye karar verdim.
Sevgiler

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

HAHAY aynen ya öle diyo arkadasta bak hiç dikkat etmemiştim ben evlenmeden önce osmangazide oturuyordum canım merinosta

Ooo osmangazi guzeldir ya hic olmazsa istegin zaman git carsiya kent meydanina hepsi ayaginin altinda , ama yildirim kestelden iyidir yaa :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba bende ikinci çocuk istiyorum yumurtalarimda tembellik varmış subat ayinda bir düşük yaptım biraz ara verdik bu ikinci ayim inşallah kalmisimdir test için bir hafta beklemem gerekiyor çok merak ediyorum doktorum jale gurluler iyi bir doktor

Ooo osmangazi guzeldir ya hic olmazsa istegin zaman git carsiya kent meydanina hepsi ayaginin altinda , ama yildirim kestelden iyidir yaa :)

aynen öle canım ya kestelden tabiki iyi ama osmangazi gibi değil bide beyazıt hoş biyer değil su arsamız satılsada gitsk surdan

hoşgeldin canım aynı sorun bendede var canım jimerde sanırım doktorun demi tatlım inşallah hayırlı haberler alırsın

tesekkür ederim canım benim sühendam hanımı bende duydum ama randevu alacakdım bi ay sonraya var çok yoğun kararsız kaldım bugün gene eski doktorum esentepedeki demet hanıma gittim oda tatile çıkcakmış takibi yapamaycak iptal ettim randevuyu

Allah herşeyin hayırlısını versin ama dr çok önemli.
Ben 2 dr gittim herşeyin normal dedi,adetin 3. Günü hormon tahlillerini bir tek Faruk bey yaptı.nitekim de sorun çıktı şu an tedavi görüyorum.
Hakkımızda hayırlısı Rabbim ol desin isteyen herkese..

Sevgiler

amin canım ne problem çıktı ? bende hormanlar temiz eşimdede bişi yok ama Polikistik over var

amin canım ne problem çıktı ? bende hormanlar temiz eşimdede bişi yok ama Polikistik over var

Yumurta rezerveleri azmış, biliyosun bitmesi demek menopoz demek.
Bu ay tedaviye başladım,yumurtalar çatlamadığı için ve büyütmek için iğne kullandım bugün bitti iğnelerim.yarın 12:30 kontrole gidicem dua ediyorum inşallah isteniler boyuta ulaşmıştır sonra çatlatma iğnesi yapıcak drum.
Sonrası da Rabbime kalmış.

Poliskistik over ne oluyor arkadaşım?
Yani bebek olmaya engelmi, ne kadar süredir bebek istiyorsun?

Sevgiler

bir senedir istiyoruz canım yani yumurtalıkda kistler varmış tembellik yaptırıyormuş bunlar menepoza kadar olcakmış sadece çocuk için tedavi var ona yok karışık bişi inşallah istenilen boyuta ulaşmıştır yumurtalıkların bebişlerimiz bu ay bize gelir

İnşallah canım Allah seninde gönlüne göre versin.
İnşallah bir an önce alırız kucağımıza.
Annem neredeyse 50 yaşında girdi menopoza bende bu yaşta çıktı.
Bol bol dua et ben öyle yapıyorum ve rahatlıyorum:)

merhaba canım bende bursadayım.benim ilk doğumumuda jale hanım yaptı çok emmnunum şuan daha yeni hamileyim ve tekrar ona gitmeyi düşünüyorum.

nigar hanıma annem kardeşimin doğumu için gitti sezeryan oldu memnun kaldı .bende evlendikten sonra ona gittim ama hiç memnun kalmadım hastahane yetersiz,dr tecrübesiz.ben çok dr değiştim sadece doğum dr u değil başka dallarda da hiçbiri hayat hastahanesi hakkında iyi şeyler demedi oraya gitmeyin sakın nereye isterseniz gidin falan dediler.ama tabi şans işi birazda.rabbim doğru insanlarla karşılaştırsın.

seni anlıyorum canım bende yıldırımdan geldim gemliğe,hiç alışamadım ki 5 sene oldu zor gerçekten merkezi biyerden köy gibi bir semte gelin gelmek

Arkadaslar merhaba
Hamile arkadaslar hayirli saglikli hamilelikler
Isteyenlere de hayirlisiyla en kisa zamanda Rabbimin vermesini diliyorum:)
Medicabilde zuhal saylik a giden veya bilgisi olan var mi?

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

Meraba canın bende bursa yıldırımdayım ve bende bi seneyi doldurcam yakinda...hastanenin evime yakinliginin oneminden dolayı Yıldırım doruk da gizem hanıma randevu aldım gidicem inşallah. Sen kistlerin icin soğan kürü denedin mi,??

Tam dedim bir başlık açayım Bursa'da yaşayıp gebelik düşünen anne adayları diye bu başlığı buldum herkese merhaba kızlar aslen buralı değilim ama dört yıldır butada yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…