• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa'da özel hastanedeki en iyi nörolog önerisi

ahgul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2016
281
105
103
Epilepsi için iyi bir nöroloji doktoruna ihtiyacım var yardımcı olun lütfen. Çok fazla doktor var. Rutin olarak yılda bir giderdim Kayseri'de Ama Bursa da iyi bir doktor bulamadım 4 yıldır ihmal ediyorum.

Son düzenleme:
Epilepsi için iyi bir doktora ihtiyacım var yardımcı olun lütfen. Çok fazla doktor var. Rutin olarak yılda bir giderdim Kayseri'de Ama Bursa da iyi bir doktor bulamadım 4 yıldır ihmal ediyorum.
Nörolog derken canım nörolojiden mı bahsediyorsun

Nörolog derken canım nörolojiden mı bahsediyorsun
Ama şöyle bişi var nöroloji cerrahi operasyon yapar diye biliyorum beyin cerrahisi daha iyi olur diye düşünüyorum kuzim sen yine bir bak dallarına

Epilepsi için iyi bir nöroloji doktoruna ihtiyacım var yardımcı olun lütfen. Çok fazla doktor var. Rutin olarak yılda bir giderdim Kayseri'de Ama Bursa da iyi bir doktor bulamadım 4 yıldır ihmal ediyorum.
Allah şifa versin inşallah canım 🤲🏻🌼

Ama şöyle bişi var nöroloji cerrahi operasyon yapar diye biliyorum beyin cerrahisi daha iyi olur diye düşünüyorum kuzim sen yine bir bak dallarına
Ben yıllardır gidiyorum bu bölüme canım bildiğim hakim olduğum bir konu sadece dojto bulmak zor sağol yinede 😊

Ben yıllardır gidiyorum bu bölüme canım bildiğim hakim olduğum bir konu sadece dojto bulmak zor sağol yinede 😊
He tamam o zaman kuzum iyi bir doktor dur umarım şifa bulursun Rabbim herkeze şifa versin inşallah 🤲🏻🤲🏻

Back