İlköğretim Yorum ve Soruları bursada yaz okulu ve kamp tavsiyesi

minikiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2008
1.088
16
158
Bursa
arkadaşlar bu sene 2, sınıfı bitirecek olan kızımı yaz okuluna göndermek istiyorum.çocuğunu gönderen varsa önerilerinizi bekliyorum

arkadaşlar pek çok seçenek buldum fiatları 500-600 arası değişiyor.gençlik spor il müdürlüğünün yaz okuluna karar verdim.bir çok spor dalı var ve fiatlar çok uygun.

be gecen sene oglumu dsi nilufere yollamistim. yuzme, basket, futbol vs... bircok sey yaptilar. ustelik butun gundu iyi olmustu.

bu senede azcik dinlensin yeniden yolliycam. ama ayni yere mi olur, baska yer mi olur bilmiyorum.

gonderecegin yer hakkinda biraz bilgi verirmisin. nerde, fiyati na kadar, haftada kac gun, etkinlikler vs...

yüzme kursu havuzlu parkta diğer sporlar kapalı spor salonunda oluyor.yüzme 40 basketbol 25 lira malzemeler ve ulaşımı aile karşılıyor

bilmiyorum siz ne düşünürsünüz ama, biz yeğenimi BıHMED' in kursuna yolluyoruz.
bütün sosyal faaliyetleriyle birlikte, çocukların beynini yıkamadan çokta güzel Kuran-ı Kerim dersleri de veriyolar. Bunların yanında yüzme, basketbol, voleybol, futbol, satranç, tiyatro, kitap okuma gibi daha bir çok aktivite var. 650tl sanırım ücreti ama servis ücreti buna dahil değil.

ah onu biliyorum çok yakınım zaten bihmede.ama ne yazık ki fiat biraz yüksek geldi.yoksa çok beğenmiştim.seneye para biriktireceğim kısmetse ona

cok guzelde biraz tuzlu ya.

yüzme kursu havuzlu parkta diğer sporlar kapalı spor salonunda oluyor.yüzme 40 basketbol 25 lira malzemeler ve ulaşımı aile karşılıyor

haftanin kac gunu bu kurs? zaten ulasimi ben sagladiktan sonra bir anlami yok ki. ben calisan bir insanim. sabah benle cikicak aksam benle giricek. en iyisi yine dsi nilufer olucak galiba.

gençlik spor müdürlüğünün kursu haftada 4 gün 1 ay sürüyor.dsi nilüferi de sordum tam gün 275 lira servis var ama dahil mi sormayı unuttum.ilk dönem dolmuş

gençlik spor müdürlüğünün kursu haftada 4 gün 1 ay sürüyor.dsi nilüferi de sordum tam gün 275 lira servis var ama dahil mi sormayı unuttum.ilk dönem dolmuş

bende konustum canim. dedigin gibi 275tl. servis ve ogle yemegi dahil. birde canta ve tisort-sort falan veriyorlar. ikinci doneme yazdiricam ben.

evet ekim doğumlu.kıyamadım opuyorumnanaktan bu arada sen ne karar verdin ayarlayabildin mi yaz okulu ?

benim oglumda ekim dogumlu ama ben verdim. iyikide vermisim. uzun sure krese gitti benim oglum, artik sikilmaya baslamisti.

dsi nin 2.donemine vericem herhalde. simdi hala dinleniyor.kaydirigubbakcemile3

yüzmeye bir ders gittik ve bıraktık.çekirgedeki havuzlu parka başlamıştık ilk dersin akşamında kızımın cildinde kızarıklıklar oluştu.sanırım havuz yeterince temiz değil üstelik çooooook kalabalık .basketbolu tavsiye ederim ama yüzmeyi kesinlikle önermiyorum.bastırın parasını iyi bir havuza yollayın arkadaşlar ben memnun kalmadım:umursamaz:

yeğenim için sorduk bugün dr.sadık ahmet tesislerinde yüzme 100 tl, futbol 60 tl, diğer basketbol karete vs. 50 tl ve 18 gün bugün tesise gidip konuşucaklardı belki fkir olur diye yazayım dedim

başka yerlere gönderen var mı?:82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…