Bursalı arkadaşlara selam olsuuun :)

melekim endometrioziste belirti ne oluyo canım.çok sancı kanama gibi oluyormu

sıkılıyo musun evde insan çalışmya alışınca evde sıkılıyor

en son çalıştığım yer soğuttu bni çalışmaktan.iyi bi iş çıkarsa gderim.yada güzel kurs fln bulursam işle ilgili gitmek iserim.çok zayıfım bn fazlasıyla yeni yeni toparlandım.o yüzden yiyim böle şimdi.yorulmaya gelemiyorum hiç tansiyon düşüyo hmn.

ALLAH ALLAH herkezde farklı bi sorun fakülte güzel ilgileniyo ama uzak ve sıra gelmiyo

melekim endometrioziste belirti ne oluyo canım.çok sancı kanama gibi oluyormu

Ya soyle soylim bende 1yildir kist var ama son 4 ay cok sancim oldu meger yumurtaligim torsiyona ugramis amaaa tabi adetgunum once kahve leke ile basliyodu kahve leke ile bitiyodu her ay yerlesme kanamasi sanip umutlaniodum.ayrica adetinde kan pihtilari oluyodu.ve iliski esnasinnda sanci oluyordu.kasikta batma ve son 4 ay adtim dayanilmaz derecede sancili oluyyoduilk 3 gun.usuttigumde o kasik sancim artiyodu.ve 1 kere kimyasaal gebelik gecirdim.adetim 5 gun gecmisti 5 gun oyle bir adet gordumki sanki bebek dusurdum sandim ki tutunamamis tabi.iste boyle cnm.senin tam olarak rahatsizligin ne

bende kilo aldım evde yaaa keşke bende zayıf olsam

zaten ilk randevuyu bi ay sonraya falan veriyolar ki canım ben öle biliyorum

o öyleyse bn yarın ariyim her zmn vermiyolarda randevu.aradım geçen ay 26 martta arayın dedi.bide ukala bişey.sanki çok meraklyım aramaya.tersliyip duruyo tlfonda.proflamı konuşuyoum dedim kendi kendime.öyle ukala ki konuşan bayanlar.

aaaa beni anlattın resmen yaaa

hangi doktora gittin canım ücret ne kadar peki bide ssk lımısın ?

Evet cnm ssk liyim ama prof benden once 60tl sonra her gittiggimde 136 tl istedi.ama lapiroskopi oldun 1gece 2 gun ozel oda 150 t odedik cnm prof dr sakir kucukkomurcu anabilimdali baskani aytica ve cok ilgili dr

Son düzenleme:

ayyy sorma bi gün birini bi dövecem elimde kalacakkk

ben neyim olduğunu bilsem cnım.rahim duvarın kalın araştıralım bunu dedilr bir daha bakmadılar.adetlerim sancılı oluyo.arada bi sancı giriyo.o sancı devam etse atcam kendimi yerlere sanki içten bişey kopuyo sol tarafımda oluyo genelde.

Evet cnm ssk liyim ama prof benden once 60tl sonra her gittiggimde 136 tl istedi.ama lapiroskopi oldun 1gece 2 gun ozel oda 150 t odedik cnm prof dr sakir kucukkomurcu anabilimdali baskani aytica ve cok ilgili dr

eşimi ikna edebilirsem erkek doktora canım bende gideyim bari yyaaa

hmm anladım cnm bnm tupler acık lakoroskopi oldum endometrıal polıp amelıyatıda oldum bı problem yok

E ben bi gun cingar c8karttim orda delinin biri bana baska dr a randevu vermis kafasina gore bide bir hava bir hava anlatamam ama sondurmesini bilirim havasini aldim nitekim ))))

haha iyi yapmışın kuzummm sanki dünyanın merkezleri ya kimsiniz siiiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…