• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa'daki kadın doğu uzmanları

sevda_1984

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2013
5
0
6
Bursa
Arkadaşlar aranızda çekirge dorukta Sevil Paker'de doğum yapan var mı acaba? randevu aldım, nasıl geçti doğumunuz, nasıl bir doktordur?

Son düzenleme:
yılmaz çetin çok iyi biliyor bence de ...ama beni çok kötü azarlamıştı sert biri o yüzden bir daha gitmeye korktum.

peki bayan dr. var mı devlette önerebileceğiniz???

arkadaşlar merhaba
yeni hamile olduğu öğrendim ve hemen arayışa başladım

ziya çetinden randevu almaya çalışacağım çok yoğun olabileceği söyleniyor başka bildiğiniz tavsiye edebileceiniz isimler var mı

Merhabalar öncelikle hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. 2012 mart ayında yaptım doğumumu Ahmet Yılmaz doktorum Medical Park ta çok memnun kaldım. Baya bi araştırma yapmıştım hatta doktor değiştirdim Ahmet Bey e gittim güven veriyor dahada önemlisi her aradığımda ulaşabiliyordum kendisine. Çok şükür sorunsuz bir doğumdu tavsiye ederim.

Şevket Yılmaz'da Emin Üstünyurt ve Ali Rıza Aydın'ı öneririm

cevaplarınız için çok sağ olun arkadaşlar. Yılmaz Çetin hangi hastanededir? Şevket Yılmaz bana çok uzak Beşevler de oturuyorum. Diğer isimleri duydum, ama kafam çok karışık. Sevil hanıma gittim, oldukça ilgili de 3lü test yerine 4lü test dedi. kafası karışık sanırm ondan tereddütte kaldım:(((

Back