- 30 Haziran 2019
- 836
- 478
- 18
- 34
- Konu Sahibi Canan_mehtap
-
Normal Doğum gibi oldu ya o yüzden çekiniyorum hemen kalsam diğeride aynı olur diye korkuyorum kafam çok karışık 2 ay beklesem belki daha iyi olur6 ay beklemedim zaten 6 ay sonra hamile kaldigimi öğrendim
Bende kesinlikle gitmeyi düşünüyorum aral beye ama hamile kalıncamı gitsem iyi olur öncesindemiBence aral hoca harika Bi insan çok kibar çok ilgili başka birini düşünmeyin derim özelikle riskli gebelerde
Bence öncesinde gidin gerçekten çok moral veriyo ben tüp bebek için gittim ve keşke daha önce bulsaydım diyorumBende kesinlikle gitmeyi düşünüyorum aral beye ama hamile kalıncamı gitsem iyi olur öncesindemi
En azından nasıl bir yol izlememi anlatır belki testler yaparBence öncesinde gidin gerçekten çok moral veriyo ben tüp bebek için gittim ve keşke daha önce bulsaydım diyorum
Evet canim yapar bana bile tup bebek icin haftaya gel gerekli tahlilleri vitaminleri testleri bereyim dedi. Hormon testi yapar herseyine bakar zaten sizde soylersinizBen 4buçuk aylık Doğum yaptım gelişimi durduğu için tekrar ne zaman denesem diye düşünüyorum ve iyi bir hekimle yoluma devam etmek istiyorum hamile kalmadan önçe kendisiylemi görüşsem bilemedim herhangi bir test falan yaparmı diye
Yok canim biz herseyi konustuk oyle bisey demedi burda yapiliyo dedi.Bende başlıcam bidahaki ay tüp bebeğe cnm. Bu ay histeroskopi ve laparoskopi yapıcak çikolata kistim için. Biri aral hoca transferi Uludağ üni de yapıyo dedi biliyo mıusn bu konuyla ilgili bşey
Doktor testleri yaptı 2 hafta sonra çıkacak sonuç hamile kalmaya karar verdiğimde tekrar perinatoloğun yönlendirmesine göre devam etmek istiyorum banada 6 ay beklesen iyi olur dedi doktor ama ben 3-4 ay beklemek istiyorum acıkcasıCnm çok geçmiş olsun
Nacizane tavsiyem öncelikle genetik testlerinizi yaptırın eşinizle drlada öncesinde görüş muhakkak sonuçta doğum yaptın bende 23de yapmıştım o ara hemen hamile kalmak istiyorum ama bunun sağlıklı düşünememekten kaynaklandığını anladım
Kendi adıma söylüyorum bunu tabi
Biraz rahmin toparlasın drla Bi görüşme yap senin için ne dicek bakalım benimki 3 6 ay arası vermişti
Sizin neydi sorununuz cnm özel olmazsaYok canim biz herseyi konustuk oyle bisey demedi burda yapiliyo dedi.
Bizim once sperm dusuklugu cikti esimde onu tedavi ederken benim iki tupum kapali cikti :)Sizin neydi sorununuz cnm özel olmazsa
Bende geçen sene 21 haftalık erken Doğum yaptım çok zor süreçlerdi sütümün gelmesi vb normal doğum süreci çok zor gerçekten . Sonrasında benim doktorum 3 ay spnra hamile kalabilirsin demişti ama önce rahim toparlanmış mi bakarız demişti . Bende 40 gün lohusalık geçip adet olunca genetik bölümüne giderek tüm testlerimi yaptırdım hatta eşiminde testlerini yaptırdım . 3 ay olunca kontrole gittim doktor rahim toparlanmış korunmak bırak deyince hemen o ay hamile kalmışım zaten şükürler olsun . İlk hamile kalınca başka doktorlara da gittim ama çok araştırdım jimer Mehmet Aral Atalay a gittim . Serklaj uygulandı . Dikişte çok iyi bi doktor . Tereddüt etmeden gidin . Ama hastane maddi yönden epey pahalı . Tavsiye özel sağlık sigortası yaptırmanız ben yaptırdım öncesinde . Serklaja falan hiç ödemedim . Ama tabi doğum için 1 yıllık sigortalı olmak gerekiyor . Çok geçmiş olsun rabbim bir daha kimseye yaşatmasın .En azından nasıl bir yol izlememi anlatır belki testler yapar
Açıldı mı peki tüplerinBizim once sperm dusuklugu cikti esimde onu tedavi ederken benim iki tupum kapali cikti :)
Yok acilmicak tup bebek yapicaz..Açıldı mı peki tüplerin
En son ne zaman görüştün aral hocayla?ben bu hafta içi laparoskopi için gidicem anestezi işlemleri için ama coronadan dolayı acaba ileri tarihe alırlar mı ki diye endişeleniyorumYok acilmicak tup bebek yapicaz..
En son persembe gorustuk. Bu haftaici tekrar goruscez. Ertelencegini sanmiyorum cnmEn son ne zaman görüştün aral hocayla?ben bu hafta içi laparoskopi için gidicem anestezi işlemleri için ama coronadan dolayı acaba ileri tarihe alırlar mı ki diye endişeleniyorum
Benim de bu hafta anestezi işlemlerini halletmem lazım çikolata kistim var onu alıcsk sonraki ay tüp bebek inş. Fiyat konusunda konuştunuz mu acaba taksit falan yapıyorlar mı kredi kartınaEn son persembe gorustuk. Bu haftaici tekrar goruscez. Ertelencegini sanmiyorum cnm
valla sadece 11 bini buluyo dedi. ama taksit mi peşin mi hiçbirini konusmadık ilaçlarla beraber okdar tutuomuş.Benim de bu hafta anestezi işlemlerini halletmem lazım çikolata kistim var onu alıcsk sonraki ay tüp bebek inş. Fiyat konusunda konuştunuz mu acaba taksit falan yapıyorlar mı kredi kartına
homonların nasıl canmevet canım geçen sene ona açık mıyom amelıyatı oldum. geçen gün rahim filmimi çekti. sürekli gidiyorum onumuzdeki ay da tüp bebeğe baslıcaz kendısıyle
daha hormon testleri yapmadık tüpe kadar yaptırcazhomonların nasıl canm
Sne biliyor musun cnm jimer taksit yapıyo mu kredi kartınahomonların nasıl canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?