- 30 Haziran 2019
- 836
- 478
- 18
- 34
- Konu Sahibi Canan_mehtap
-
Canim benim gebeligim riskli devamli yatman dedi doktorum. Yatiyorum bende. jimer hastanesinde tedavi goruyorum.Arkadaşlar Bursa da tavsiye edebileceğiniz riskli gebelik doktoru var mı?
İsmi nedir canimCanim benim gebeligim riskli devamli yatman dedi doktorum. Yatiyorum bende. jimer hastanesinde tedavi goruyorum.
Mehmet aral atalayİsmi nedir canim
Senin riskin ne canımMehmet aral atalay
Ben 20.hatfada normal doğumla kaybettim yeni ne kadar korunmam gerekir sizin süreç nasıl oldu ilk gebeliğimdi yine aynı şeyleri yaşarmıyım kafam çok karışık daha 2 gün oldu doğuralı bebek hayali kuruyorum şimdidenBebeklerim karnimda oluyo benim.bu 3. Hamileligim ne kese duzgun nede bebek kesenin icinde duzgun bi yerde.dusuk riskim de var.
Bende duydum ama iyimi gerçekten gittiniz mi sizriskli gebelik uzmanı Mehmet aral atalay jimer hastanesinde. ben de onu yazacaktım
Bende duydum ama iyimi gerçekten gittiniz mi siz
Ben hic korunmadim galiba yalnis hatirlamiosam. 2. Dusukden 6 ay sonra hamile kaldimBen 20.hatfada normal doğumla kaybettim yeni ne kadar korunmam gerekir sizin süreç nasıl oldu ilk gebeliğimdi yine aynı şeyleri yaşarmıyım kafam çok karışık daha 2 gün oldu doğuralı bebek hayali kuruyorum şimdiden
Kaç haftalık düşük oldu korunmazsam yine aynısımı olur diye düşündüm 2 ay beklemekle 6 ay beklemenin farkı nedirBen hic korunmadim galiba yalnis hatirlamiosam. 2. Dusukden 6 ay sonra hamile kaldim
Ben 4buçuk aylık Doğum yaptım gelişimi durduğu için tekrar ne zaman denesem diye düşünüyorum ve iyi bir hekimle yoluma devam etmek istiyorum hamile kalmadan önçe kendisiylemi görüşsem bilemedim herhangi bir test falan yaparmı diyeevet canım geçen sene ona açık mıyom amelıyatı oldum. geçen gün rahim filmimi çekti. sürekli gidiyorum onumuzdeki ay da tüp bebeğe baslıcaz kendısıyle
Bende başlıcam bidahaki ay tüp bebeğe cnm. Bu ay histeroskopi ve laparoskopi yapıcak çikolata kistim için. Biri aral hoca transferi Uludağ üni de yapıyo dedi biliyo mıusn bu konuyla ilgili bşeyevet canım geçen sene ona açık mıyom amelıyatı oldum. geçen gün rahim filmimi çekti. sürekli gidiyorum onumuzdeki ay da tüp bebeğe baslıcaz kendısıyle
Fatma nuray hanımı da duymustum jimerdeyms sanırım bilgnz varmiMehmet aral atalay
Bence aral hoca harika Bi insan çok kibar çok ilgili başka birini düşünmeyin derim özelikle riskli gebelerdeFatma nuray hanımı da duymustum jimerdeyms sanırım bilgnz varmi
6 ay beklemedim zaten 6 ay sonra hamile kaldigimi öğrendimKaç haftalık düşük oldu korunmazsam yine aynısımı olur diye düşündüm 2 ay beklemekle 6 ay beklemenin farkı nedir
Fatma nuray hanımı da duymustum jimerdeyms sanırım bilgnzNuray sozeri miFatma nuray hanımı da duymustum jimerdeyms sanırım bilgnz varmi
Fatma nuray hanımı da duymustum jimerdeyms sanırım bilgnzben cok memnunum bi en ufak bi oldugunda gece falan hic fatk etmez ara ben gece de gelirim der her zaman buda icimi cok rahatlatir.Bence aral hoca harika Bi insan çok kibar çok ilgili başka birini düşünmeyin derim özelikle riskli gebelerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?