bndemi alsam napsam randevu gaza geliom
Selaaaam canlar nasılsınızzz
çok şükür iyi canım sen nasılsın
iyiyim bende tatlım öle evde vakit öldürüyorummm sen nabıyorsuuun
bnede canım kasnkta boncuk yapıorum evim şahaneyi izliyorum :)
oo çok hamaratızbende onu izliyorum canım bakalım nasıl olacak:18:
yok canım cn sıkıntısına yapıyorum işte :).bazen çok güzel yapıyolr evleide.bazen çok kötü oluyo bişeye benzemiyo.
benimde canım sıkılıyo ya bide genital bölgemde mantar olmuş çok kasınıyo yanıyo
adetimde 4
gün var adette olursam yandımmm...
mrb kızlar bende bursadan , hamileyim ve dr gitmedim sevket yılmaz hastanesinden gülten özgene gitcem nasıl dr bilen warmı ?
ayy canım karbonatlı suyla yıka istersen.mutlakada doktora git.krem verir ihmal etme sakın.
canım bende sık sık oluyo kremlerim vardı sürüyorum bu sabah şevkete gittim bayan doktora fiş vermiyorlarmış geri döndüm
alla alla erkek doktoramı fiş veriyolarmış bnde gitçem 15inde şevkete.aile hekiminde ilaç verir canım.çok dikkat etmek gerek işte.iç çamaşıları çok sıcak ütü bas bol bol buhar ver.
ay canım herseyi denedim nefret geldi artık özellere gittim hep aynı ilaçlar sevkette daha iyibakarlar diye gittim sinir oldum ya kadınlar çok dolu diye erkek dktorlaraa fiş veriyorlar
neden çok oluyo ki.sabunlamı temizlik ypıosun.yada kullandığın bişy varmı sürekli.
yok hayatım ya hassas hatta sebometin p.h dengeleyici jelini bile kullanıyorum doktor verdi ama gne oluyo doktor bazı insanlar nasıl çok sık grip olurbuda öle bişey dedi uzun süreli tedavisi varmış ama gebelik düşündüğüm için oda olmuyo
mantar iltahap enfeksyon varsa olmazış zaten hamilelik canım.sen iyice tedavi ol o konuda.iç çmaşırını yinede çok sıcak ütüle .kaynat hatta hepsni bi kere eski usül.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?