Bursada tüp bebek hakkında yardımcı olur musunuz?

liva17

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2024
109
24
30
Merhaba ben hafif pcosluyum ve 2 kere aşılama yaptırdık tutmadı maalesef ve 2 aşılamadan sonra tüp bebek tedavisine geçiliyormuş.
Bursada önerebileceğiniz tüp bebek merkezi ve fiyat açısından bilgi verebilir misiniz?

Merhaba
Ben eurofertil ile görüşmüştüm. 75000 tl dedi. Transfer vs dahil. ilaçlarla beraber sanırım 140-150bine geliyor. Başka bir yerle görüşmedim henüz. Özel yerler bana hep aşırı paragözlermiş gibi geliyor, güvenemiyorum. Devlette de çok bekletiyorlar.
Eğer yaşın gençse uludağ üni git derim.

Ben eurofertılde tedavi oldum, gerçek bey çok ilgili mükemmel bir doktor, ilk transferim negatif diğeri pozitif oldu ama kimyasala döndü düşük yaptım. Tekrar baştan bir tedavi yapacağım suan klinikte devam mı edeceğim başka yer mi araştıracağım tam olarak emin değilim

ben de nevin özsaraç(pembemavi), Ali Rıza Aydın(soranus),Suat Hazer(jimer) ile görüştüm. Aralıkta inşallah Suat hocayla baslayacagım.Güven verici ve pozitif biri. Görüşme yapmanızı tavsiye ederim

Eğer eurofertilde donmuş embriyonuz varsa oradan devam edin derim. Talihsizlikler olabilir. Size ne kadara mal oldu bu süreç?
Bahçeci ile görüşmeyi düşünüyorum ama özel bir yere gitmemek için ayaklarım geri geri gidiyor. Eşimin baskısı sonucu özele gideceğim sanırım.

Merhaba bende 14 Ekimde Eurofertil de tüp bebek sürecime başladım 9 tane yumurta toplandı ama bir tanesi 5. Ci güne ulaştı taze transferi önermedi doktorum bir dahaki ay transferim olucak

Merhaba.Ben Soranüste başladım.Bugün yumurta toplama yapıldı.Serbülent bey doktorum.Adetten yaklaşık iki kihafta öncesinde yumurta boyutlarını aynı oranda büyütmek için ilaç tedavisiyle başladım.Adet zamanı da kalçadan iğne ile devam ettik.Sonrasında erken çatlama olmaması için göbekten iğne de eklendi.Opu öncesi 36 saat sonra da 1 tane göbekten çatlama iğnesiyle bitirdik.Bugün toplama yapıldı.Çok özenli ve temiz bir ortamda.Şu anlık gayet memnunuz.embriyo oluşumu olursa büyük ihtimalle 3.gün ya da duruma göre 5.gün embriyosu transfer edilecek.Çalışanlar çok ilgili.Serbülent bey olmadığında takibi diğer hocalar bakıyor.Ama onlar da çok iyi.Her ayrıntıyı anlatıyorlar.Toplamayı transferi vs kendi doktorunuz yapıyor.

İlaç tedavisiyle başlandığında haftada 1 sonralara doğru 4 günde 1,sonra gün aşırı.En son da peş peşe günlerde gittik.Bugün toplama oldu.Rahim yumurta durumları için pazartesi tekrar görüşeceğiz.tüp bebek 70bin,iğneler vs 30 a yakın verdik.dondurma işlemi için ayrı ücret olacak ..Ama daha o kısma geçmedik.Bakalım,hepimiz için hayırlısı olsun

Bursa Şehir Hastahanesinde çalışan bir arkadaşım orada tüp bebek merkezi kurulduğunu söylemişti. Eğer özel istemiyorsanız veya rapor almanız gerekiyorsa orayı da bir kontrol edebilirsiniz

ben de eurofertilde yaptırdım. şu an dondurulmuş transfer için bekliyorum. bu kasım ayının ortasında transfer olacak muhtemelen.
eurofertilin tercih etme sebebim şuydu, hem öncesinde araştırmıştım içime sinmişti ama en önemlisi olası bir iptal durumunda ödediğiniz paranın belli bir kısmını geri verme garantisi sunuyorlardı. bu durum bana mantıklı geldi çünkü acil bi şey olur tüp bebekten vazgeçeriz diyelim o zaman paranın hepsinin yanmasını istemiyordum.

pcoslu olduğum için hem yeterince yumurtam toplandı hem de vücudum ilaçlara güzel tepki verdi. bu yüzden ilaçlara aşırı bir ödeme yapmamış olduk. ilaçlarla birlikte 90 bin civarında bir para ödedik.
kişiden kişiye ödeme miktarı değişiyor sanırım.

Kaç yumurtanız toplandı

Kaç yumurtanız toplandı
13 yumurta toplandı.11 i iyi durumdaydı.8i döllendi.3.gün embriyosu 8 hücreli 6 tane kaldı.Bir tane iyi kalite 3.gün transfer edildi.geriye 5 tane kalmıştı.5.günde iyi durumda olan 3ü donduruldu.Diğer ikisi bugün de izlenecek.

Ben de bahçeci Sabri bey ile devam ediyorum. Cumartesi toplandı benim de yumurtalarım :) aynı gün umarım güzel haberler alırız ikimizde :)

Ben de bahçeci Sabri bey ile devam ediyorum. Cumartesi toplandı benim de yumurtalarım :) aynı gün umarım güzel haberler alırız ikimizde :)
Umarım.transfer sonrası beklemek zor gerçekten zaman geçmiyor,ama sonu güzel oldun inşallah hepimizin de:)sizin kaç yumurtanız toplandı,transfer olmadınız galiba daha

Umarım.transfer sonrası beklemek zor gerçekten zaman geçmiyor,ama sonu güzel oldun inşallah hepimizin de:)sizin kaç yumurtanız toplandı,transfer olmadınız galiba daha
Opu dan 5 gün sonra rengli oldum hala devam ediyor şu an . Bir sonraki adet beklenecek transfer için. Pazartesi kontrole gideceğim adet bitince gel demişti. Sanırım aralık gibi transfer olur 9 yumurta toplandı, 5. Güne 5 tanesi ulaştı ve donduruldu hepsi 5. Gün embriyosu

İnşallah güzel sonuçlar alalım ya..Çok zor bi süreç.Çok şükür embriyo kısmını atlattık şimdilik.Transfer işlemi çok çok kolay .Hiçbir şey anlamadım valla.Ekranda izledim koyulan yeri.:)Hayırlısıyla güzel haberler alalım

Aminnn inşallah sizin ilk denemeniz mi benim ilk o yüzden transfer zor mu kolay mı hiç bilmiyorum :)

Aminnn inşallah sizin ilk denemeniz mi benim ilk o yüzden transfer zor mu kolay mı hiç bilmiyorum :)
İlk benim de.idrara sıkışık gitmek tek zor yanı.Onun dışında gerçekten çok rahattı.Bitti dediklerinde şaşırdım ne çabuk diye:).Öncesinde 1 iğne vurdular ,hafif ağrı kesici dediler .Anestezili değildi işlem.5 dakika bile sürmedi.Sonrasında orda kalıp 20 dakika bekledim.Sonra odaya geçip 1 saate yakın bekleyip çıktık.Kabız olmamaya çalışın dediler.3-4 gün yatın,sonra normal hayata dönebilirsin dediler.19’unda da sonucu öğreneceğiz.14 gün geçmesi gerekmiş 3.gün embriyosu.

İnşallah öyle devam eder güzel sonuç alırsın ben oradan memnun kalmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…