• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa'da psikolog onerileri

bayan nihayet

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2016
2.945
31.118
508
Iyi aksamlar.
Bir suredir bursadayim

Daha once devlette bir psikologa gozuktum ancak tam olarak sorunlarimi dinlemeyip ilaci yapistirdigi icin, memnun kalmadim elbette. Illa ki parayi basip ozele mi gitmek lazim arkadas?

Devlet hastanesinde onerebileceginiz bir psikolog, psikiyatr varsa yardim ederseniz cok makbule gecer. Veya ozel doktorlarda sanirim saat basina ucret aliyorlar. Uygun olanlari onerirseniz sevinecegim. Tesekkurler.

Merhaba, devlet hastanelerinde 3-5 dk muayene yapılınca nekadarını bekleyebiliriz ki ? devlet hastanesinde ilaç yazmaktan başka birşey olmuyor malesef. bu sıkıntıyı bende çektim. izmir yolunda ruh sağlığı ve hastalıkları hastanesi açıldı.. daha iyi olduğunu söyleyebilirim. daha fazla zaman ayırıyorlar. ama nihayetinde devlet hastanesi.. özel bir hastanede psikolog var. hayat hastansinde piskolog filiz başılgan.. burada ücretler tahmin edeceğin gibi düşük. buradan yararlanabilirsin.. epey bir zaman görüşmeler yaptım. belki 10-12 defa. yararlı da olduğunu söyleyebilrim. kendini tanımamda yararlı oldu gerçekten.. psikolog psikiyatrist maceramı en son psikolog şahin uçar ile görüşmelerimden sonra bitirdim. sıkıntılarım gerçekten geçti. 10 defadan daha az oldu galiba. ama çok iyi hissediyorum. Devlet hastanesi olarak izmir yolndaki hastaneyi de önerebilirm.

Back