ALEYA Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Mayıs 2008 124 0 96 43 Bursa 11 Mart 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi ALEYA #1 oglumun gecmeyen oksurugu ıcın ve kordon kıstı ıcın uzman cocuk dr u ve cocuk cerrahı tavsıye edebılıcek olan varmı
oglumun gecmeyen oksurugu ıcın ve kordon kıstı ıcın uzman cocuk dr u ve cocuk cerrahı tavsıye edebılıcek olan varmı
P pamucak Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Kasım 2008 17 0 86 Bursa 13 Mart 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi ALEYA #2 cok gecmıs olsun ben oglumu bulent ozturk e goturuyorum. goturmeden bır kac arastırma yaptım cogu kısı adını verdı.
cok gecmıs olsun ben oglumu bulent ozturk e goturuyorum. goturmeden bır kac arastırma yaptım cogu kısı adını verdı.
rapunzel26 Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Nisan 2008 1.130 1 116 42 Bursa 15 Mart 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi ALEYA #3 çok geçmiş olsun canım inşallah doktorların dediği gibi bır seyı oyktur oğlununda sen kuruntu yapıyorsundur çekirge çocuk hastanesınde fılız peynırci varmış ben de ona goturmeyı duşunuyorum herkez tavsıye ettı
çok geçmiş olsun canım inşallah doktorların dediği gibi bır seyı oyktur oğlununda sen kuruntu yapıyorsundur çekirge çocuk hastanesınde fılız peynırci varmış ben de ona goturmeyı duşunuyorum herkez tavsıye ettı