bursada yemeni tasarımı yapanlar

mausla yapmadığın için yoksa kolay tıklaya tıklaya işaretliyorsun kavis vermek istediğin yerleri

şimdi ben lisedeyken eşarp tasarlamaıştım 1-2 kez ondan beridir yapmışlığım yok ama çeyreğini 45*45 çalışmıştık o zaman

sizin bebeğiniz ne kadrlık ne üzerine çalıştınız siz kendiniz mi tasarım yapıyorsunuz yoksa varolan bi desenimi kullanıyorsunuz

sizin bebeğiniz ne kadrlık ne üzerine çalıştınız siz kendiniz mi tasarım yapıyorsunuz yoksa varolan bi desenimi kullanıyorsunuz

benim ki bebek değil 8 yaşında ancak bakacak ve bırakacak kimse yok,ben perdelik üzerine,birde empirme var ya elbiselik onlar üzerine çalıştım,şimdi tasarım falan yapmıyorum siz konuy açınca yapabilirim belki diye düşündüm,zaten evimde çizebileceğim bi program da yok...

photoshop indirip bilgisayarnzdan yapabilirsinz en azndan kendinize bi arşiv oluşturup ben çok istiyorum evde çalışmayı eve katkıda bulanmak hemde işimi svdiğim için ben çalıştığım firmalarda varolan deseni çizip örgülendirme aşamasını yapıyordum aslında bu şekilde evden çalışmak istiyorum ama nasıl ayarlamam gerektiğini bilmiyorum bu yemeni tasrım satıldığını duyunca en azndan biyerden başlamak istedim

yani evde çizmek olabilir tabi ama satamadıktan sonra...bakalım soruşturayım biraz ona göre...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…