• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bursada yemekli düğün

whispererr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2015
96
126
93
merhaba arkadaşlar 2017 yılı için bursada yemekli düğün mekanı arıyoruz podyum davet ve bir hotelle görüştük bana önerebileceğiniz mekanlar var mı kır düğünü salon teras hiç fark etmez yeter ki güvenilir ve işini profesyonel yapan yerler olsun

Canım ben Oksijen kır düğün salonunda evlenicem inş 1 ay sonra.Çok güzel bir yer oraya da bak istersen.

Fiyatı nedir peki oranın canım gerçi daha çok var ama aklımda bulunsun en azından

Ben podyum davetin tam karsisinda oturuyorum. Podyum davetin iki salonu var. Birisi cok kucuk masalar dip dibe. Garsonlar insanlara carparak geciyor ayrica menusu guzel lezzetli ve zengin ama garsonlar kucuk cocuk profesyonel degil dogru duzgun servis yapmiyorlar icecek servisini servis masasindan alip biz kendimiz yapmistik mesela.

Orkestra cok iyi bayan sanatci cok iyiydi ama kucuk olan salonun sahneside bayagi kucuk insanlar oynarken sigmadi.

Ayrica yine kucuk olan salonda nikah masasi yok insanlar terasa cagiroliyor orada ayakta nikah kiyiliyor sonra geri salona geciliyor. Bu bana hos gelmedi.

Birde gelinle damat iceri gelirken hicbirsey yapilmadi ve uzun sure iceri gelip ayakta beklediler orkestranin yerini almasi beklediler sanki biraz organizasyonda sikinti vardi.

Yeni acilmis olmanin verdigi bir acemilik vardi sanki.

Buyuk salonunu nasildir bilmem ben sadece kucuk olan salonda dugune katildim ama buyuk salonda da 16 17 yaslarindaki cocuklar servis yapiyorlardi.

Orhaneli keles yolunda salon gold var orayi ben cok begeniyorum. Sizde bir bakin isterseniz.

merhaba arkadaşlar 2017 yılı için bursada yemekli düğün mekanı arıyoruz podyum davet ve bir hotelle görüştük bana önerebileceğiniz mekanlar var mı kır düğünü salon teras hiç fark etmez yeter ki güvenilir ve işini profesyonel yapan yerler olsun
Ben özelden öneride bulundum :)

Meraba podyum için fiyat aldınız mı acaba ortalama ne isteniyor

Back