- 2 Eylül 2023
- 228
- 211
- 23
- 24
- Konu Sahibi hayaldunya
-
Ayın 28inde randevum , düşük derken kaç mesela 50 altı mı ? Ca19 benimde hafif yüksek çıktı ve cea da yüksek çıktırandevunuz ne zaman bende randevu alıp gideyim . başka bi görüş alayım .
ca 125 düşük çıktı ama ca 19 hafifif yüksek çıktı . ameliyat dedi banada
169 ca 19 , biyokimya uzmanı bunun normal olduğunu söyledi. %25 insanda yüksek çıkarmışAyın 28inde randevum , düşük derken kaç mesela 50 altı mı ? Ca19 benimde hafif yüksek çıktı ve cea da yüksek çıktı
Anladım bu değerler enfeksiyondan da oluyor araştırdığım kadarıyla ama bence kontrolünü ihmal etme lütfen169 ca 19 , biyokimya uzmanı bunun normal olduğunu söyledi. %25 insanda yüksek çıkarmış
ca 125 sınırlar arasındaydı hatırlamıyorum, crp ye baktılarmı sizinAyın 28inde randevum , düşük derken kaç mesela 50 altı mı ? Ca19 benimde hafif yüksek çıktı ve cea da yüksek çıktı
Hayır onkolojide bakıcaklar büyük ihtimalle benimde hepi topu 1 ay oldu şaşkınlık içerisindeyim bu kadar büyüyüp yayılmasınaca 125 sınırlar arasındaydı hatırlamıyorum, crp ye baktılarmı sizin
İştahım çok kesildi herşeyden tiksindim bir ara hala da öyle çok yemek yiyemiyorum 1 ayda 20 gün kanamam sürdü ağır sancılı doğum sancısı gibi saçlarım çok dökülüyor ama ben adet kanamasının uzunluğu ve sancıdan gittim . Bugün gittiğim yüzde 85 dedi dedim ya 300küsürden den 10 günde 700 küsüre çıktığında kistler daha küçüktü soldaki okadar parça parça değildi yani doktordan tekrar istedim bu rutin kontrol değil olan belli deyip jinekoloji ve onkoloji ye yönlendirdi birde rahim girişinde yoktu atmış yani . Benimkisi dermoid kist soru işareti eklendi neden dediğimde belli değil ondan dediler sonra o olmadığı çıktı zaten ve bu değerin kısa sürede bu kadar artması kistlerin artıp yayılması öyle düşündürüyor sen korkma kontrollerini ihmal etme sadecesenin kanser olduğun kesin değil , kim dedi kesin diye. ca 125 1000 leri geçmemeiş.
dermoid kist denilmiş .
beni kadın doğumcu çok korkuttu , radyoloji ve mr a yönlerdiridi.
radyolog korkma dedi , mr dada dermoid denildi. ama ben korktum şimdi.
19 aralıkta gittim .
bence sen karser değilsin .
hangi belirtiden gitmiştin dr a
Evet ama 1 ayda bu kadar yayılması beni korkuttu . biraz içimi rahatlattın kemoterapi olmayıncabandırmadamı oturuyorsun . sen iyi yapmışsın erken teşhiste bişey olmaz. kayınvalideme kemoterapi bile vermediler. için rahat olsun .
senin süreci çok merak ediyorum. tüm dualarım senin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?