Amin canim insallah dulariniza ihtiyacim var insallah hersey yolunda gider❤canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canim insallah dulariniza ihtiyacim var insallah hersey yolunda gider❤canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Kanda vermiş cıktı çıktı =))Süper yarın yada 2 gün sonra yine yapabilesin git gide koyulaşır hatta bir dahakini uykudan kalkinca ilk idrar ile yap. olucak bence.
kızlar bende inşallah çift çizgi görebilirim bahçecide tedavideyim bendeYok kaçıncı gündü 7 miydi sanki. Tek olabilir belki ondandır yada birden çoğalıyor. Benim 8.gün 173 12.gün 1485 çıkmıştı (2 tanede) bir anda çıkıyor rakam . Haydi gözün aydın diyin ozaman. Hayırlısıyla.kese ve bebisi görürsün inşallah
Inşallah ne kadar oldu başlayalıkızlar bende inşallah çift çizgi görebilirim bahçecide tedavideyim bende
İnsallah canim insallah guzel haberlerini paylasirsin bizimle de dualarimiz sizlerlekızlar bende inşallah çift çizgi görebilirim bahçecide tedavideyim bende
Bende betül hocamda transfer tedavisindeyim. Çok heyecanlıyım inşallah pozitiff çığlıkları Atıcam buraya yazcam. Valla Betül hocaya geçen dedim ki anne olayımmm bi göbek atıcam bahçecinin önünde dedim :) sen hangi aşamada son canımkızlar bende inşallah çift çizgi görebilirim bahçecide tedavideyim bende
InsallahBende betül hocamda transfer tedavisindeyim. Çok heyecanlıyım inşallah pozitiff çığlıkları Atıcam buraya yazcam. Valla Betül hocaya geçen dedim ki anne olayımmm bi göbek atıcam bahçecinin önünde dedim :) sen hangi aşamada son canım
Bnde salı gidicem Rabbim herseyin hyrlisini nasip etsin isimiz zor bi sevinip bi üzülüyoruz daha tam anlamiyla rahatlayamadim bile.Ben bugun muayeneye gittim fakat gelişimi durmuş bebeğin kendiliğinden düşmesini bekleyeceğim Bi süre düşmezse alınacak
Benimde öyle oldu kalbimi söktüler sandım insallah yaşamazsın insallah sağlıkla ilerlerBnde salı gidicem Rabbim herseyin hyrlisini nasip etsin isimiz zor bi sevinip bi üzülüyoruz daha tam anlamiyla rahatlayamadim bile.
Bu ndn kaynaklanio acaba bnmde kesenin içiyle alakali tereddütlerim var. Net bise söylenmio çünkü tuttu ıyi arttı değer keseyi gördük sonraki sknti ne olabilir.Benimde öyle oldu kalbimi söktüler sandım insallah yaşamazsın insallah sağlıkla ilerler
Geçmiş olsun canım,sakın düşük olunca çok üzülmeyin.Umarım kendiliğinde düşer en hafif şekilde atlatırsın Allah şifa versin.Kaç haftalık bilmiyorum eğer alınırsa imkanın varsa genetik yaptırmanın tavsiye ederim.Ben bugun muayeneye gittim fakat gelişimi durmuş bebeğin kendiliğinden düşmesini bekleyeceğim Bi süre düşmezse alınacak
Iyide düşük degilki gelişim durmuşGeçmiş olsun canım,sakın düşük olunca çok üzülmeyin.Umarım kendiliğinde düşer en hafif şekilde atlatırsın Allah şifa versin.Kaç haftalık bilmiyorum eğer alınırsa imkanın varsa genetik yaptırmanın tavsiye ederim.
Ahh canım sorma valla geçen eşimle korunmalı bir şekilde kendimizden emin birlikte olduk.Gel gör ki prezervatif delikmişmiş ya da yırtılmış.Görünmez kaza dedikleri bu olsa gerekEşim endişeleniyor diyor normal yoldan hamile kalınca sanki sağlıklı bebek olmayacak gibi geliyor.Şubat ayında bir sıkıntısı çıkmaz ise transfer olacaktım birde bu çıktı.Valla kafa yoramayacağım insani olarak tedbirimi alıyorum gerisi Allah'ın takdiri ne yapalım hamile kalacaksam kalacağım.Hatta dipte köşede bir tane yedek bebiş olması iyidir Bu hayatı korkarak paranoya yaparak yaşamak istemiyorumDua etmekten bi çare. Iyice paranoyak oldum bi de bu kadar ilaç kullanıyoruz ıyice kafayı sarıp sarmalıom Rabbim içimize bi ferahlık versin vakit yaklaştıkça stres edip endişem artiyo
Canım bebeklerin gelişiminin durması düşükle ya da kürtajla sonlanıyor o yüzden söyledim.Genellikle düşük ya da kimyasal gebeliklerde üzülüyoruz ama ileride sağlıklıksız bir bebek olmasından ise bu şekilde başından sonlanması inan daha az yıpratacaktıe bizleri...Benim 5 kayıptan sonra hala korkularım var ama bir o kadar da umudum varIyide düşük degilki gelişim durmuş
Normal tüpten ıyi allah nasip ederse bi şekil ilerler. Nasipten öte köy yokAhh canım sorma valla geçen eşimle korunmalı biri şekilde kendimizden emin birlikte olduk.Gel gör ki prezervatif delikmişmsabırım yırtılmış.Görünmez kaza dedikleri bu olsa gerekEşim endişeleniyor diyor normal yoldan hamile kalınca sanki sağlıklı bebek olmayacak gibi geliyor.Şubst ayında bir sıkıntısı çıkmaz ise transfer olacaktım birde bu çıktı.Valla kafa yoramayacapım insani olarak tedbirini alıyorum gerisi Allah'ın takdiri ne yapalım hamile kalacaksam kalacağım.Hatta dipte köşede bir tane yedek bebiş olması iyidir Bu hayatı korkarak paranoya yaparak yaşamak istemiyorum
Canım bebeklerin gelişiminin durması düşükle ya da kürtajla sonlanıyor o yüzden söyledim.Genellikle düşük ya da kimyasal gebeliklerde üzülüyoruz ama ileride sağlıklıksız bir bebek olmasından ise bu şekilde başından sonlanması inan daha az yıpratacaktıe bizleri...Benim 5 kayıptan sonra hala korkularım var ama bir o kadar da umudum var
Kesinlikle.... Halkımızdan hayırlısı ne ise o olur inşallah,belki de yine tüp bebekle olacak,boşuna endişe ediyoruzNormal tüpten ıyi allah nasip ederse bi şekil ilerler. Nasipten öte köy yok