bursada sade ve yemekli nikah

nesler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2010
28
0
86
Diğer
arkadaşlar

merhaba hihoyyythaziran gibi evlenmeyi düşünüyoruz .ancak nikah yapmak mantıklı geliyo ama katılanlara da yemek vermek istiyoruz bildiğiniz yemekli ama çalgısız mekanlar var mıdır ?amaç insanlara düğünü duyurmak yemek yemek mutlu ama asla yorulmadan sesle gürültüyle beynimizin şişmesine gerek kalmadan hoş ve sade bir nikah yada kır düğününe benzer bir düğün yapmak ...
lütfen bilen varsa bu tarz tavsiyeleri acil bekliyorum

sevgiler

merhaba;

Öncelikle çalgısız değil müzisyensiz dersek daha iyi olur düşünüyorum.Mekan ile gidip görüşürseniz müziği çıkartabilirsiniz ama müziksiz yemek tuzsuz yemek gibidir.low sound ile lounge bir müzik tercihi bence en iyi seçim olacaktır.siesta, boo, la vita, konak 18, Authentique Club Hotel olabilir yemek yemek için çok fazla mekan var tabiki ama nikah mı kır düğünümü orasını anlamadım...

dayf
merhaba
öncelikle sağol cevabın için çalgısız derken neyi kastettiğimi sölim hemen hani piyanist şantör vardır sürekli şarkı çığırır birileri göbek atar halay çeker bağırır çağırır çocuklar ortada bi o tarafa bi bu tarafa koşar ya kastettiğim tam olarak tüm bunların olmaması ama tabiki müzik olucak insanlar yemek yerken müzik çalabilir. açık hava da yapılan organizasyonlardada çalgı şenlik var ben dsi nin tesislerine gitmiştim ordada aynen böleydi.kafamda tam olarak belirlediğim konsept yeşil çimenler içinde bembeyaz masalarda güzel bir mekan ancak şehre yakın malum herkesin arabası yok toplu taşımayla kolayca gelecekleri nezih bir mekan ...saat 8 civarı mekana gelip nikah memurununda orda olması nikah kıyılıdıktan pasta kesimi takı merasimi sonra barkovizyon gösterisi ben ve müstakbel eşimin fotoları dev ekrandan geçerek çocukluğumuz gençliğimiz nişan fotoları bu sırada konuklara yemek ikramı güzel bir müzik eşliğinde barkovizyona devam ve en sonda gelinlik ve damatlıkla çekilen fotolar ve mutlu sonn..
işte budur kafamdaki konsept...
ancak tüm bunları da yaparken hesaplı olmasını da istiyorummm ...ben ne çok şey istiyorum değil mi ????
tavsiyesi olan arkadaşlar acil lütfennn....

arkadaşlar pardon

yukardaki mesajımda dsi yi yanlış kullandım başka bir açıkhava mekanından bahsediyordum

sevgilerr

merhaba;

Buski olabilir bence bir araştır her yerden rahatlıkla gelinebilir.masaları sandalyeleri çok güzel ve fiyat olarak uygun.bir internetten araştır buskiyi.

dayf teşekkürler

başka mekan var mı bildiğin ya da bildiğiniz hadi arkadaşlar lütfen tavsiye ediniz...

Nazende var kimlik mağazasının arkasında biz düğün için görüşmeye gittiğimizde bahsetmişlerdi kır nikahları yapıyoruz diye fiyatıda uygunmuş 1750 flndı sanırım, yemek olayını nasıl yapıyorlar bilmiyorum bi görüş istersen ama merkeze yakınlığı tartışılır tabiki,

merhaba

herkese

yardımcı olanlara çok teşekkür ediyorum.Tüm seçenekleri araştırıcam yokh çok sağol tavsiyen için ...Nazende garden lütfen ayrıntılı bilgi verir misin ...Yukarda belirttim nasıl bir ambiyans istediğimi yemekli hafif müzikli oynama zıplama olmadan slayt gösterisi yani insanlar sanki akşam yemeğine gelmiş biz ev sahibiyiz gibi düşünmek gerek ...Lütfen ayrıntıları paylaşır mısın ?

Arkadaşlar başka seçenek lütfen ....
botanik park -merinos park ya da kültür parkta açıkhava nikah mekanı bilen var mı ???
lütfen acilllll

yardımlarınız için sağolun

dörtler restoran var orayı bir düşünebilirsin.hayat lokantası var menü fiyatlarıda çok uygun

merhaba ;bende evleneceğim için eylülde heryeri araştırdık; bursada HAYAT LOKANTASI var çok ciicii bir yer menü fiyatları da 22.5 dan başlıyor 30 a kadar cıkıyor kişi başı fiyatı olarak olup....hemen yan tarafında da MERıNOS NıKAH SARAYI var; metro ve minübüs.otobüs de yanlarından cok yakın geçmekte belkii bir fikir olabilir,ayrıca mekan cok güzel teras gibi hem açık,hem kapalı,fakat burda müzik yok,siz isterseini dırdan getirebiliyorunuz....

slm nesler
nazende garden da bu dediğin gibi organizasyonlarda 2010 yazında çok yaptık yemekli yada yemeksiz müzikli yada müziksiz . sadece fasıl yada sadece türk sanat müziği gibi... sitemizi inceleyip görüşmeye gelirseniz daha sağlıklı bilgiler alırsınız diye düşünüyorum...melan 2000 kişilik ve üzeri kapalı 450 kişi kapasiteli büyük bir kubbesi var ( malum artık mevsimler karıştı ve herzaman yağmur riski olmakta) 400 araç kapasiteli .. ulaşımı rahat .. şehrin içinde ama şehrin gürültüsünden ve kirliliğinden uzak.. bence gelin ve kendiniz görün derim herşey gönlünüzce olsun...

merhaba bende bugün nazendeyi aradım sanırım orada olacak.sade hafif klasik müzik çalınabilecek nezih bir nikah olsun istiyorum.bursada nazende bana en hitap eden yer oldu .

Back