Jinekoloji bursada onkoloji jinekoloji bölümünden iyi bilinen oyalamayan bildiğiniz doktorlar varmı ?

hayaldunya

Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2023
228
210
23
24
Bügün kendi memleketimde,kadın hastalıkları bölümüne gittim asıl olanları öğrendim

İlk önce muayene etti rahimden solda 7-8 santim büyüklüğünde parçalıklı kistler var dedi sağdada ve rahim girişinde içinde de kist var dendi sana yumurtalık kanserinden bahsettiler mi hiç dedi hayır dedim cea 125 değerin ciddi seviyede artış göstermiş dedi senin jinekoloji onkoloji bölümüne gitmen lazım acilen dedi burda yok dedi daha önce çok çalıştım ama buralarda yakınlarda bildiğim yok bilsem öneririm dedi yeşil alan açtı acil ameliyat dedi asla zaman kaybetme yumurtalık kanseri olabilir onun daha farklı tedavileri var istersen bugün randevu alıp git dedi hiv ve aids konusunda ş..e..siz eş kişi demişti ya tahlillerde öyle birşey gözükmüyor onlar çok başka birşey sen ameliyatına sağlığına odaklan dedi şimdi size sorum olucak Balıkesir de veya bursada onkoloji jinekoloji bölümünden iyi bilinen oyalamayan bildiğiniz doktorlar varmı ? Tedavi olan varmı lütfen konumu taşımayın en çok etkileşim alan yer burası

Çok geçmiş olsun şifalar dilerim. Balıkesir ya da Bursa'da doktor bilgim yok ne yazıkki

Bu konuyu ben açsam 10 gün yanlış yere açtın diye ceza verirsin MuneMune hesabı doğrulanmış üye.
Konuda hayıflanmak yerine şikayet et butonunu kullanmalısınız Burundi, kaldı ki üyenin de konusu yanlış bölümde olduğu için taşındı ve kategori dışı konu cezası aldı.

Ayrıca sizin tam 18 tane kategori dışı konu cezanız var, ısrarla kurallara uymazsanız sistemin günlerce banlaması normal ama üye ilk defa yanlış bölüme konu açmış.

kistiniz nerdeydi acaba kaç cm

kistiniz nerdeydi acaba kaç cm
ilk doktora gittiğimde sadece sağda 4 cm vardı mr çektirdim solda 2 -3 cm gibi çıktı 2. Doktorda sol 3.5 sağ 5 buçuk küsürdü şuan solda parça parça 8 cm sağı söylemedi rahim girişinde içten dibinde kist olduğunu söyledi onunda cm söylemedi hemen ameliyata yönlendirdi ve bu süreç 26 Aralık ilk gittiğim gün 21 Ocak arasında bu kadar oldu

Bu arada teşekkür ederim kızlar önerileriniz ve dilekleriniz, dualarınız için hepinize kucak dolusu sarılıyorum olayın şokuyla kimsenin aklına birşey gelmedi fakat babam halletti çok şükür sizdende çok Allah razı olsun

teşşekkeür ederim kayınvalidemde rahim kanserirydi , balıkesir şehir hastesinde teşhisis herşeyini yaptılar. rahim ameliyatı olması gerekiyordu ama pıhtı sorunu vardı. izmire sevkettiler. ordada balıkesir onkolojinin aynısı dediler.

Allah yardımcınız olsun menepozdan sonra kötü oluyormuş ama bu da çok kötü zaten Rahime falan atmış bende Uludağ üniversitesinden aldım randevu zorla

Allah yardımcınız olsun menepozdan sonra kötü oluyormuş ama bu da çok kötü zaten Rahime falan atmış bende Uludağ üniversitesinden aldım randevu zorla
kayınvalide kurtuldu benim turp gibi şimdi. rahim yumurtalıklar lenf bezleri hepsi alındır. yumurtalıklar nasıl sizizn. ca 125 kaç çıkmıştı. inşş sizinde güzel haberleriniziz alırırız .

kayınvalide kurtuldu benim turp gibi şimdi. rahim yumurtalıklar lenf bezleri hepsi alındır. yumurtalıklar nasıl sizizn. ca 125 kaç çıkmıştı
Maşallah Benim 12 .ayın 26 sında 329 du ocağın 14 ünde 740 çıkmıştı şuan muhtemelen daha çok yükselmiştir son muayenemde istemedi acil ameliyat dedi kayınvalidenizin kaç çıkmıştı

dermoid kist benimde , çok korktum şuan ((
radyolog ne dedi . bende gideyim bari. çok korktum şuan
belirti verdimi size ağrı falan yaptımı
Allah Allah doktorunuz ameliyat demedi mi size cea125 değerinize bakmadı mı mr sonucunu fotoğraf ekliyorum ilk böyleydi sonra çok yayıldı yazdığım gibi

Eklentiler

• IMG_9863.png
    125,6 KB · Görüntüleme: 8
randevunuz ne zaman bende randevu alıp gideyim . başka bi görüş alayım .

ca 125 düşük çıktı ama ca 19 hafifif yüksek çıktı . ameliyat dedi banada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…