Bursada Tüp Bebek Merkezleri ve tecrübelerim

sinyoraa07

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2016
246
175
103
44
Bursa tüp bebek merkezleri tecrübeleri:

Bursa ve çevre illerde yaşayan infertilite(kısırlık) hastalına yardımcı olmak, amacıyla tespit ettiğim durumları kısaca paylaşmak istedim canlarım.
Prof. Osman Develioğlu, muayeneden sonra bana yakında menopoza girersin dedi. Her ay tek yumurta yapmama rağmen, paranı almak isteyen yerler tüp bebek deneyebilirler , ancak faydasının olacağını düşünmüyorum, dedi. Doğal yolla olmazsa Kıbrısta yumurta transferini uygun görgü. 37 yaşındayız ne doğalı hocam ? Daha ne beklicez şaka mısın demem gerekirdi yüzüne. Bir kanadı kırık kuş misali bakıyorsun gözüne ne diyecek diye. Sanırım başarısını düşürmek istemedi. Hasta psikolojisinden anlamayan ve ilgisizlik olarak zirveye yerleşti gözümde. Aldığı 400 tl ye çok acıdım açıkçası. Hasta yoğunluğu normal geldi bana.
Dr.Murat Erdemir: Bir test için gittim sadece. Doktorla görüştürelim ücretsiz, dediler. Görüşme ücreti yok ve yarım saat bilgi verdi. Sonraki günlerde test sonucu için de kendisi aradı. Diğer doktorum ile devam ettiğim için Murat beye geçemedim o günlerde. Fazla hastasının olmaması soru işaretleri oluşturdu kafamda. Ancak ilgi ve bilgi konusunda yeri zirvedir gözümde.
Doç.Şahin Zeteroğu: Kendisi oldukça ilgili bir doktor. İletişim kurman sorun olmaz sana dönüş yapar. Hasta psikolojisinden anlar. Ancak kliniğinde çalışanlar son derece ilgisiz ve soğuklar. (Bahçeci Fulya hastanesine göre)Testler konusunda çok yardımcı oluyor. Her zaman muayene ücreti almıyor. (Bursada en pahalı olasına rağmen Bahçeci Fulyaya göre çok uygun.)Kliniği çok yoğun. Tabiki yetişmek zor o kadar hastaya. Geç saat geçirdiğim bir operasyon sonrası, klinikte yalnız başına kalmıştı tüm çalışanlar çıkmıştı. Bu beni çok etkiledi açıkçası. Ancak sonra amh nin çok çok düşük olduğunu görünce bence tavırları değişti. İlaç da vermedi. Değerler (sadece inofolik kullanıyordum) düzelirse gel,dedi. İlaçlar yumurta oluşturmaz, oluşan yumurtayı geliştirir dedi. Şaşıttı beni. Usulce kapıyı gösterdi diye düşündüm. Zaten arayan soran da olmadı sonrasında. Böylece Bursa’da Tüp bebek macerası benim için kapanmış oldu.
Sonuç: Şu an itibariyle kullandığım ilaçlar ve vitaminlerle 2. Yumurta toplamam yapılacak. İstanbula gitme imkanı olan hastalar varsa ben Bahçeci Fulyayı ve Doktor Erbil Yağmuru öneriyorum. Hastane pahalı, ulaşımı zor ancak güleryüz, ilgi ve başarı istiyorsanız bence değer.

Durumun bana çok benziyor amh düsuklugu ve yas vs hangi ilac ve igneleri ne kadar verdiler size.Sanirim havuz yöntemi uygulaniyor? kac ay yumurta toplanacak acaba

Solgar,omepa,elevit,beneksol kullandım.Dondurulmuş 2 tanem oldu. 1-2 gün içinde yine toplanacak inşallah. Toplamda Kaç tane toplayacak bilmiyorum ama zaten zor hastayız 4-5 yumurta topladığında tarnsfer yapar heralde. yoksa her toplamada 3900 batacaz gibi görünüyor, geçen ay kredi kartım 9000 geldi söylemesi ayıp.

Doç. Şahin Zeteroğu'nun tüp bebek fiyatları hakkında bilgi verebilir misiniz? Çok pahalı mı acaba.
Google ve tüp bebek sitelerinde tüp bebek fiyatlarına baktım ama kendisi ile ilgili fiyat bilgisi bulamadım. Siz onda tedavi olduğunuz için fiyat hakkında bilgi verirseniz çok memnun olurum.

Bende Şahin beyin hastasıyım cok memnunum 1 . denememiz negatifti 2. Transfer donmuş emrpriyo ile dün yapıldı. İlk tüp bebek denememiz 6000TL. 2. Si 1300 TL.

merhaba arkadaşlar bende bursa da tüp bebek yaptırıcağım tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum jinemede karar verdik bizde başlayamadık kist çıktı bu ay önümüzdeki ay başlayacağız

merhaba arkadaşlar bende bursa da tüp bebek yaptırıcağım tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum jinemede karar verdik bizde başlayamadık kist çıktı bu ay önümüzdeki ay başlayacağız
Canim ben acibadem sahin beye gidiyorum 1.negatif oldu 2.denemem oldu transferin 7.gunundeyim sonuc icin biraz daha beklemem gerekiyor bu arada jinemedde murat erdemir hala varmi?benim ilk denemem ordaydi birtane bebegim var kardes icin ugradiyoruz

Evet canım o ilgilendi benim durumumla çok anlayışlı tek tek anlatıyor herşeyi inşallah iyi geçer daha var benimkine yaa keşke gerek kalmasa ama rezerv azlığından maalesef hayırlısıyla baslayacaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…