Canım benimde seneye ağustosda Bursada düğünüm olacak inşallah. 3 gün önce düğün salonumuzu tuttuk biz malum erken tutmak her zaman iyidir hem istediğimiz tarih de düğünümüzün olması açısından :) biz nişanlımın doğum gününe denk getirdik.Gold düğün salonunu tuttuk Bursadaki en iyi düğün salonu diyebilirim hem sağladığı imkanlar açısından hemde fiyatı açısından. Kuaförü,sınırsız video ve fotoğraf çekimi, çerezleri, yaş pastası,kuru pastası, yardımcı hostesleri,sınırsız meşrubat,anı defteri .. herşey dahil hafta içi 5 Bin TL. Hafta sonu 7 Bin TL. Mekanda çok güzel açık hava teras gidip görmende fayda var derim. Umarım yardımcı olabilmişimdir
Bi yakınımın kınası bursada oldu Nilüfere yakın bi yerde Emma kuaför varmış sanırım zaten kına da havuzlu bi bahçesi olan özdilek avm ye yakın bi yerde oldu adını unuttum ama hakikaten kına saçı makyajı süperdi Emma kuaförden eminimde kına yerinin adını unuttum ya
şeke kır bahçesi vardı buttim taraflarında acık havada kına yapıyor bi bak derim fiyatı da 3500 gibi bişeydi.
hayırlı olsun canım
vaktini ayırdğın için teşekkür ederim ayrıca
hepsi içinde paketler güzel olur ama benim düğünüm Çorum'da olacak. düğünüm kır düğünü olsun istiyordum ancak orda öyle bir mekan ayarlayamadık o yüzden bari kınam kır düğünü gibi olsun istiyorum. sadece açık hava değil yeşil alan da olsun hevesimi alayım istiyorum :)
biz Bursalı değiliz o yüzden ailem de bilmiyor pek. benim için en büyük sıkıntı kuaför olacak.
canım düğün fotoğraflarını nerde çektireceksiniz peki?
Anladım canım benim :) Bende senin gibi yeşil alan olsun herşey cıvıl cıvıl olsun istiyordum ama olmadı malesef :/ Biz Ankaralıyız kına gecem Ankarada evimizin önü müsait olduğu için evimin önünde olacak Ankarada mekan fiyatlarıda çok uygun ama Bursa ateş pahası yeşillik dolu boş düğün yerine 14 bin tl para biçtiler. 7 bin TL den aşağı kır düğünü mekanı yok canım eğer maddi açıdan sorun olmaz diyorsanız yapabilirsiniz. Senin istediğin gibi mekan olarak Merinos Nikah Salonuna bağlı bir kır bahçesi vardı girişinde lokomotif felan koymuşlardı çok hoştu :) gidip görmende fayda var cnm.
Düğün fotoğraflarını tuttuğumuz salona bağlı bi fotoğrafçı varmış orda çektircez deniz kenarında çekim yapıyorlarmış bakalım :) İnşallah herşey gönlünce olur canım
Bi yakınımın kınası bursada oldu Nilüfere yakın bi yerde Emma kuaför varmış sanırım zaten kına da havuzlu bi bahçesi olan özdilek avm ye yakın bi yerde oldu adını unuttum ama hakikaten kına saçı makyajı süperdi Emma kuaförden eminimde kına yerinin adını unuttum ya
bahsettiğin yer havuzlu konak orda da güzel kına oluyor:)
kuaför muhterem i bilen var mı arkadaşlar?
arkadaşlar ben atalay clup düğün salonunu tuttum.
asıl isteğim kır düğünüydü ama atalaya gidince organizasyon adına her şeyi onların düşünmesi çok ilgimi çekti.
bilgi almak isteyenler istediklerini sorabilir salon hakkında
Atalayın hangi salonunu tuttun canım. Bir de ne kadara anlaştınız ?
bademlideki salonlarından grand salonu tuttum canım. 4500 e anlaştık cuma günü için
Anladım canım. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun :) Bize Atalay Kır düğünü için bomboş mekana 14 Bin TL fiyat biçmişti o yüzden sordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?