merhabalar,
kasım 2011 başında eşimle bazı saglık sorunlarımız nedeniyle tüp bebek arastırması yaptık bursada klininleri gezdik, doktorlar ile görüştük. Acıbademe gittiğimizde Şahin beyin yakın ilgisi insancıl tutumu karar vermemde etkili oldu. 34 yaşındayım ve çalışan biriyim. Bu tedavi esnasında belli günlerde doktorunuzun sizi görmesi gerek. Rahat izin alamıyordum. Bu konuda da şahin bey ve ekibi oldukça esnek olarak yardımcı oldular ki bu benim için cok önemliydi.4 kasımda tedavi sürecime başladık. Ağır bir süreç değil, karından enjekte edilen bazı küçük iğnelerle (9 gün kadar) normalden daha fazla yumurta üretmeniz sağlanıyor. Bunlar doktorunuzun karar verdiği günde toplanıyorlar bu işlem esnasında narkozla 20 -25 dakika bayıltılıyorsunuz. Sonrasında ben ciddi bir agrı kanama yasamadım. Sonrasında rahatlıkla hastaneden cıkıyordunuz orda kalmıyorsunuz. Toplanan yumurtalar seçilen saglıklı spermlerle döllenip 3 gün gelişimleri izlendikten sonra transfer günü aralarından en saglıklısı cok basit bir işlem ile -bayıltılmadan acı duymadan vs- vucudunuza yerleştiriliyor. Transferden 12 gün sonra yapılan kan tahlili hamile olup olmadığınızı belirliyor. Ben su an hamileyim. Umarım saglıkla bebeğim ve ben bu süreci tamamlarım. Ama özellikle belirtmeliyim ki; hamile olmasaydım da Dr Şahin Zeteroğlu ve özverili, bilgili ekibine aynı içtenlikle teşekkür edecektim. Acıbadem adı, tüp bebek tedavisinde mali olarak sizi korkutmasın cunku gezdiğim kliniklerle fiyatı aynıydı. Doktoruma tekrar teşekkür ediyorum.