canım bende senın gıbı 2012 gelınıyım bnmkı temmuz bası yada hazıran sonu olucak. oncelıkle kac kısılık bı salon bakıosun ne tarafta oturuosun acık mı kapalı mı dusunuyosun bunları sölersen kafamdakı yerlerden sana uyabıleceklerı yazarım belkı yardımcı olurum.
canım yardımcı olursan bizi büyük bir yükten kurtarıcaksın, ben bursada değilim, nişanlım da çalışıyor, bir türlü vakit ayıramıyoruz bu konuya.. öncelikle bizim için önemli olan nasıl olduğu değil, fiyatı.. yani fiyatı uygun olan heryer olabilir.. açık yada kapalı farketmez.. düğün yapılabilecek güzel ve uygun heryer olabilir.. bildiklerini paylaşırmısın..
ayrıca benım nısan ıcın tuttugum salon var canım oda 500 kısılık aralık ayında 2000 tl yazın nasıldır bılmıyorum.herhalde 3000 falandır.bu arada ben yavas yavas bakıyorum konustugum butun salonları senın ıcın yazarım burayada
çok teşekkürler canım, bende fikrim oldukça paylaşıcam burda[/QU
10 haziran nişanım oldu aralık gibi de yeri tutalım diyoruz bizde yer araştırmasına girdikk yardımcı olalaım birbirimizee.. goldu herkes öneriyor gidip konuşucaz orasıyla bide grand salon var orayı da beğendim ben netten bakarsınız sizde..
canım aslında salonlar kişi sayısına göre değişiyor atalay prensin salonları yeni tadilattan çıktı anlatılanlara göre gayet güzel. benim düğünüm salon prenseste oldu. biz çok kalabalık olduğumuz için ancak orayı tutabildik bursanın en büyük salonlarından biri. ayrıca yıldırım düğün salonunu ve goldu da öneririm.
hadi yaa, arya parkı karşıdan çok beğenmiştim, demek ki içine girmeden bilemiosun:26:bı arkadas yazmıs hanzade dıye evet gercekten gusel bı salon dugune gıtmıstım oraya. bu arada kızlar aklınızda bulunsun kır dugunu dusunenler arya park ve rumelıden kesınlıkle uzak durun derım.ıkısındede dugune gıttım keske gıtmez olaydım tam bı rezıllıktı aklınızda bulunsun
benimde yeni nişanım oldu arkadaşlar merinos göl kafeteryada yaptık çok güzel oldu herşey mükemmeldi ,düğün içinde konak 18 i düşünüyorum büyük bahçesi çok güzel ama fiyatı hakkında herhangi bir bilgim yok
SALON HANZADEYİ TAVSİYE EDERİM ŞIK Bİ YER VE FİYATI DA UYGUN... http://www.dugunmekanlari.com/salon/foto4/288/han3.jpg ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUNNN
canım ben cumartesı gorustum konak 18le hafta sonu yemeksız dugun yapmıyorlarmıs hafta ıcıde yemeksız kısı bası 10 tl dedıler
kızlar eylül 2012 de düğünüm var nasip olursa.. nişanlım bursalı, düğünden önce nikah yapacağımız için düğün mekanı araştırmaya başladık şimdiden. fakat yemekli istemiyoruz, birde fiyatlar çok uçmuş yaaa, uygun fiyat olanı yok mudur, fikirleri olan lütfen bir yol gösterin bizeee :80:
yemeksiz fiyatı uygunmuş ama hafta sonu niye yapmıyolar ya(((teşekkür ederim canım bilgi için,sen karar verdinmi nerede olucağına canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?