• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursadan Mardine gitmek

Hayallerdeyim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.297
Puanlar
133
Kızlar merhaba Bursa'ya gelmiştim, 5 ay oldu ama şehirle ve çalıştığım yerle bir bağ kuramadım. Çalıştığım yer çok kalabalık ve eski bir yer. Şehirle de bir bağ kuramadım, herkes biraz mesafeli. Okulda da bir sorun yaşadım, kimse pek umursamadı. Münhal yerlerden diyarbakır, mardin tarafları açılıyor. Eğer açılırsa merkezde küçük bir okul yazsam nasıl olur? Çünkü burda da tanıdığım yok ve burayı değişiklik olsun diye yazmıştım ama hala alışamadım, bilmiyorum

Kızlar merhaba Bursa'ya gelmiştim, 5 ay oldu ama şehirle ve çalıştığım yerle bir bağ kuramadım. Çalıştığım yer çok kalabalık ve eski bir yer. Şehirle de bir bağ kuramadım, herkes biraz mesafeli. Okulda da bir sorun yaşadım, kimse pek umursamadı. Münhal yerlerden diyarbakır, mardin tarafları açılıyor. Eğer açılırsa merkezde küçük bir okul yazsam nasıl olur? Çünkü burda da tanıdığım yok ve burayı değişiklik olsun diye yazmıştım ama hala alışamadım, bilmiyorum
Bi saçmalama istersen

Mardin çok güzel bir şehir ama turistik olarak sadece

Daha 5 ay olmuş. Ben her yere çabuk adapte olan biriyimdir, buna rağmen çevreyle dinamiklerin oturması bir yılı bulur.

Ayrıca sorun şehir değil sensin. Terapi almıyorsan da bir an önce başla. Memuriyet oyuncak değil.

Son düzenleme:
Yani saçmalama istersen

Mardin çok güzel bir şehir ama turistik olarak sadece

Kaç ay oldu da alışamadın? Ben her yere çabuk adapte olan biriyimdir, buna rağmen çevreyle dinamiklerin oturması bir yılı bulur.

Ayrıca sorun şehir değil sensin. Terapi almıyorsan da bir an önce başla
O beklediğim bağı kuramadım pek bilmiyorum.

Yani bebisim Bursayla Mardinin ne farki var...genel olarak buyuksehirlerde yasam zor, hayat kim kime dum duma. Bir de Dogu ve Guneydogu farkli gelenekleri olan yerler o taraflara gidip kendini daha da tuhaf hissetme sonra.
Bundan önce Hatayın sınır ilçesinde 4 yıl çalıştım

Pire için yorgan yakma orda kal bence, yoksa bir daha batıya gelemeyebilirsin her ilde norm kadro fazlaları yüzleri buluyor sayıca. ailevi sebeplerden dolayı uzaklarda kalacaksan gidebilirsin ama pişman olmayasın uyarmadı deme.

Pire için yorgan yakma orda kal bence, yoksa bir daha batıya gelemeyebilirsin her ilde norm kadro fazlaları yüzleri buluyor sayıca. ailevi sebeplerden dolayı uzaklarda kalacaksan gidebilirsin ama pişman olmayasın uyarmadı deme.
Ailevi sebebten değil de ne bileyim alışamadım

Bence doğu daha iyi , ama Güneydoğuyu bilmiyorum , kendin de doğuluysan git bence , insanlar yazmış etmiş ama ben de doğuda daha rahattım insanları daha sıcak kanlı gelmişti. Bursa büyük şehir , bi de yaşın 30 a yakınsa artık bu yaştan sonra yakınlık kurulmuyor kimseyle.

Bazı iş ortamlarında toksik kişiler oluyor benim bir arkadaşım artık yaka silkti. İyi düşünün gideceğiniz yerin iyi olacağının bir garantisi yok. Daha da kötü olabilir

Bence doğu daha iyi , ama Güneydoğuyu bilmiyorum , kendin de doğuluysan git bence , insanlar yazmış etmiş ama ben de doğuda daha rahattım insanları daha sıcak kanlı gelmişti. Bursa büyük şehir , bi de yaşın 30 a yakınsa artık bu yaştan sonra yakınlık kurulmuyor kimseyle.
Doğulu değilim, sadece bu yerden gitmek için istiyorum

Kızlar merhaba Bursa'ya gelmiştim, 5 ay oldóu ama şehirle ve çalıştığım yerle bir bağ kuramadım. Çalıştığım yer çok kalabalık ve eski bir yer. Şehirle de bir bağ kuramadım, herkes biraz mesafeli. Okulda da bir sorun yaşadım, kimse pek umursamadı. Münhal yerlerden diyarbakır, mardin tarafları açılıyor. Eğer açılırsa merkezde küçük bir okul yazsam nasıl olur? Çünkü burda da tanıdığım yok ve burayı değişiklik olsun diye yazmıştım ama hala alışamadım, bilmiyorum
Mardindense Diyarbakır çok daha iyi,hatta sıcak ortam arıyorsanız en iyisi Diyarbakır

Mardindense Diyarbakır çok daha iyi,hatta sıcak ortam arıyorsanız en iyisi Diyarbakır
Bilmiyorum ama belki bendendir ama okul çok kalabalık ve şehirle de bir bağ kuramadım sanki. Şuan düşünme aşamasındayım ama bilmiyorum

okulu değiştiremiyor musunuz? belki Bursa'nın daha sakin bir ilçesine geçersiniz, o kadar kabalık olmayan (bursada göç çok ondan mı kalabalık merkezde misiniz?)
değilse de gidin kayak mayak yapın yahu büyükşehir, bir sürü imkan var, gelmişsiniz o kadar.

yani Mardin ne alaka? oralı değilsiniz, orada bir çevreniz yok, baştan düzen kuracaksınız, garantisi yok ki.

Bu bir kumar
Ayrıca nereye giderseniz kendinizi götüreceksiniz

Back
X