• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Bursa'da tüp bebek yaptıracaklar - Bursa Acıbadem Hastanesi

sevkul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2009
19
1
86
Bursa

Merhaba Arkadaşlar, ben sizlere yardımcı olabilmek amacıyla bu siteye üye olmayı istedim. Daha önceden sizleri takip ediyordum. Ben de 3.5 yıldan beri çocuk özlemi duyuyordum. 34 yaşında ve 7 yıllık evliyim. 1 kere aşılama yaptık, Dr'um Mehmet Ali Şüküroğlu çocuğunuzun olmaması için hiç bir sorununuz yok son aşama tüp bebek tedavisi dedi. Bu sene başında eşimle tüp bebek yapmaya karar verdik.Öngörüşmelerden sonra Bursa Acıbadem Hastanesi'ndeTüp Bebek konusunda uzman olan sevgili doktorum Doç.Dr.Şahin Zeteroğlu'yla tanıştık.Canayakın ve sempatikliğin arkasında uzmanlığını görüyorduk. Şimdiye kadar araştırmalarım sonucunda bizi sadece her konuda tatmin eden tek doktor diyebilirim. Tedaviye nasıl başlayacağımızı neler yapmam gerektiğini bize anlattı.İlk hissettiğim duygu pozitif bir başlangıç ve doğru seçim yaptığımız oldu. 1999 senesinde kist ameliyatı olmuştum, ameliyat sonrasındaki ultrasonda sol overimin küçük olduğunu söylemişlerdi. Şimdiye kadar sol yumurtalığımı gören bir doktor olmadı. Beni daha da mutlu eden neydi arkadaşlar, Hocam Zeteroğlu tedavi esnasında sol overimi görüp bu overden de yumurta oluşumunu sağlamasıydı. İnanılmaz birşeydi bu. Transferim 23 Mart'ta yapıldı hemşirelere ve doktoruma sonucumun pozitif olacağını söyledim. Her zaman hep pozitif oldum. Hiç negatif bir düşünce hissetmedim.Tabi ki bu duyguyu ileten Şahin Bey'di. O gün benle beraber 6 kişiye transfer yapılmış ve 5 imizin sonucuda POZİTİF ti. Mükemmel harika birşey, anne ve baba oluyoruz, duyduklarıma inanamadım, Allah'ım sana şükürler olsun bize bu mutluluğu tattırdığın için. Tabi kii Şahin Hocama minnettarım. Acıbadem'de bana emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. Şimdi 16 Nisan'ı bekliyoruz bakalım bizimle bu güzel hayatı paylaşacak kuzularımın kaç tane olacağını öğreneceğiz.O kadar güzel bir ilgi ve alaka var ki, bu duyguları sizinde tatmanızı istiyorum. Bana lütfedilen bu harika duyguyu isteyen tüm ailelere tatması için Allah'a dua ediyorum. Allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin tüm isteyenlere...

mesajınızı okudum gercekten cok guzel duygular bende bundan 1 yıl önce acıbadem hastanesın de tup bebek için basvurmustuk ama bız tedavıyı yarıda kestık mecburduk buna sımdı tekrar gtme istiyoruz acaba bızde sızın gb duygular hisedece bılırmıyız gercek ten cocuk sahıbı olmak istıyoruz suanda beklemedeyım adet gecıkmem neredeyse 3 aya gecıcek en son subat ayının 1 ve 6 sıydı daha sonra gormedım 1,5 ay önce eczaneden aldıgım gebelık testı ile evde test yaptım ilk çizgı belırgın çıktı ama ikinci çizgi ise onun kadr belırgın degıldı ama yıne bellı oluyordu doktara gıdıp kan testı de yaptırmadım korkudan ya pozitif cıkmaz sa dıye korkuyorum acaba bu konu da bana yardım cı olabılırmısınız sevgılerle

Merhaba,nasıl bu zamana kadar sabrettin! inş. şimdi sonucunu biliyorsundur ben 3-4 günden beri nete girmedim.Şuan 5.5haftalık hamileyim.2007senesinde bemde senin gibi olmuştum ama sonucum negatifti kimyasal hamilelik denildi.Bence biran önce sonucu öğren ve bizimle paylaş.Ben herkesin hissettiği duyguları hissettiğimi zannediyorum.Hisset ve yaşa...

tebrikler sevkul ... hayırlı olsun bebklerini kucağına almak nasib olsun,inşallah
biz de bursalıyız , ama karar alamadık nerde yaptıralım , acıbadem çok iyi diyorsun..

