- 29 Aralık 2019
- 65
- 29
- 26
Amit bu yolada yürüyen herkesin yardımcısı olsunRabbim yar ve yardımcınız olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amit bu yolada yürüyen herkesin yardımcısı olsunRabbim yar ve yardımcınız olsun
Bende tedavi aşamasındayım iğnelere başladım 4. Günüm bugünBen varım, transferi bekliyorum
Hayırlısı olsun hepimiz için inşallahBende tedavi aşamasındayım iğnelere başladım 4. Günüm bugün
Hayırlısı olsun hepimiz için inşallah
Siz nerde yaptırdınızHayırlısı olsun hepimiz için inşallah
Bu benim 4.denemem, ilk ikisi Acıbadem’de olmuştu şimdi bahçecide ikinci denemem.Siz nerde yaptırdınız
Bnm.giden yok herhalBu benim 4.denemem, ilk ikisi Acıbadem’de olmuştu şimdi bahçecide ikinci denemem.
Siz?
Ben acıbademdeyim şahin zeteroğlunda mayıs ayında aşılama yaptık olmadı şimdide tüp bebek deniyoruz yeniyim bu yoldaBu benim 4.denemem, ilk ikisi Acıbadem’de olmuştu şimdi bahçecide ikinci denemem.
Siz?
Bi buluşma ayarlayalım, anne olanlar, anne adayı olanlar. Bu yola yeni girenler birbirimize moral olur destek oluruz
Hayırlı olsun, inşallah bu defa tutar güzel sonuçlar alırsınızBen acıbademdeyim şahin zeteroğlunda mayıs ayında aşılama yaptık olmadı şimdide tüp bebek deniyoruz yeniyim bu yolda
Hayırlı olsun, inşallah bu defa tutar güzel sonuçlar alırsınızAmin İnşAllah sizde bu defa güzel sonuçlar alırsınız 2022 herkesin hayallerini yaşadığı bi yıl olsun
İnşAllah diyelim katılanlara moral olur.Yaza doğru inşallah buluşuruz . Birbirimize dua edelim. Maddi manevî süreç zor. Rabbim herkese rızık bolluğu versin.
Aminn İnşAllah sonucunuz ne çıktı acaba İnşAlah güzel haberi almışsınızdırMerhaba arkadaslar ben de Bahceci de tedavi oldum. Pcos ve sperm faktoru var bizde. 33 yumurta toplandi 12 adet 6. gun, 2 adet de 7. gun embriyosu donduruldu. 1 ay rahim dinlendirme sonunda 22 aralikta transfer oldum. Bugun saat 3 gibi teste gidecegim. Suan heyecandan uyayamiyorum. Rabbim herkesin gonlune gore versin insallah.
Merhaba. Malesef ilk denemem negatif sonuclandiAminn İnşAllah sonucunuz ne çıktı acaba İnşAlah güzel haberi almışsınızdır
Aa çok üzüldüm şuan size teselli için ne söylense boş ama hayırlısı buydu belkide Rabim gönlünüze göre versin İnşAllahMerhaba. Malesef ilk denemem negatif sonuclandi