• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursadan Mardine gitmek

Mardindense Diyarbakır çok daha iyi,hatta sıcak ortam arıyorsanız en iyisi Diyarbakır

Katılıyorum arkadaşıma. 5 sene önce Diyarbakıra atandım, kılımı kıpırdatmak istemiyorum. Ki ben de istanbul'dan geldim buraya, öyle küçük bi yerden gelmedim. Mardin'i de iyi biliyorum, günübirlik gezip tozmak için güzeldir, ama yaşam kurmak için Diyarbakır çok daha avantajlı. Ben de öğretmenim, genelde kurumlar da batıya göre daha rahat, daha sıcak bi ortam var. Öğrenci potansiyeli de akademik olarak harikalar yaratmasalar da (benim çalıştığım okullardan bahsediyorum) çok saygılı, insancıl. Veli problemi hiç yaşamadım, genel olarak öğretmenleri seven değer veren insanlar. Ben de bekar, yalnız yaşayan bi kadınım, çok rahat kafam. Sosyal imkanlar da çok. Kurslar, kulüpler vs çok var her ne kadar ben hiç gitmesem de.

Kızlar merhaba Bursa'ya gelmiştim, 5 ay oldu ama şehirle ve çalıştığım yerle bir bağ kuramadım. Çalıştığım yer çok kalabalık ve eski bir yer. Şehirle de bir bağ kuramadım, herkes biraz mesafeli. Okulda da bir sorun yaşadım, kimse pek umursamadı. Münhal yerlerden diyarbakır, mardin tarafları açılıyor. Eğer açılırsa merkezde küçük bir okul yazsam nasıl olur? Çünkü burda da tanıdığım yok ve burayı değişiklik olsun diye yazmıştım ama hala alışamadım, bilmiyorum
Değişmeni tavsiye etmem bi yazı da geçir bursa yazın sahilleri felan çok güzel olur çevre illere de çok kolay günübirlik gezebilrsn bir yılı bitir baktın hala olmuyor diyarbakıra ver bence diyarbakır çok güzel gerçekten çok gelişmiş

Kızlar merhaba Bursa'ya gelmiştim, 5 ay oldu ama şehirle ve çalıştığım yerle bir bağ kuramadım. Çalıştığım yer çok kalabalık ve eski bir yer. Şehirle de bir bağ kuramadım, herkes biraz mesafeli. Okulda da bir sorun yaşadım, kimse pek umursamadı. Münhal yerlerden diyarbakır, mardin tarafları açılıyor. Eğer açılırsa merkezde küçük bir okul yazsam nasıl olur? Çünkü burda da tanıdığım yok ve burayı değişiklik olsun diye yazmıştım ama hala alışamadım, bilmiyorum
Hayatta boyle bir sey yapmazdim ben olsam 🤷🏻‍♀️

Değişmeni tavsiye etmem bi yazı da geçir bursa yazın sahilleri felan çok güzel olur çevre illere de çok kolay günübirlik gezebilrsn bir yılı bitir baktın hala olmuyor diyarbakıra ver bence diyarbakır çok güzel gerçekten çok gelişmiş
Evet biraz daha zaman geçirsem belki daha iyi olur. Bazı şeyler üst üste geldi bir an aklıma geldi ama şuan sadece düşünme aşamasındayım

Doğu tarafı mantıklı bence oranın insanları çok cana yakın ilgililer yardımseverler

Ben asla cesaret edemezdim.
Bursa'da 5 ay geçti ama inan buraya hiç ait hissedemedim kendimi. Okul çok kalabalık, şehirdeki o mesafe de beni iyice yalnızlaştırdı. Geçen okulda bir sorun yaşadım, kimsenin umurunda bile olmadı. Şimdi münhal yerlerde Diyarbakır, Mardin tarafları açılıyor; sanki orada daha samimi, küçük bir okulda kendimi daha huzurlu hissedecekmişim gibi geliyor. Burada zaten akrabam ve tanıdığım yok , sadece batı diye gelmiştim

Mardin'de 6 yıl yaşadım okadar çok seviyorum ki orayı hayatımın en güzel dönemi orada geçti. Ama yaşamak için en azından bir çok şeye ulasabilirlik konusunda diyarbakir daha mantıklı bence.Hastane alışveriş ve mardinden çok daha ileri seviye orası

Bursa'yla mı bağ kuramadınız valla helal olsun :KK70: biz de herkes bağ kuruyor diye bıktık nüfusun kalabalıklığından siz başka şehre gidin en iyisi

Mardin'de 6 yıl yaşadım okadar çok seviyorum ki orayı hayatımın en güzel dönemi orada geçti. Ama yaşamak için en azından bir çok şeye ulasabilirlik konusunda diyarbakir daha mantıklı bence.Hastane alışveriş ve mardinden çok daha ileri seviye orası
Doğunun Parisiymiş Diyarbakır

Doğuda yaşamaya cesaret edemezdim ama illa seçeceksem Van ya da Diyarbakır merkez isterdim galiba.
Urfa, Hakkari, Şırnak olmasın da neresi olursa olsun diye düşünüyorum

Şaşırdın heralde
Mardin dıyo ya🤦

Back
X