• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Bursa'da tüp bebek yaptıracaklar - Bursa Acıbadem Hastanesi

selam arkadaşalar bişey sormak istiyorum...bende şahin beyi düşünüyorum...eğer yumurta falan olmaz protokal iptal olursa o tüp bebek tedavisi için para vermiyoruz yeniden deniyoruz demi....

canım eğer yumurta toplama işlemi olurda sonrasında iptal edilirse sadece yumurta toplama işlem ücretini ödüyosun...bende yaşadım o anı o yüzden biliyorum

selam arkadaşalar bişey sormak istiyorum...bende şahin beyi düşünüyorum...eğer yumurta falan olmaz protokal iptal olursa o tüp bebek tedavisi için para vermiyoruz yeniden deniyoruz demi....

filo canım..eğer opu işlemi olmamışsa vermiyosun..eğer yumurtaların toplanmışsa ondan sonra iptal olursa toplama işlemi parası alıyolar biliyorum..halidenin başına gelmişti çünkü bu olay...

merhaba.ben ilk tüp bebegi ankara anatolia tüp bebek merkezinde denedim sonuc negatif.ne drlarını nede calısanlarından memnun kaldım.drumu ön görüşmeden sonra hic görmedim.2.yi düşünüyorum.bursa acıbademin basarı oranını ve ssk karsılıyomu onu merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim.tskler

merhaba.ben ilk tüp bebegi ankara anatolia tüp bebek merkezinde denedim sonuc negatif.ne drlarını nede calısanlarından memnun kaldım.drumu ön görüşmeden sonra hic görmedim.2.yi düşünüyorum.bursa acıbademin basarı oranını ve ssk karsılıyomu onu merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim.tskler

canım karşılamıyor ama şahin bey çok iyi bir doktor 5-6 milyar civarı tutuyor.

uzun zamandır yazılmamış bir sayfa... belki yazan olur diye yazacağım. ben de bursa da tüp bebk tedavisi düşünüyorum. yakın zamanda bu tedaviyi bursada olan varsa bilgilerinizden faydalanabilir miyim? haziranda düşünüyorum, onun öncesinde neler yapmam gerekiyor?

ben de izmirde yaşıyorum ve bursa acıbadem hakkında çok olumlu yazılar okuyorum.ve açıkçası buradan oraya gitmeye bile razıyım.fiyatı ile ilgili bilgi verebilecek arkadaşlar.ayrıca tedavi olup bebişlerine kavuşan anneler lütfen yazınnnn :43::43::43::43::43::43::43::43:

merhaba ben suanda gebeliğimin 22.haftasındayım şahin beyin hastasıyım biz 4 yıllık evlıyız allaha sukur ilk tüp bebebk denememiz tuttu. şahin bey ve hemsirelerinden çok memnunum çok ilgililer. tüp bebek ücretinde elinden geleni yapıyor. biz 4000 hastaneye verdik ilaçlarada 1500 civarı verdik. ssk ile anlaşması yok. size tavsiyem gönul rahatlığı ile gidebilirsiniz. benim ailem bursada oturuyor. etrafımızda 4kişi falaln tüp bebek yaptırdı ve hepsi olumlu sonuç aldı. umarım sizinde olur allah herkeziin gönlüne göre versin. mutlajka gidin derim en azından bir kere gidin memnun kalmassanız bidaha gitmessiniz. .

