Bildiğim kadarıyla orada perdeciler de var onlarda cizimleri begenirse satın alıyolar sonrası boyanelerin işi haşim işçanda da var perdeciler sen onlara git onlar yönlendirir seni
mrhba ben de desinatörüm ve bursadayım,hiç böyle tasarım aldıklarını duymamıştım şayet öyleyse bildirmen mümkün mü?
ablam kursa gitmişti photoshop ordan hocası söylemiş alıyolar diye fakat tam nasıl olduğunu belirtmemiş neresi olduğunu siz çalışıyormsunuz bir firmada
çocuğuma baktığım için ben de çalışmıyorum,çalışamıyorum,mesleğimi çoook sevdiğim haldebenim o taraflara yolum düşerse ve herhangi bişey öğrenebilirsem size dönerim...
benimde bebeğim var o yüzden çalışamıyorum siz hNGİ programları kullanıyorsunuz desinatörlük nerlerde yapmıştınız tasarım olarakmı çalıştınız bende eğer bişey öğrenirsem inşallah size dönerim inşallah doğrudur da bzler için iyi olur
organize san. de melih aker tekstilde bir süre, ondan önce de rekorda çalıştım,photoshop ve corel kullanıyorduk...
ben döşemelik üzerine çalıştım simetri programı kullanıyordum şimdi evde bakabildiğim kadar photoshopa bakıyorum öğrenmeye çalışıyorum sizden yardm istesem photoshopta varolan bir deseni çizmeye nasıl başlıyorsunuz bu pen tool ile çizim bana zor geldi yardımcı olursanız sevinirim desen çizim gidişatını eğer anlatabilirsenz çok sevinrim şimdiden teşekkürler
brush tool u seç orada 2 farklı seçenek sunar mausun sol tuşuna basılı tutarak işlem yapabilirsi...1.si boya fırçası aracı 2.si kurşun kalem aracı...
teşekkür ederim peki eşarp tasarımı mı yapıyorsunuz ssiz bu ölçü ne kadar olmalı peki bi eşarp için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?