Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ozaman neden tüp deniyorsunuz cok büyük bir sorun yoksa yaş küçükse denemeyin sürecide zor hem maddi hem maneviYok biz bise yiyip içmedik ama Bnm yaşım genç
Bnm sorunum eşimle alakali aşılama bile az ihtimaldi direk tüpe başladık evet zor bir surecozaman neden tüp deniyorsunuz cok büyük bir sorun yoksa yaş küçükse denemeyin sürecide zor hem maddi hem manevi
Mrb Rabbim tez zamanda hyrlisini nasip etsin hangi merkeze gdionuZMerhaba bende varım bu süreçte olan
Merhaba Rabbim hyrlisini nasip etsin ilk denemeniz mi hmn olcakmisiniz transferi Bnde soranusdeyimMerhaba ben bursa acibademde tedavi goruyorum. Yumurta toplama islemim oldu trasferimi bekliyorum
Amin canim cumlesinede isteyen herkese☺ evet ilk denememiz ama pcosum oldugu icin 1 ay dinlenme yapacagiz dedi doktorum bekliyorum ayni ay icinde ikinci kez adet gordum yarin muayne olacagim insallah bir sorun yokturMerhaba Rabbim hyrlisini nasip etsin ilk denemeniz mi hmn olcakmisiniz transferi Bnde soranusdeyim
Bnde ara verdiydim yumurta çok cıktı dieAmin canim cumlesinede isteyen herkese☺ evet ilk denememiz ama pcosum oldugu icin 1 ay dinlenme yapacagiz dedi doktorum bekliyorum ayni ay icinde ikinci kez adet gordum yarin muayne olacagim insallah bir sorun yoktur
Evet bende 36 tane toplanmiati 4 tanesi dollenmis sende kac tane toplanmisti canimBnde ara verdiydim yumurta çok cıktı die
Oooo maşallah yaşınız kaç Bnde 29 yumurta çıktı 8 tane döllendiEvet bende 36 tane toplanmiati 4 tanesi dollenmis sende kac tane toplanmisti canim
Prolutex iğne23 yasindayim ben canim benimde 1 1 2 seklinde donduruldu ilki transfer edilecek iste bekliyorum cok heycanliyim transferden sonra ne ilaclar verdi doktorun acaba
Bunlar fiyat olarak ortalama ne kadar tuttu bende ona gore ayarlayayim bari kendimiProlutex iğne
Estrofem
Progestan fitil bide dcavid
Estrofem tuttu tutmadı da 3 kutu filan gdio 19 tlBunlar fiyat olarak ortalama ne kadar tuttu bende ona gore ayarlayayim bari kendimi