Doğuma Hazırlık Bursa'lı anneler, bebek odası mobilyalarınızı nereden aldınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
E

EU1

Ziyaretçi
Merhaba Bursa'lı anneler,
24 haftalık hamileyim, artık bebeğimin odasını hazırlamak istiyorum.
Birkaç yere baktım ancak istediğim gibi bir mobilya takımı bulamadım henüz.
Çilek'e baktım; 2 çeşit takım var. Ben çiçekli böcekli birşey istemiyorum. Sade, düz renk istiyorum.Bir de güvenilir bir yerden almak istiyorum.
İkea'da masif bir takım gördüm. İkeada pek çok ürün biraz uyruduk ama ahşap ürünleri gerçekten kaliteli oluyor.

Allah sağlıkla bebeğine kavuşmayı nasip etsin inşaallah.biz karyolamızı ayşen bebeden aldık beyaz ağırlıklı zamanında teslim edildi istediğin gibi değişiklikler yaptırabiliyorsun biz memnun kaldık tavsiye ederim.

Allah sağlıkla bebeğine kavuşmayı nasip etsin inşaallah.biz karyolamızı ayşen bebeden aldık beyaz ağırlıklı zamanında teslim edildi istediğin gibi değişiklikler yaptırabiliyorsun biz memnun kaldık tavsiye ederim.

Çok teşekkür ederim. Sen bebeğine kavuştun sanırım, Allah analı babalı büyütsün.
Ayşen bebeyi gezmiştim bir kez, eşime de göstereyim bari.

selam kızlar bende 4 aylık hamileyim, turizmci olunca kültürel gezilerimiz çok oluyo o yüzden çok yeri gezdim geziyorum.. bursada inegöle geliyorum.. orda çok görmüştüm her yer mobilyacıydı harika mobilyalar vardı ama bebek odası için ne tarz mobilyalar var bilemem

Sağolun kızlar. Söylediğiniz yerlere bakacağım. Son çare olarak ta inegöle gideriz artık.

gelin inegöle bakın derim, kuzenim aldı daha yeni sallanan beşik, o çekmeceli şey adını unuttum 4 çekmece falan oluyor ya ondan bi de dolabı 800 liraydı..
2000 liralardan bahsediliyor, hatta daha makul bişey istersen yaptırabilir anlaşabilirsiniz...
inegöle bu kadar yakınken gelmemek olmaz bence yerimseniben

gelin inegöle bakın derim, kuzenim aldı daha yeni sallanan beşik, o çekmeceli şey adını unuttum 4 çekmece falan oluyor ya ondan bi de dolabı 800 liraydı..
2000 liralardan bahsediliyor, hatta daha makul bişey istersen yaptırabilir anlaşabilirsiniz...
inegöle bu kadar yakınken gelmemek olmaz bence yerimseniben

Eşime bir söyleyim bakayım. Sanki oraya kadar gitmek zor gelir ona gibi geliyor. Bir de yakınlardan bir yerden alırsak bir sorun olduğunda hemen gideriz aldığımız yere.

ayşen bebe 2 yerde var biliyorsundur belki cnm mudanya yolu üzerinde ve cumhuriyet caddesi üzerinde fiyatlarda farklılık olabiliyor.istersen ayrıntılı msj gönderebilirim çünkü seçim yapmak hiç kolay değil

merhaba,
biz de inegölden aldık mobilyalarımızı. ahşap olduğu için biraz pahalıya geldi ama uzun süre kullanabileceğimiz bir model aldık. modüler mobilya istiyorsanız gayet güzel ve uygun modeller var. ama ahşap mobilyaların daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum. seçim size kalmış.

ben ikeadan aldım çokta hoş oldu ve odasını bin ytlye tamamladım
çok uyguna geldi...

canım keşke ankaradan alma fırsatın olsa bende hafta sonu fikir olsun diye bebek odalarına baktım sitelerde çocukça diye bir mağaza mobilyalar harika öyle çiçekli böcekli şeyleri bende sevmiyorum. mağazada sade harika mobilyalar vardı. fiyatlar 3.000 ytl civarı ama takımlar ileriye dönük kullanabilcek türden öyle bebeksi odalar değil. internet sayfasında ürünleri pek yok tasarım modelleri kendilerine özgü olduğu için heralde

canım keşke ankaradan alma fırsatın olsa bende hafta sonu fikir olsun diye bebek odalarına baktım sitelerde çocukça diye bir mağaza mobilyalar harika öyle çiçekli böcekli şeyleri bende sevmiyorum. mağazada sade harika mobilyalar vardı. fiyatlar 3.000 ytl civarı ama takımlar ileriye dönük kullanabilcek türden öyle bebeksi odalar değil. internet sayfasında ürünleri pek yok tasarım modelleri kendilerine özgü olduğu için heralde

Maalesef yaşadığımız şehirden almak zorundayız.
Haftasonu ebebek mağazasına baktık ancak mobilya yoktu. birkaç hafta sonra çeşit çeşit odalar gelecek dediler.
Bakalım, oradan beğenemezsek ikeadan almayı düşünüyorum. Yalnız ikeda beğendiğim modelin yatağı 60a 120 boyutlarında, büyüyen yatak değil. 6-7 yaşına kadar idare eder belki. Olmazsa 5 yaşındayken tek kişilik yatak alınabilir.
1-2 yaşına kadar kullanması için park yatak ta almayı düşünüyorum. o yatak odamda durur. şehir dışına gittiğimizde katlayım gittiğimiz yere götürebilirz.

bende çok kararsızım ve hala almadım beşiğini bebeğimin ama araştırdığım kadarıyla hem kalite bakımından hemde fiyat konusunda en uygun ve güvenilir marka ayşen bebe gibime geliyor.
Bu arada bende inegöllüyüm orda yaşamıyorum ama oralıyız fiyat konusunda pek farkılı olduğunu düşünmüyorım inegölde fakat çeşit anlamında çok daha değişik çeşitler olduğu kesin.Bence beşikte en önemli unsur benim için büyüyen beşik olması sonuçta onu yıllarca kullanabilsin.

bende geçen hafta güven mobilyadan aldım markası belis. 1-2 hafta içinde teslim edebileceklerini söylediler. beyaz lake üzerine bi kaç figür yapılmış içinde büyüyen beşiği, şifonyeri ve 3 kapılı gardrobu ha birde yatağı var peşin 2 milyar civarında tuttu bayağ kaliteli görünüyo inşallah sorun çıkarmaz :Saruboceq:

Merhaba Bursa'lı anneler,
24 haftalık hamileyim, artık bebeğimin odasını hazırlamak istiyorum.
Birkaç yere baktım ancak istediğim gibi bir mobilya takımı bulamadım henüz.
Çilek'e baktım; 2 çeşit takım var. Ben çiçekli böcekli birşey istemiyorum. Sade, düz renk istiyorum.Bir de güvenilir bir yerden almak istiyorum.
İkea'da masif bir takım gördüm. İkeada pek çok ürün biraz uyruduk ama ahşap ürünleri gerçekten kaliteli oluyor.

Ben BEBEROMA'yı öneriyorum. Müthiş ürünleri var hem de fiyatları çok uygun.

konu biraz eskimiş ama ben yine de yazmak istedim dün belis, ayşen bebe ve evkuru dolaştık en iyi ve kaliteli olan yer belis geldi bize fiyatta makuldu.. üstelik tamamen mdf ve yanları kaplama değildi. bugün de inegöle gidicez gelince yorumlarımı yazarım :26:

Back
X