merhabalar,

kasım 2011 başında eşimle bazı saglık sorunlarımız nedeniyle tüp bebek arastırması yaptık bursada klininleri gezdik, doktorlar ile görüştük. Acıbademe gittiğimizde Şahin beyin yakın ilgisi insancıl tutumu karar vermemde etkili oldu. 34 yaşındayım ve çalışan biriyim. Bu tedavi esnasında belli günlerde doktorunuzun sizi görmesi gerek. Rahat izin alamıyordum. Bu konuda da şahin bey ve ekibi oldukça esnek olarak yardımcı oldular ki bu benim için cok önemliydi.4 kasımda tedavi sürecime başladık. Ağır bir süreç değil, karından enjekte edilen bazı küçük iğnelerle (9 gün kadar) normalden daha fazla yumurta üretmeniz sağlanıyor. Bunlar doktorunuzun karar verdiği günde toplanıyorlar bu işlem esnasında narkozla 20 -25 dakika bayıltılıyorsunuz. Sonrasında ben ciddi bir agrı kanama yasamadım. Sonrasında rahatlıkla hastaneden cıkıyordunuz orda kalmıyorsunuz. Toplanan yumurtalar seçilen saglıklı spermlerle döllenip 3 gün gelişimleri izlendikten sonra transfer günü aralarından en saglıklısı cok basit bir işlem ile -bayıltılmadan acı duymadan vs- vucudunuza yerleştiriliyor. Transferden 12 gün sonra yapılan kan tahlili hamile olup olmadığınızı belirliyor. Ben su an hamileyim. Umarım saglıkla bebeğim ve ben bu süreci tamamlarım. Ama özellikle belirtmeliyim ki; hamile olmasaydım da Dr Şahin Zeteroğlu ve özverili, bilgili ekibine aynı içtenlikle teşekkür edecektim. Acıbadem adı, tüp bebek tedavisinde mali olarak sizi korkutmasın cunku gezdiğim kliniklerle fiyatı aynıydı. Doktoruma tekrar teşekkür ediyorum.

merhabalar,

kasım 2011 başında eşimle bazı saglık sorunlarımız nedeniyle tüp bebek arastırması yaptık bursada klininleri gezdik, doktorlar ile görüştük. Acıbademe gittiğimizde Şahin beyin yakın ilgisi insancıl tutumu karar vermemde etkili oldu. 34 yaşındayım ve çalışan biriyim. Bu tedavi esnasında belli günlerde doktorunuzun sizi görmesi gerek. Rahat izin alamıyordum. Bu konuda da şahin bey ve ekibi oldukça esnek olarak yardımcı oldular ki bu benim için cok önemliydi.4 kasımda tedavi sürecime başladık. Ağır bir süreç değil, karından enjekte edilen bazı küçük iğnelerle (9 gün kadar) normalden daha fazla yumurta üretmeniz sağlanıyor. Bunlar doktorunuzun karar verdiği günde toplanıyorlar bu işlem esnasında narkozla 20 -25 dakika bayıltılıyorsunuz. Sonrasında ben ciddi bir agrı kanama yasamadım. Sonrasında rahatlıkla hastaneden cıkıyordunuz orda kalmıyorsunuz. Toplanan yumurtalar seçilen saglıklı spermlerle döllenip 3 gün gelişimleri izlendikten sonra transfer günü aralarından en saglıklısı cok basit bir işlem ile -bayıltılmadan acı duymadan vs- vucudunuza yerleştiriliyor. Transferden 12 gün sonra yapılan kan tahlili hamile olup olmadığınızı belirliyor. Ben su an hamileyim. Umarım saglıkla bebeğim ve ben bu süreci tamamlarım. Ama özellikle belirtmeliyim ki; hamile olmasaydım da Dr Şahin Zeteroğlu ve özverili, bilgili ekibine aynı içtenlikle teşekkür edecektim. Acıbadem adı, tüp bebek tedavisinde mali olarak sizi korkutmasın cunku gezdiğim kliniklerle fiyatı aynıydı. Doktoruma tekrar teşekkür ediyorum.

hamileliğiniz hayırlı olsun..ilk denemede oldu değil mi? ben de ocak ayında yaptıracağım,bu ay içinde ön görüşme için gidicez.. artık tek embryo transfer edildiğinden o kadar ümitsizim ve korkuyorum ki anlatamam.. inşşallah ilk denememde hamile kalırım..

kızlar şahin zeteroglu hastaları yazın oraya gelin fark etmez gercide bende pazartesi baslıyorum bi aksilk cıkmassa hayırlı haberler alırız ins hep dua ediyorum rabbim evlat sahibi olmak isteyen herkese hayırlısyla hayırlı evlatlar nasip eyle diyorum bu arada tek emriyo degilki 2 tane transfer edilıyoo rabbim yardımcımız olsun

kızlar şahin zeteroglu hastaları yazın oraya gelin fark etmez gercide bende pazartesi baslıyorum bi aksilk cıkmassa hayırlı haberler alırız ins hep dua ediyorum rabbim evlat sahibi olmak isteyen herkese hayırlısyla hayırlı evlatlar nasip eyle diyorum bu arada tek emriyo degilki 2 tane transfer edilıyoo rabbim yardımcımız olsun