Biz eşimle bu kararı aldık.Çok da memnun kaldık.Farkı gördük zaman kaybetmedik.Ben benimle aynı durumda olan siz aileler için fikrimi sundum.Hala da inancım tek adres orası! Son karar size aittir.Herşey gönlünüzce olsun...

merhabalar bende bursadan aranıza katılımak hissi duydum bende 8 yıllık evliyim ŞAHıN hocamın hastasıyım şimdi bizde tüp bebek için hazırlık yapıyoruz sevkul arkadaşımızın dediği gibi ŞAHıN hoca bir başka insan gerçekten umarım bende evlat sahibi olma mertebesine ermek nasip olur .

arkadaşalar tüp bebek tedavisi minumum ne kadar sürüyor yani enjekte ediyorlar bilgi verebilirmisiniz birde koyduktan ne kadar sonra tutup tutmadığı belli oluyor ,

Merhaba arkadaşlar eşim E26 yaşında doğuştan 47.XXY kromozomlu olduğu için hem azospermik hemde mikrotese ameliyatı olmadan hamile kalmam imkansızmış, böyle sorunu olup testislerinden TESE ameliyatı geçirdikten sonra TüpBebekte hamile kalan bayan arkadaşlar varsa lütfen yazsınlar... böyle konu tüp bebek başarısı yakalayan varmı arkadaşlar cevap lütfen Çok üzgünüm çoook

sevkul yazını okuyunca gözyaşlarımı tutamadım....
bugün ilk kez şahin beyin telefonda sesini duydum
telde bile bu kadar güven veriyorsa kendisini düşünemiyorum bile
herkes doktor olabilir ama gerçek doktor bu kadar insanın gönlünü kazanan kişidir....
halal olsun onu yetiştiren anaya....
ben şuan hamileyim ama düşecek....ne acı dimi...hormonlarımda anneliği yaşayıp da ilerlemeyeceğini bilmek....
şahin beyi neden daha önce tanımamışım diye kendime kızıyorum
ve bundan sonra onun kapısından ayrılmayacağımı biliyorum....

hayatım uzun ve kısa protokole göre dr un sana ilaç başlıyo
yumurtalık rezervine yaşına göre buna karar veriyo...
yaklaşık 10 gün iğne kullanıyorsun....ama sen bunu 20 günlük bir süreç olarak düşün...
kanda anlaşılması 12 gün sonra oluyo

ya ben de iyice heves ettim acıbadem ve şahin beye tedavi konusunda şimdi...sanki çok fazla sonuç alan yok gibi geldiği için tereddütteydim bursa için..istanbul ya da ankara mı olsa acaba diyodum..yazılanlara okuyunca artık daha pozitifim...

kızlar selam bende acıbademde yaptırıcam hayırlısıyla...ilk 2 denemem iptal oldu inş bu sefer herşey yolunda gider...şahin beydende herkes gibi bende çok memnunum çok şirin canayakın bi doktor insanı rahatlatmasını çok iyi biliyo...szinle üzülüyo sizinle seviniyo...

ewt halide doğru söylüyosun..ben transferimin 10. gününde idrar tahlili yapmıştım negatif çıkmıştı..eşim benden gizli aramış dr u..idrarda çıkarmı diye sormuş..daha çok erken çıkmaz hemen demiş..ama dur demiş şahin bey..ben arayayım eşini..şimdi o gene kafasına takmıştır demiş..ve beni arayıp daha erken gülin hanım..sakın kafanıza takmayın bunları demişti..hangi dr ben arayayım eşini derki..o işini yapar olursa olur olmazsa olmaz der..ama şahin bey öyle değil...bende çok memnunum..gerçi ilki tutmadı ama sonuna kadar şahin beyle gitmek istiyoruz...

evet gülincim aynen katılıorum şahin bey bu konuda gerçekten çok yardımcı...seviyorum doktorumu ya:)bluucum sayfa yeni açılmış dün gördüm bende...

kızlar bu sayfa yeni açılmadı....daha önce den vardı.........ezine tekraradan meydana çıkartmış bu sayfayı........

selam arkadaşalar bişey sormak istiyorum...bende şahin beyi düşünüyorum...eğer yumurta falan olmaz protokal iptal olursa o tüp bebek tedavisi için para vermiyoruz yeniden deniyoruz demi....

Back