Bursada Temizlikçi Arıyorum

carretta

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2007
20
0
86
Bursa
Temizlik ve ütü işleri için gündelik temizlikçi olarak çalışabilecek bayanlar lütfen mesaj gönderin.

bende bursada temizlik ve ütü işlerine bakabilecek bir bayan arıyorum ama kimse yok galiba...
sen bulabildinmi caretta???

Temizlik ve ütü işleri için gündelik temizlikçi olarak çalışabilecek bayanlar lütfen mesaj gönderin.

arkadaşlar iş arıyorum bakıcı temızlıkçi olarak yardımcı olursanız çok müteşekkür kalırım XXXXXXXXXXXX temız güvenılır guler yuzlu bayanım görüşelımm..beklıorum mesajınızı..

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar iş arıyorum bakıcı temızlıkçi olarak yardımcı olursanız çok müteşekkür kalırım lütfen ulasın bana ..beklıorum mesajınızı..

hala arıyorsanız yada temizlik elemanına ihtiyacınız varsa, xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
bursada annem arıyor temizlik için bayan titiz bir bayandır eli çabuk ve ince iş olsun ister eğer ben böyle biriyim diyorsanız özelden msj atın görüşelim

bursanın ev temizliğine yardımcı bayanları genelde iyidir bende ankarada arıyorum ama ankaranın temizlikçi bayanları berbat yada bana hep öylesi denk geldi şans...

özelden mesaj atamıyorum yeni üye olduğum için siz bana isterseniz özelden atın teşekkürler

size nasıl ulaşabilirim ben de gündelik iş arıyorum özelden atamıyorum

İş arayan arkadaşlara özelden mesaj yazamadığım için burada yazmak durumundayım. Bursa'da evime yardımcı olacak, ütü, temizlik ve yemek yapma konusunda titizlikle çalışacak, en az haftada 3 gün (duruma göre 6 güne kadar çıkabilir) işe gelebilecek yardımcı arıyorum. İlgilenenler özelden mesajla telefon numarası bırakırlarsa arayıp görüşebiliriz.

ben temizlik ütü ve yemekten anlarım birini bulamadıysanız işinize talibim mail adresim :erzurumlu_12_7@hotmail.com lütfen mesaj atarsanız sevinirim iyi akşamlar

haticee ve furkanonder özelden yazamadığım için buraya yazıyorum tekrar, nasıl konuşabiliriz.. telefon numarası vermek yasak.. mail yoluyla ulaşabilirseniz sevinirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…