Bursa'da Özel En İyi Kadın Doğum Doktoru Hangisi?

_Aliya_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2014
997
176
83
Bayanlar merhaba,
Henüz yeni hamileyim ve doktor seçme konusunda biraz sıkıntı çekiyorum Bahar hastanesinde Nagihan Hanımmı yoksa Çekirge Dorukta Evrim hanım mı?bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim ve fiyatlarını da...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Huhuuu Bursalı bayanlar nerelerdesiniz acaba

Bayanlar merhaba,
Henüz yeni hamileyim ve doktor seçme konusunda biraz sıkıntı çekiyorum Bahar hastanesinde Nagihan Hanımmı yoksa Çekirge Dorukta Evrim hanım mı?bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim ve fiyatlarını da...

hastane olarak ikiside kötü bence..büyük biyerde çalışıorum benimle beraber çevremde 7 hamile falan var..illa bayan doktorsa rentıp jasmin hanım.ama erkekte olur diyorsan selim akgün diyebilirim (kendi doktorum)rentıp söylediğin hastanelerden her konuda üstte temizlik,hasta bekletme,laboratuvar fiyat ve hızı,..doruğu kesinlikle sil aklından bence yada bi kere oraya bikere rentıba git farkı görüceksin diye düşünüyorum.ultrason cihazları bile daha iyi rentıbın plazma ekran falan 7 ay oraya giden yakın bir arkadaşım jasmin hanıma gitti ve aylardır doruğa gittiğine bin pişman.hayırlı uğurlu olsun inşasllah =)

gayet memnunum ki çok araştırarak tercih ettim. benim hamileliğim maalesef hüsranla sonuçlandı. kürtaj olmak zorunda kaldım 8 haftalık iken. operayonumu da selim bey yaptı. kessinlikle dr. umu seviyorum daha da önemlisi güveniyorum

Back