• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa'da Salon ve Kuaför

_Jadaloz_

Guru
Pro Üye
10 Eylül 2009
4.410
822
363
Merhaba arkadaşlar
Seneye ağustos ayında Bursa'da kınam olucak kısmet olursa. Kınam açık alanda olsun istiyorum ve olduğum yere çok uzak olmasını istemiyorum. Korupark'a yakın bir yerde oturuyorum. Şu ana kadar sadece Arya Park'ı buldum görüşmeye gittiğimde ilgilenen kimse yoktu ve organizasyon yapılan alan kir içindeydi. Burda düğün vs yapan oldu mu fikir verebilir misiniz? Veya önerebileceğiniz başka bir mekan?
Bir de yine yakın yerlerde kuaför bilen varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim.

Canım benimde seneye ağustosda Bursada düğünüm olacak inşallah. 3 gün önce düğün salonumuzu tuttuk biz malum erken tutmak her zaman iyidir hem istediğimiz tarih de düğünümüzün olması açısından :) biz nişanlımın doğum gününe denk getirdik.Gold düğün salonunu tuttuk Bursadaki en iyi düğün salonu diyebilirim hem sağladığı imkanlar açısından hemde fiyatı açısından. Kuaförü,sınırsız video ve fotoğraf çekimi, çerezleri, yaş pastası,kuru pastası, yardımcı hostesleri,sınırsız meşrubat,anı defteri .. herşey dahil hafta içi 5 Bin TL. Hafta sonu 7 Bin TL. Mekanda çok güzel açık hava teras gidip görmende fayda var derim. Umarım yardımcı olabilmişimdir :16:

Canım benimde seneye ağustosda Bursada düğünüm olacak inşallah. 3 gün önce düğün salonumuzu tuttuk biz malum erken tutmak her zaman iyidir hem istediğimiz tarih de düğünümüzün olması açısından :) biz nişanlımın doğum gününe denk getirdik.Gold düğün salonunu tuttuk Bursadaki en iyi düğün salonu diyebilirim hem sağladığı imkanlar açısından hemde fiyatı açısından. Kuaförü,sınırsız video ve fotoğraf çekimi, çerezleri, yaş pastası,kuru pastası, yardımcı hostesleri,sınırsız meşrubat,anı defteri .. herşey dahil hafta içi 5 Bin TL. Hafta sonu 7 Bin TL. Mekanda çok güzel açık hava teras gidip görmende fayda var derim. Umarım yardımcı olabilmişimdir :16:

hayırlı olsun canım :16:
vaktini ayırdğın için teşekkür ederim ayrıca :16:
hepsi içinde paketler güzel olur ama benim düğünüm Çorum'da olacak. düğünüm kır düğünü olsun istiyordum ancak orda öyle bir mekan ayarlayamadık o yüzden bari kınam kır düğünü gibi olsun istiyorum. sadece açık hava değil yeşil alan da olsun hevesimi alayım istiyorum :)
biz Bursalı değiliz o yüzden ailem de bilmiyor pek. benim için en büyük sıkıntı kuaför olacak.
canım düğün fotoğraflarını nerde çektireceksiniz peki?

Bi yakınımın kınası bursada oldu Nilüfere yakın bi yerde Emma kuaför varmış sanırım zaten kına da havuzlu bi bahçesi olan özdilek avm ye yakın bi yerde oldu adını unuttum ama hakikaten kına saçı makyajı süperdi Emma kuaförden eminimde kına yerinin adını unuttum ya

Bi yakınımın kınası bursada oldu Nilüfere yakın bi yerde Emma kuaför varmış sanırım zaten kına da havuzlu bi bahçesi olan özdilek avm ye yakın bi yerde oldu adını unuttum ama hakikaten kına saçı makyajı süperdi Emma kuaförden eminimde kına yerinin adını unuttum ya

teşekkür ederim canım bi araştırayım emma kuaförü. öğrenirsen yazarsın canım olur mu kına yerinin adını da :16:

şeke kır bahçesi vardı buttim taraflarında acık havada kına yapıyor bi bak derim fiyatı da 3500 gibi bişeydi.:36:

hayırlı olsun canım :16:
vaktini ayırdğın için teşekkür ederim ayrıca :16:
hepsi içinde paketler güzel olur ama benim düğünüm Çorum'da olacak. düğünüm kır düğünü olsun istiyordum ancak orda öyle bir mekan ayarlayamadık o yüzden bari kınam kır düğünü gibi olsun istiyorum. sadece açık hava değil yeşil alan da olsun hevesimi alayım istiyorum :)
biz Bursalı değiliz o yüzden ailem de bilmiyor pek. benim için en büyük sıkıntı kuaför olacak.
canım düğün fotoğraflarını nerde çektireceksiniz peki?

