- 26 Aralık 2016
- 1.653
- 512
- 123
- Konu Sahibi Canan_mehtap
bilmiyorum ama yapıyor çoğu yer onlarda yapıyordur, amilyat fiyatı kaç lira verdi sanaSne biliyor musun cnm jimer taksit yapıyo mu kredi kartına
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilmiyorum ama yapıyor çoğu yer onlarda yapıyordur, amilyat fiyatı kaç lira verdi sanaSne biliyor musun cnm jimer taksit yapıyo mu kredi kartına
Histeroskopi ve laparoskopi 8 milyar dedibilmiyorum ama yapıyor çoğu yer onlarda yapıyordur, amilyat fiyatı kaç lira verdi sana
süreçten haberdar et işlemlerin bitince bizleri deHisteroskopi ve laparoskopi 8 milyar dedi
Olur cnm ama şu korona durumlarından acana ertelenir mi diye de düşünüyorumsüreçten haberdar et işlemlerin bitince bizleri de
Ertelenmez.dun de jimerdeydim yarinda jimerdeyim mehmet aral beyde.Olur cnm ama şu korona durumlarından acana ertelenir mi diye de düşünüyorum
Sen ne durumdasın cnm riskli gebeşilikti demi iyi misinizErtelenmez.dun de jimerdeydim yarinda jimerdeyim mehmet aral beyde.
sanmam c anım , bizim burda öyle bir durum yok, tam gaz göreve devamOlur cnm ama şu korona durumlarından acana ertelenir mi diye de düşünüyorum
Cok sukur canim bugun iyiyim dun serum aldim hastanede iyi geldi.Yarinda gidicem canim kontrolum var 7+7 olcam yarın hayirlisi insaallah.Sen ne durumdasın cnm riskli gebeşilikti demi iyi misiniz
Ben 20.hatfada normal doğumla kaybettim yeni ne kadar korunmam gerekir sizin süreç nasıl oldu ilk gebeliğimdi yine aynı şeyleri yaşarmıyım kafam çok karışık daha 2 gün oldu doğuralı bebek hayali kuruyorum şimdiden
Ben de 21 haftalıkken kaybettim. Bende rahimde perde çıktı ama herkeste neden farklıdır doğal olarak. Pazartesi ameliyat olacağım inşallah.Nedenini söylediler mi bende aynı oldum 18. Haftada
KatılıyorumAral bey iyi olabilir ama benim elektriğim hiç tutmadı.ustten üstten bakıyor sanki sevemedim samimi gelmedi.hic unutmuyorum beklerken bı kadın ağlayarak çıkmıştı odasından sanırım pat pat acımasızca biseyler söyledi kadına öyle bir hali vardı çünkü.. bilmem hiçte abartildigi gibi bir doktor gelmedi bana.. bana söylemesi gereken yaptırmam gereken testler vardı mesela ben bunları sonradan yakın bir zamn icerisinde öğrendim halbuki bir oerinatolog her türlü şeyi düşünüp hastasını yönlendirmeli yok sıfır hiç beğenmedim.
kızlar ukalalık olarak almayın ama kadın doğum uzmanımın dediğine göre perinatolog riskli gebelik uzmanı demekmiş; bu uzmanlığı alabilmek için kadın doğum uzmanlığı sonrası tekrar sınava girip 3-4 yıl daha okunuyormuş! yani her önüne gelen riskli gebelik takibi yazan yere gitmeyin; önce sorgulayın lütfen gittiğiniz kişinin perinatolog diploması (uzmanlığı) var mı? varsa zaten perinatolog, riskli gebelik uzmanlığı diploması duvarında asılıdırAral bey iyi olabilir ama benim elektriğim hiç tutmadı.ustten üstten bakıyor sanki sevemedim samimi gelmedi.hic unutmuyorum beklerken bı kadın ağlayarak çıkmıştı odasından sanırım pat pat acımasızca biseyler söyledi kadına öyle bir hali vardı çünkü.. bilmem hiçte abartildigi gibi bir doktor gelmedi bana.. bana söylemesi gereken yaptırmam gereken testler vardı mesela ben bunları sonradan yakın bir zamn icerisinde öğrendim halbuki bir oerinatolog her türlü şeyi düşünüp hastasını yönlendirmeli yok sıfır hiç beğenmedim.