Bursalı arkadaşlara selam olsuuun :)

bende kilo aldım evde yaaa keşke bende zayıf olsam

zayıf olmak hiç iyi bişey değil.biraz yürü yoruluyosun.ayakta çok kalamıyosun.hemen gözlerin kararıo.vücut zayıf bünye zayıf yatma ihtiyacı duyuyosun kafanı bi yere koyup uzanmak istiyosun halsizlik oluyo.

Cnm bnm esimde cok karsi bana da ters erkek dr ama carem kalmadi en son care bu dr buldum yoksa disciye bile bayana giderim.

tatlım başka bölüm fark etmezde kadın doğum olunca işte alttan muayne falan insanda çekiniyo

tatlım başka bölüm fark etmezde kadın doğum olunca işte alttan muayne falan insanda çekiniyo

Cekinmeyi birak yer yarilsada icine girsem diosun o an ama arastirnad9gim dr kalmadi en iyi buymus yoksa bn hep bayan dr a gittim ..rabbim affeylesin zaten 1 kere muayene oldum 2.gidisim amelyatti 3.ude normal ultrason ama onida bayan ultrason dr u bakti.4.de artik kan tahlili sonuclarimi almaya gitcem cnm sonra ver elini baska hastane gebelikte tabi insaallah

tatlım o birazda bünye meselesi ben şişmanda değilim biraz fazlam var ama halsizimdir ve çıtkırıldım tabi senin daha zordurda bol bol dut pekmezi ye çok ii geliyo

bnde ilk doktor alttan muayne edeekti o aletle.utandım sıkıldım kıpkırmızı oldum kastım iyice kendimi.adam bana demezmi senin yaşında kızım var bnm sakin ol kızımm.ayy yerlerdeyim uanmaktan.sonra alıştım rahattım .

ayy canım benim ne yapacaksın sağlık bu mecburrr

Nurcum ben derimki ihmal etme biran once tedavine basla.basa bela bi hastalik bu.rabbim beterinden saklasin.

tatlım o birazda bünye meselesi ben şişmanda değilim biraz fazlam var ama halsizimdir ve çıtkırıldım tabi senin daha zordurda bol bol dut pekmezi ye çok ii geliyo

biraz aldım çok şükür 2 3 kilo dha alsam yeticek.vermem inşallah tekrar.vermemde hiç zor değil.bişeye üzülim kafama takim.boğazımdan su geçmiyo.sonra gdiyo bütün kilolar.

Nurcum ben derimki ihmal etme biran once tedavine basla.basa bela bi hastalik bu.rabbim beterinden saklasin.

ayy canım benim ne yapacaksın sağlık bu mecburrr

Aynen rabbimden gelene basim ustune...

aaaaayyyyyyyyyyyyyyyyy çok fena olmuşşş yaaa anaaaaam düşünüyomda domatesolursum herhalde :26:

aaaaayyyyyyyyyyyyyyyyy çok fena olmuşşş yaaa anaaaaam düşünüyomda domatesolursum herhalde :26:

en başt oluyosun tabide sonra alışılıyo.ya sonuçta doğuma girsekte erkek doktora denk gelebiliriz.sağlık için sonuçta görmüyo zaten aletle inceliyo.

biraz aldım çok şükür 2 3 kilo dha alsam yeticek.vermem inşallah tekrar.vermemde hiç zor değil.bişeye üzülim kafama takim.boğazımdan su geçmiyo.sonra gdiyo bütün kilolar.

Cnm bemd3 ayniydim eblendigimde 45kiloydum boyimda 172 dusun dirgen gibi.ama 5 ayda 15 kilo aldim.ama uzunti hastalik oldumu aninda veririm ama 2/
3 kilo veririm.hayatta bilmem 50den yukari ciktigimi ama simdi 60 im hehe))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…