• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Bursadan fısher price aktivite masası arıyorum yardımcı olun lütfen:(

mavi_yildiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2011
47
1
96
Bursa
Neşeli böcekleri bulamadığım için bugün sıfırını aldım arkadaşar kzım büyünce bende ihtiyacı olan arkadaşlara yardımcı olacağım bursada yaşayan arkadaşlar fısher price aktivite masası arıyorum ......

playskool ilk arabam da arıyorum başlıkta yazmayı untmuşum:)

Son düzenleme:
ilk arabam konnusunda yardımcı olabılırım oğlum çok az kullandı yeni gibi 50 lira olabılır ayrıca elden teslim etme imkanımda var

canım ben daha alalı bır yıl bıle olmadı hiç sorunu yok bende oğluma yenı oyuncaklar almak için satıyorum elden verırsek kargo ücretide yok bu yüzden 50 uygun dıye düşünüyorum

canım ben daha alalı bır yıl bıle olmadı hiç sorunu yok bende oğluma yenı oyuncaklar almak için satıyorum elden verırsek kargo ücretide yok bu yüzden 50 uygun dıye düşünüyorum
ilgin için çok sağol arkadaşım aktivite masasını alayım bi de ilk arabamı biraz erteleyeyim ... yine elinde olan eğitici oyuncaklar olursa haberleşelim sevgiler...

Son düzenleme:
Back