Anladım canım benim :) Bende senin gibi yeşil alan olsun herşey cıvıl cıvıl olsun istiyordum ama olmadı malesef :/ Biz Ankaralıyız kına gecem Ankarada evimizin önü müsait olduğu için evimin önünde olacak Ankarada mekan fiyatlarıda çok uygun ama Bursa ateş pahası yeşillik dolu boş düğün yerine 14 bin tl para biçtiler. 7 bin TL den aşağı kır düğünü mekanı yok canım eğer maddi açıdan sorun olmaz diyorsanız yapabilirsiniz. Senin istediğin gibi mekan olarak Merinos Nikah Salonuna bağlı bir kır bahçesi vardı girişinde lokomotif felan koymuşlardı çok hoştu :) gidip görmende fayda var cnm.
Düğün fotoğraflarını tuttuğumuz salona bağlı bi fotoğrafçı varmış orda çektircez deniz kenarında çekim yapıyorlarmış bakalım :) İnşallah herşey gönlünce olur canım :16:

Anladım canım benim :) Bende senin gibi yeşil alan olsun herşey cıvıl cıvıl olsun istiyordum ama olmadı malesef :/ Biz Ankaralıyız kına gecem Ankarada evimizin önü müsait olduğu için evimin önünde olacak Ankarada mekan fiyatlarıda çok uygun ama Bursa ateş pahası yeşillik dolu boş düğün yerine 14 bin tl para biçtiler. 7 bin TL den aşağı kır düğünü mekanı yok canım eğer maddi açıdan sorun olmaz diyorsanız yapabilirsiniz. Senin istediğin gibi mekan olarak Merinos Nikah Salonuna bağlı bir kır bahçesi vardı girişinde lokomotif felan koymuşlardı çok hoştu :) gidip görmende fayda var cnm.
Düğün fotoğraflarını tuttuğumuz salona bağlı bi fotoğrafçı varmış orda çektircez deniz kenarında çekim yapıyorlarmış bakalım :) İnşallah herşey gönlünce olur canım :16:

evet 7binden aşağı bulmak zor gibi. maddi açıdan sorun oluyor ama içimde kalması maddiyattan daha önemli pişman olmak istemiyorum.
sağol canım oraya da bakayım
inşallah bizim tutacağımız yer de çekim yapıyodur da uğraşmayız fotoğrafçıyla da.
amin canım hepimizin gönlüne göre olur inşallah :16:

bahsettiğin yer havuzlu konak orda da güzel kına oluyor:)

bursada kesinl,kle setbasında kuaför hikmet var turban makyaj veya sac yapımında bi numara bn orda yaptırdım kınamda dugunde salonun kuaförüne gittim makyajı berbat yaptılar turban fena değildi ama tecrube olara kuaför hikmet diyorum..........

kına olarak hurriyette yıldırım düğün sarayı çok guzel organızasyonda guzel

arkadaşlar ben atalay clup düğün salonunu tuttum.
asıl isteğim kır düğünüydü ama atalaya gidince organizasyon adına her şeyi onların düşünmesi çok ilgimi çekti.
bilgi almak isteyenler istediklerini sorabilir salon hakkında

arkadaşlar ben atalay clup düğün salonunu tuttum.
asıl isteğim kır düğünüydü ama atalaya gidince organizasyon adına her şeyi onların düşünmesi çok ilgimi çekti.
bilgi almak isteyenler istediklerini sorabilir salon hakkında

Atalayın hangi salonunu tuttun canım. Bir de ne kadara anlaştınız ?

Anladım canım. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun :) Bize Atalay Kır düğünü için bomboş mekana 14 Bin TL fiyat biçmişti o yüzden sordum.

teşekkür ederim canım :16:
bademlideki yerinde mi? kır düğünü için 8000 istedi ama hoşuma gitmedi mekanı. her yer taş, kır diyecek yer yok yani.
bu salona da 5000 dedi öğretmenlere indirimleri varmış o yüzden 4500 e indirdi.

Back