HAHAY aynen ya öle diyo arkadasta bak hiç dikkat etmemiştimben evlenmeden önce osmangazide oturuyordum canım merinosta
Ooo osmangazi guzeldir ya hic olmazsa istegin zaman git carsiya kent meydanina hepsi ayaginin altinda , ama yildirim kestelden iyidir yaa :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba bende ikinci çocuk istiyorum yumurtalarimda tembellik varmış subat ayinda bir düşük yaptım biraz ara verdik bu ikinci ayim inşallah kalmisimdir test için bir hafta beklemem gerekiyor çok merak ediyorum doktorum jale gurluler iyi bir doktor
Arkadaşım Merhaba..
İşimden dolayı çok fazla bayan arkadaşım ve Bursa da ki en iyi dr lar..
1.Faruk dinçşahin ( benim drum şuan ona gidiyorum bende..
2.cenk kaşkalli
3.Sühendam benderli
Bu 3 dr Bursanın en iyi senin senden daha çok düşünen dr lar.
Ben çok kararsız kaldım ama Faruk beye karar verdim.
Sevgiler
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben çekirge doruk tıp da özlem başak üstünyurt a gidiyorum. bu dr ile ilgili bilgisi olan varsa lütfen paylaşabilirmisiniz.
tesekkür ederim canım benim sühendam hanımı bende duydum ama randevu alacakdım bi ay sonraya var çok yoğun kararsız kaldımbugün gene eski doktorum esentepedeki demet hanıma gittim oda tatile çıkcakmış takibi yapamaycak iptal ettim randevuyu
Allah herşeyin hayırlısını versin ama dr çok önemli.
Ben 2 dr gittim herşeyin normal dedi,adetin 3. Günü hormon tahlillerini bir tek Faruk bey yaptı.nitekim de sorun çıktı şu an tedavi görüyorum.
Hakkımızda hayırlısı Rabbim ol desin isteyen herkese..
Sevgiler
amin canım ne problem çıktı ? bende hormanlar temiz eşimdede bişi yok ama Polikistik over var
Yumurta rezerveleri azmış, biliyosun bitmesi demek menopoz demek.
Bu ay tedaviye başladım,yumurtalar çatlamadığı için ve büyütmek için iğne kullandım bugün bitti iğnelerim.yarın 12:30 kontrole gidicem dua ediyorum inşallah isteniler boyuta ulaşmıştır sonra çatlatma iğnesi yapıcak drum.
Sonrası da Rabbime kalmış.
Poliskistik over ne oluyor arkadaşım?
Yani bebek olmaya engelmi, ne kadar süredir bebek istiyorsun?
Sevgiler
bir senedir istiyoruz canım yani yumurtalıkda kistler varmış tembellik yaptırıyormuş bunlar menepoza kadar olcakmış sadece çocuk için tedavi var ona yok karışık bişiinşallah istenilen boyuta ulaşmıştır yumurtalıkların bebişlerimiz bu ay bize gelir
hoşgeldin canımaynı sorun bendede var canım jimerde sanırım doktorun demi tatlım inşallah hayırlı haberler alırsın [/QUOTE
Hosbulduk :) jimerden ayrılmış umi plazada kendine yer açmış insallah hayirli haberler alirim canim tesekkurler
Merhaba bende ikinci çocuk istiyorum yumurtalarimda tembellik varmış subat ayinda bir düşük yaptım biraz ara verdik bu ikinci ayim inşallah kalmisimdir test için bir hafta beklemem gerekiyor çok merak ediyorum doktorum jale gurluler iyi bir doktor
Bende bursadan 5 aylik hamileyim 16 haziran ewlilik yildonumumdu, ewlilikten anlamadan oldu bebisbende hayat hastanesi nigar gulere gidiyorum cok iyi bi dr giden varmi ona ???
Kızlar şu gıcık kestelde oturan varmı , buraya gelin olarak geldim 1 sene oldu hiç alışamadım sewmiyorum burayı birtane arkadaşım yokgüzelim yıldırıma hasretimm
bir senedir istiyoruz canım yani yumurtalıkda kistler varmış tembellik yaptırıyormuş bunlar menepoza kadar olcakmış sadece çocuk için tedavi var ona yok karışık bişiinşallah istenilen boyuta ulaşmıştır yumurtalıkların bebişlerimiz bu ay bize gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?