sanırım bugün tedaviye başladın.. doktor bey hangi ilaçları verdi? ben de herhangi bir aksilik çıkmazsa ocak başında başlıyorum.. daha görüşmeye gitmedim şahin beyle :) sadece doktorumun yönlendirmesiyle hareket ediyorum,haftaya öngörüşme için gidicem..
bu arada çok soru sordum ama nedense bu merkezle ilgili topiclerin hiçbirinde hareket yok.. pek araştırma yapmadım,tüp bebek için en uygun ay ocak ayı,izin konusunda da pek sıkıntım olmayacak hem de bana en yakın merkez olduğundan orada karar kıldım.. sizin ilk denemeniz mi? ilk deneme bile olsa 2 embriyo transferi yapıyorlar mı? bu arada çok kalabalık oluyor mu gittiğinizde? bende acayip bir sıkıntı başladı bu konuda..

sanırım zaman ilerledikçe strese girmeye başladım,saçma sapan şeyleri dert ediyorum... :))

Son düzenleme:
mrb evt basladık hayırlısyla puregon orgalutran ovitrelle verdi ilaclarım bunlar bende senin gibi rahat bir insan degilim en ufak seyleri kafamda büyütürüm taaakii şahin beyin yanına gidene kadar orda hersey biter rahatsın huzurlusun en güzeli güleryüzü sıcak kanlılıgı benim 2. denemem oluyor bu digerini 2008 yılında bilincsiz denedim ve uzuun bi ara verdim şimdi tekrar yaptırma kararı aldık ve basladık banada işde birinci tutmadı doktorunu degiştir felan insanlar söledi ama ben degiştirmedim benim için önemli olan doktorumla anlasmam en basiti sorularına cevap alıyosun her şekilde seni aydınlatıyo ben cok memnunum kendisinden sahsen dilegim ins bu sefer tutar ama sayet tutmassa yine şahin beyde denicem degiştirmem doktorumu kesinlikle gelelim taransfere ilk denememde 4 tane yerleştirildi ama 2010 da gelen bir yasa 2 taneden fazla olmucak bu ilk denemede aynı 2. denemede 3. de yani 2 taneden ne az nede fazla olucak cumartesi günü kontrolum var bakalım ins ii haberler alırız yumurtalıklarımızla ilgili sende karar verdiysen bence vazgecmeden git derim cünkü kaldıkça kalıyo hepimiz için herseyin hayırlısı dielim

kalabalıklık konusuna gelince evt biraz oluyor ama bu da neden kaynaklı doktorumuzun basarısından öle seyleri dert etme ya iyi seyler düşünn

ben de Şahin Bey e gitmek istiyorum.Ama hep erteliyorum.Arkadaşlar ilaçlar dahil ne kadar tutuyor tüp bebek? ilk gidiş ücretsiz mi?sonraki çağırdıklarında muayene ücreti alınıyo mu?lütfen yardımcı olun...

ben de Şahin Bey e gitmek istiyorum.Ama hep erteliyorum.Arkadaşlar ilaçlar dahil ne kadar tutuyor tüp bebek? ilk gidiş ücretsiz mi?sonraki çağırdıklarında muayene ücreti alınıyo mu?lütfen yardımcı olun...

mrblar.. ben haftaya görüşme için gidicem.. şahin beye mail atmıştım,öngörüşmenin ücretsiz oluğunu yazmış.. yani oraya gittiğimde isteseler de vermem artık :))) tüp bebek fiyatı 4250 tl.. o parayı vereceğin için arada kontrol için gittiğinde muayene için ayrı ücret alınmaz sanırım...
yalnız bu ücrete orada tahlil yaparlarsa tahlil ücretleri,kullanacağın ilaçlar ve senin isteğine göre dondurma işlemi dahil değil...

bende ocakta tüp bebk denedim fakat tutmadı malesef iyi kalite embriyo ve yaşım 35in altı olmasına rağmen şimdi martta dondurulmuşlarla deneyeceğim her şey yolunda giderse size tavsiyem ilk denemenizde 2 embriyo koydudun ben tek koydurmuştum ve tıtmadı pişman oldum 2 tane koydurmadığıma ama doktorların ilgisi güzel bende çok yer gezdim ve acıbademde karar kıldım

2 sefer izmirde 1 sefer ankarada tüp bebek yaptırdım bursada ki tüp bebek merkezinde yaptırmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Back